Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ γέλιο το I love you phillip morris; Καλούτσικο ήταν αλλά μέχρι εκεί. Μην τρελαθούμε κι'όλας. παντως εγω απο οσο θυμαμαι ειχα λιωσει!
Kasrith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ γέλιο το I love you phillip morris; Καλούτσικο ήταν αλλά μέχρι εκεί. Μην τρελαθούμε κι'όλας. Agreed, και εγώ μέτρια πράγματα
astak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 21(2008) πολυ ωραια ταινια την συνιστω ανεπιφυλακτα σε μια συνεντευξη που εκανε ενας αποφοιτος του ΜΙΤ του ζητησαν οτι πρεπει να εχει life experience http://www.imdb.com/title/tt0478087/
Sugizo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Sanctum μήπως είναι remake? καθόλη την διάρκεια τις ταινίας ένιωθα λες και την έχω ξαναδεί . Σε 3D πιστεύω κάτι θα λέει, έχει ωραία πλανα από σπηλιές κλπ, τώρα στο σπίτι που την είδα κλαϊνμαϊν 5/10.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Sin Nombre 8.5/10 Μ'αρεσουν πολυ τετοιου ειδους ταινιες αλλα ακομα και αντικειμενικα να το δεις σιγουρα αξιζε ενα 8. Νταξει δεν ειναι κατι φοβερο το σεναριο αλλα υπαρχει ενα υποδειγματικο character development και γενικα μια ιστορια που σε κραταει. Φυσικα μεγαλο ατου της ειναι το θεμα με το οποιο ασχολειται. A Prophet 7/10 Θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο. Σε καποια φαση η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα λιγο, ειναι και μεγαλη ταινια. Ο χαρακτηρας του Malik ηταν αρκετα καλος χωρις καποιες σεναριακες υπερβολλες και ο ηθοποιος που τον υποδυθηκε επαιξε τρομερα τον ρολο του. Παλι, οπως την πανω, το θεμα της ταινιας δινει ενα μεγαλο αβανταζ (για μενα τουλαχιστον) γιατι σκοπος της δεν ειναι απλως το storytelling.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μολις ειδα την ταινια Big Eden. Mια ιδιαιτερα ευαισθητη ταινια για τον ψυχισμο δυο ομοφυλοφιλων αντρων σε μια μικρη πολη της Αμερικης.Η ερμηνεια του Eric Schweig ειναι απλα πολυ δυνατη.Περναει την εσωστρεφεια,τον πονο κ την μελαγχολια με απιστευτο λυρισμο.Η ταινια εχει κ δυνατα στοιχεια χιουμορ.Ειδικα ο χαρακτηρας του Pike ειναι σπουδη για την αξιοπρεπη συμπεριφορα ενος ομοφυλοφιλου αντρα παρα τις δυσκολιες που καλειται να αντιμετωπισει σε μια μικρη κοινωνια.Πολυ δυνατη ταινια αλλα δυστυχως δυσκολα θα τραβηξει την προσοχη του γενικου κοινου.Ο Eric Schweig μαλιστα βραβευτηκε για αυτη του την ερμηνεια...
grimpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sANMkMLMtek
Cue Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ντάξει Hoffman όλα τα λεφτά και Cruise προσωπικά γουστάρω αλλά θέλω να σταθώ στον θεό Hans που ακόμα δεν έχει πάρει Oscar για τις μουσικάρες που γράφει!
Hamurabi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Tropa d'elite 2. Τι να πω; απλα ταινιαρα.
john1987 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 The Fighter. Καποιος να πει στους σεναριογραφους του Hollywood οτι δε θελουμε αλλες ταινιες με box.Ελεος!Βασικα μετα το οργισμενο ειδωλο επρεπε να μην ξανακανουν ετσι κι αλλιως Μετριο σε ολα,ξεχωριζει ο Bale. 5/10
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο πριν τα Οσκαρ λοιπον κ συνεχιζοντας την λιστα με τις gay themed movies που βλεπω αυτες τις μερες,να πω οτι μολις ειδα το Plan B (2009) απο την Αργεντινη. Η ταινια ειναι απλα η καλυτερη gay themed που εχω δει για φετος (και ισως απο τις καλυτερες ποτε για εμενα).Οι ερμηνειες των δυο πρωταγωνιστων ειναι απλα υποδειγματικες και με ενα φιναλε εξαιρετικα δυνατο.Ουσιαστικα μια σπουδη στο ερωτα και στο ποσο σχετικα ειναι τελικα ολα οταν μιλαμε για αισθηματα.Ειστε ετεροφυλοφιλος/η και ειστε 100% σιγουρος/η οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ερωτευτειτε ατομο του ιδιου φυλου?Συνιστω να δειτε την ταινια...ισως αναθεωρησετε.Η τελευταια σκηνη επισης πολυ δυνατη.Την συνιστω ανεπιφυλακτα,για οσους πιστευουν οτι ο ερωτας ειναι πραγματικα τυφλος...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το knowing δεν ηταν και τπτ τρελο αλλα δεν ηταν κακο απλα εχω δει αρκετες ταινιες με αποτελεσμα να μην εντυπωσιαζομαι ευκολα Επισης ποσο θα γουσταρα εκει που εδινε το παιδι στους εξωγηινους ο νικολας κειτζ τελικα να μην γινοτανε τπτ και να μην πεθαινε κανεις θα ειχε πολυ γελιο μετα :devil:
jason_rethymno Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Είδα τα ξημερώματα, πρώτη φορά την ταινία "Contact" (1997)("Η Επαφή") http://www.imdb.com/title/tt0118884/ με την Jodie Foster. Καταπληκτική ταινία επιστημονικής φαντασίας, αναρωτιέμαι πως μου έιχε ξεφύγει και δεν την είχα δει τόσα χρόνια... Της βάζω 9,8/10.
jvgrjohn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Είδα τον τουρίστα και έχασα μια ώρα και σαράντα λεπτά από τη ζωή μου. Μια άγευστη, άνοστη και ανόητη μπούρδα. Από εμένα 3,5/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις