Ioannis1908 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Killshot http://www.imdb.com/title/tt0443559/ Ρόλος κομμένος και ραμμένος για Μίκυ Ρούρκ. Και ο Levitt και η Diane Lane μου αρέσουν, η σκηνοθεσία όμως ήταν πολύ μέτρια και το σενάριο σε μερικά σημεία απίστευτα αφελές. Είχε μια ωραία σκηνή λίγο πριν το τέλος αλλά τίποτα παραπάνω. Ταινία που σε 1 μήνα θα την έχω ξεχάσει. 5,4/10 Diane Lane αρρωστεια..
john1987 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Diane Lane αρρωστεια.. Indeed Την αναπολω απο το judge dread
mary Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δε ξερω αν εχει αναφερθεί αλλα σιγουρα τη προτείνω: Fugitive Pieces Πολυ ομορφη ταινια με γυρισματα και στην ελλαδα και παιζουν και 3 ελληνες ηθοποιοί. Εκπληξη η αγνωριστη Nina Dobrev (vampire diaries) και το Love and other Drugs με An Hathaway and Jake Gyllenhaal Καλη ταινιουλα για να περασει ευχαριστα η ωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 The fighter.Οι 7 αδερφες ηταν ολα τα λεφτα! θα ήταν όλα τα λεφτά αν δεν ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αλλά από την στιγμή που είναι, απλά ZOMG!
koulouri Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 βλεπω εδω & μια ωρα το black swang.. Με δυο φιλες μου ( ακουγεται λιγο gay σε συνδιασμο με την ταινια.. ) Εχω διαβασει το μισο forum.. Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ειδα την Τελετη με τον Χοπκινς. Ωραια ταινια, της βαζω ενα 8/10 . Θα θελα μονο να τρομαξω περισσοτερο! Sent from my iPhone using Insomnia
john1987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ειδα την Τελετη με τον Χοπκινς. Ωραια ταινια, της βαζω ενα 8/10 . Θα θελα μονο να τρομαξω περισσοτερο! Sent from my iPhone using Insomnia Ελεγα να τη δω αλλα δεν εκατσε,ακουσα μετρια σχολια απο παντου παντως 2 Λογοι για τους οποιους θα πηγαινα να τη δω ειναι ο Χοπκινς και η Ρωμη Πριν λιγο γυρισα απο το the adjustment bureau,ενδιαφερουσα ιδεα,αλλα πολυ αμερικανια ειδικα και στο τελος. 5/10
salazar1991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μολις ειδα κ εγω την τελετη..Αρκετα καλο θριλερ(εχω δει και καλυτερα).Οτι πρεπει για να περασετε ενα βραδακι με την παρεα
fandomduck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 City of god Τρομερή ταινία. Η άλλη όψη του Ρίο.. 9/10 Due date Συμπαθητική κωμωδία, χωρίς κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο (πέρα από τον Galifianakis) 6/10
salazar1991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 @fandomduck:Το city of god ειναι πραγματικα απιστευτο.Ταινια διαμαντι μεσα σε ολες τις χαζομαρες που μας σερβιρουν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να και μια ταινια που θα προκαλεσει τα πιστευω ακομα και των πιο ανοιχτομυαλων ανθρωπων... Do Começo Ao Fim Προκειτε για την ομοφυλοφιλη ερωτικη ιστορια δυο βιολογικων αδερφων.Η ταινια προκαλεσε παταγο στην Βραζιλια!Για μενα απλα μια υπεροχη καταγραφη της χωρις ορους αγαπης που σπαει οτι ταμπου υπαρχει και δεν υπαρχει σε αυτο τον κοσμο.Ιδιαιτερα συγκινιτικη (κ οχι δεν γουσταρω τον αδερφο μου,δλδ τον γουσταρω αλλα οχι ακριβως με αυτο τον τροπο ) http://www.youtube.com/watch?v=C323wu2Keag&feature=related
Salvation Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 The Next Three Days 8/10 Πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρουσα υπόθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις