DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιο λόγο να κάνεις τέτοιο remake; Η αυθεντική ήταν άψογη! Δεν ομιλούσαν Εγγλέζικα...
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 A, ειναι remake το 13; Ωραια, θα δω το αυθεντικο (μονο).
Genatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη εχω δει και τα δυο το 1ο εκτος απο οτι δεν μιλουσαν Αγγλικα ηταν και ασπρομαυρο και εκει στο Αμερικα δεν εχουν μαθει απο τετοια... Οπως και να χει δεν αξιζει να δει καποιος το remake για κανεναν λογο, μιλαμε για μια ταινια μολις 4-5 ετων που εγινε φετος και remake χωρις προφανη λογο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις δίκιο το πρώτο δεν είχε ούτε καν χρώμα. Λες και ζούμε στη δεκαετία του 50. Πάλι καλά που δεν ήταν και βωβό.
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Λετε να δουμε και ριμέικ του ντασβάισεμπαντ;
Wicked06 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Λετε να δουμε και ριμέικ του ντασβάισεμπαντ; Εύκολα... Αλλά άμα το κάνουν έγχρωμο πρέπει να αλλάξουν το όνομα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Βίος και Πολιτεία (1987) http://cine-theasi.blogspot.com/2010/06/blog-post.html Για πολλοστή φορά. Όποιος δεν την έχει δει (από τους νέους γιατί θεωρώ οτι οι παλιοί θα τηνέχουν δει όλοι) να σπεύσει. Σχεδόν 25 χρόνια μετά είναι το ίδιο επίκαιρη. Για μένα ίσως η καλύτερη Ελληνική ταινία της δεκαετίας του 80.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τα piranxa ειχε καποιο γελιο 6/10
gatuso Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 The Fighter καταπληκτικη ερμηνεια απο Christian Bale http://www.imdb.com/title/tt0964517/
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βίος και Πολιτεία (1987) http://cine-theasi.blogspot.com/2010/06/blog-post.html Για πολλοστή φορά. Όποιος δεν την έχει δει (από τους νέους γιατί θεωρώ οτι οι παλιοί θα τηνέχουν δει όλοι) να σπεύσει. Σχεδόν 25 χρόνια μετά είναι το ίδιο επίκαιρη. Για μένα ίσως η καλύτερη Ελληνική ταινία της δεκαετίας του 80. Θα τσεκάρωμεν άμεσα (εμεις η νεολαια, δηλαδη).
john1987 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Που προλαβες και την ειδες? Το trailer μου ειχε φανει πολυ καλο,αν εξαιρεσουμε βεβαια το σεναριο που ειναι για χιλιοστη φορα εξορκισμοι κτλ
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 The Resident Καιρο ειχα να κλεισω ταινια πριν τη δω ολοκληρη. Οπως εχω ξαναπει, ειναι κατι το οποιο κανω πραγματικα πολυ σπανια. Να μια φορα λοιπον που δεν αντεξα. Ας κραξω τουλαχιστον λιγο ωστε να εκτονωθω για τον χρονο που εχασα. Λοιπον, μια πετσοκόπτρια χειρουργος -που δε μπορει να ξεπερασει τον χωρισμο με τον πρωην της- νοικιαζει ενα διαμερισμα. Ειναι βεβαια πολυ μεγαλο και με θεα, δε μπορει να το αφόρντ... ή μαλλον ετσι νομιζει, γιατι στην ουσια ειναι παμφθηνο! Χμ... κατι περιεργο πρεπει να συμβαινει. Και τελικα, οντως, κατι περιεργο συμβαινει (η πρωτοτυπια ειναι για τους φλωρους). Αυτος που εχει το σπιτι ειναι ανωμαλος και ψυχοπαθης. Δηλαδη οχι ακριβως ψυχοπαθης, ουτε ακριβως ανωμαλος. Απλα εχει καυλες και ψιλοδιαταραχες επειδη ο πατερας του σκοτωσε τη μανα του και δεν τον ειχε και σε υποληψη το γιο του. Βαραει κανα μπατσο που και που στη μαπα του, βλεπει την Χιλαρι Σουανκ (ναι, αυτη πρωταγωνιστει) κρυφα οταν κοιμαται, κι εμεις ακουμε μουσικες ανατριχιλας και τετοια. Ψυχοπαθης τ' αρχιδια μου. Εγω μπροστα του ειμαι ο Charles Manson. Στην ουσια δε κανει ποτε τιποτα (και του πρωην της που παει να του κανει κακο, απλα τον σπρωχνει και φευγει ο φλωρος, ουτε ενα μπατσακι στον κωλο ξερω γω). Μονο λιγο ματι παιρνει και τον παρουσιαζουνε ως τον μεγιστο φοβο και τρομο. Τον παιζει και στην μπανιερα της πρωταγωνιστριας, οταν φυσικα αυτη λειπει. Και πλενει τα δοντια του με την οδοντοβουρτσα της. Μιλαμε για τετοια αποκρουστικη αρρωστια. Τεσπα, η βαρεμαρα της βαρεμαρας, χαζοκλισε βλακειες με καλουτσικη κινηματογραφιση και οκ ερμηνειες (η σουανκ παιζει τον εαυτο της). Σεναριο γιατομπουτσο. Αυτο. 4/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν την τελειώσες ολόκληρη και την θάβεις μέχρι εκεί που δε πάει. Παρόλαυτα βάζεις 4. Σχεδόν βάση δηλαδή (μάλλον σου άρεσε η φάση στη μπανιέρα). Προσπαθώ να φανταστώ τη ταινία που θα βάλεις 1 και τρομάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις