Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οκ ειδα και γω το Donnie Darko, επιτελους. Βασικα, ειμαι μπερδεμενος. Η ταινια με μαγνητισε απο την αρχη. Τελειωσε και ειπα "ταινιαρα",(ειδικα το τελος με την μουσικη) αλλα χωρις να εχω καταλαβει ακομη ξεκαθαρα τι στο διαολο συνεβει. Βασικα καταλαβα τι εγινε, απλα δεν καταλαβα το γιατι, το πως, την ουσια δηλαδη.

Έτσι είναι η μεγάλη τέχνη!

Είδα χθες το Shaun of the Dead. Καθόλου αυτό που περίμενα και ψιλοξενέρωσα... Εντάξη δεν ήταν τραγικό, μάρεσε μέχρι κάπου στα 3/4, αλλα στο τέλος έμεινα απορημένος με τα τόσα καλά λόγια και το 8αράκι του ιμδβ...

Απόρησες που δεν είχε 9/10, ε; Κι εγώ!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Battle of Los Angeles

Λοιπόν, η ταινιούλα είναι γελοία. Αυτό είναι δεδομένο. Ακόμα και το 1.9/10 του Imdb είναι πολυ.

Βασικά όμως είναι τόσο γελοία που που καταντάει διασκεδαστική. Φτάνει τα όρια του cult.

Σου δίνει την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί και γυριστεί απο μια παρέα πιτσιρικάδων.

Όπως και να 'χει πάντως, είναι μια ταινία που αν τη δεις με παρέα σπίτι, μπορεί να προσφέρει άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων και ανεπανάληπτες στιγμές!

1,5/10 σαν ταινία, 9/10 για την απίστευτη διασκέδαση και το γέλιο που προσφέρει κοροϊδευοντάς την.

Δημοσ.

Αυτο ειναι διαφορετικο απο ενα Battle:Los Angeles που βγαινει τελη μηνα ή το ιδιο?

Διαφορετικες ειναι.Βεβαια εχουν ενα κοινο σημειο.Ειναι και οι 2 gtp.Για να μην ειμαι αδικος η μια που εχει το "of" ειναι ΕGTP και η αλλη ΑGTP.

Δημοσ.

The Mission (1986)

http://www.imdb.com/title/tt0091530/

Το είχα δει θυμάμαι σινεμά με τον πατέρα μου όταν είχε βγει και δε μου είχε αρέσει καθόλου (μικρός γαρ).

Με πιο ώριμο μάτι σήμερα το βρήκα αρκετά καλό αλλά σίγουρα όχι εντυπωσιακό. Ένα 7/10 γιατί ο Ντε Νίρο με μούσι πάντα μας κέρδιζε....

Δημοσ.

Συγνώμη για όλες τις φορές που σας μίλησα στον ενικό.

Δε πειράζει αγόρι μου... διατηρώ καλές σχέσεις με τη νεολαία:P

Και που να σου διηγηθώ ιστορίες για τότε που είχα δει το Νονό στο σινεμά...Δεν είχα τελειώσει ούτε το σχολείο καλά καλά..

Δημοσ.

το the mission το ειχα δει πριν 2-3 χρονια. πολυ καλη ταινιουλα. De Niro στις καλες ερμηνειες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...