viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0992911/ εχει πολλους τιτλους γιαυτο κολλησα και το λινκ το λοιπον σε 1080p λεει παραπολλα και φυσικα τρελο ξυλο παρακαλεστε καποιον θειο να σας το φερει
fearwhatnow Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0992911/ εχει πολλους τιτλους γιαυτο κολλησα και το λινκ το λοιπον σε 1080p λεει παραπολλα και φυσικα τρελο ξυλο παρακαλεστε καποιον θειο να σας το φερει Mε 38% στο Metacritic καλυτερα να τραβηξω βιντεο τον εαυτο μου να κανει κινησεις κουνγκ-φου και να μαζεψω την παρεα να με δουν σε 1080p.Φυσικα θα εχει τρελο γελιο και ξυλο.
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Mε 38% στο Metacritic καλυτερα να τραβηξω βιντεο τον εαυτο μου να κανει κινησεις κουνγκ-φου και να μαζεψω την παρεα να με δουν σε 1080p.Φυσικα θα εχει τρελο γελιο και ξυλο. αντε ρε τι ειπες τωρα τι να σου πω οταν την ειχα δει ηταν καλη [λες να εικανα λαθος το λινκ] Σαν καποιος που εχει τα παντα απο σειρες και ταινιες...
gpanagiotou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Είδα εχθές το Sucker Punch του Snyder. Όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει shooter game, με τη διαφορά ότι αντί για στρατιώτες με στολές παραλλαγής πρωταγωνιστούν κορίτσια με sexy εσώρουχα!!!!! Ωραία εφέ, μπόλικη δράση και καταπληκτική μουσική. Το συστήνω
SimplyBergman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Είδα εχθές το Sucker Punch του Snyder. Όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει shooter game, με τη διαφορά ότι αντί για στρατιώτες με στολές παραλλαγής πρωταγωνιστούν κορίτσια με sexy εσώρουχα!!!!! Ωραία εφέ, μπόλικη δράση και καταπληκτική μουσική. Το συστήνω Εγώ γιατί έχω ακούσει ότι είναι μεγάλη φόλα; Κι έτσι μου φαίνεται, κιόλας...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπόν, μόλις είδα μια ταινία-φάρσα που μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα να κάνω καλή κριτική μπας και πείσω κανέναν να την δει! Αλλά μετά το μετάνιωσα και σκέφτηκα "άσε μωρέ, ας μη φάω τις ώρες της ζωής κάποιου". Εκτός αν έχετε χιούμορ (όπως εγώ καλή ώρα), οπότε θα γελάσετε με την ψυχή σας στο τέλος. Η ταινία λέγεται "Exam" Η υπόθεση έχει ως εξής: είναι 8 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο που διαγωνίζονται για μια θέση σε μια μεγάλη εταιρία. Όλη η ταινία είναι η εξέταση που τους κάνουν. Η ταινία έχει καλή ατμόσφαιρα, μέτριες (μάλλον προς κακές) ερμηνείες), πολύ καλή μουσική και γενικά σε κρατάει. Αλλά όλο αυτό το ωραίο κλίμα κορυφώνεται με έναν υπέροχο τρόπο που είτε θα σπάσετε το μέσο που προβάλλει την ταινία, είτε θα γελάσετε, είτε (έχω ακούσει από κάποιους) θα νιώσετε πως το σενάριο είναι πολύ έξυπνο. Αν σας συμβεί το τελευταίο, δεν είστε με τα καλά σας. Από εδώ και έπειτα, σιγά σιγά, θα αρχίσω να αποκαλύπτω πράγματα σε επίπεδα spoiler, πριν το μεγάλο spoiler που θα το κρύψω μέσα σε ειδικό σημαδεμένο spoiler. Διαβάστε υπ' ευθύνη σας. Η βαθμολογία μου για όσους ενδιαφέρονται (ως γνωστόν δε είμαι άνθρωπος των βαθμολογιών, δεν νομίζω ότι έχω ξαναβάλει βαθμό, αλλά για τη συγκεκριμένη ταινία θα βάλω, γιατί ούτε η ίδια παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά) είναι 4/10. Η εξέταση περιλαμβάνει τα εξής: έναν τύπο που βγαίνει στα πρώτα λεπτά της ταινίας και τους λέει πως θα κάνουν ένα απλό τεστ με μια μόλις ερώτηση, όπου απαγορεύεται: -να χαλάσουν το γραπτό τους -να επικοινωνήσουν μαζί του (ή με το φρουρό) -να βγούνε από την αίθουσα Υπάρχει κάποια απορία; Όχι. Προχωράμε λοιπόν. Το θέμα είναι πως τα χαρτιά που τους έδωσαν, είναι άδεια! ΓΚΑΓΚΑΝ! Τώρα τι θα κάνουν; Αρχίζουν λοιπόν να συζητάνε μεταξύ τους. Αρχικά αρχίζουν με κάτι λογικές ιδέες του τύπου "μήπως είναι αόρατο μελάνι; Μήπως πρέπει να βρέξουμε το χαρτί;" και όσο περνάει η ταινία... ...οι χαρακτήρες αρχίζουν τις παράλογες σκέψεις, του τύπου "μήπως να σκοτώσουμε έναν από εμάς για να δούμε τι θα γίνει;" Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αρχίζουν λοιπόν να αλληλοσφάζονται προσπαθώντας σε στυλ χάιλαντερ "there could be only one" να μείνει ένας. Αγωνία εντωμεταξύ, "ποια είναι η ερώτηση; Τι σημαίνει; Ποιο το βαθύτερο φιλοσοφικό της μήνυμα;" και δώσε συζητήσεις. Και τελικά, στο τέλος της ταινίας: ΠΡΟΣΟΧΗ Major Spoiler (ανοίξτε να γελάσετε όσοι δε σκοπεύετε να δείτε την ταινία) Αποκαλύπτεται ότι η μεγάλη ερώτηση ήταν... ...ήταν... ...η ερώτηση "υπάρχει κάποια απορία;" που έγινε στο τέλος της διάλεξης όπου τους εξηγούσαν το τεστ. ΝΑΙ κύριες και κύριοι! Όλο αυτό που βλέπατε τόση ώρα, ήταν μια φάρσα πάνω σε μια ερώτηση του τύπου "πόσα ζώα πήρε μαζί του στην κιβωτό ο Μωυσής" και η απάντηση είναι το γνωστό παιδιάστικο "χαχα, σου την έσκασα, η κιβωτός ήταν του Νώε". ΑΥΤΗ ήταν η ταινία! Όποιος δεν το πιστεύει, ας την δει. Εμένα με έπιασαν απίστευτα νευρικά γέλια πάντως και ακόμα δεν μπορώ να σταματήσω όποτε το σκέφτομαι. Το μπαγάσα το σκηνοθέτη. Τι γέλιο! Και μόνο γι' αυτό, πήρε 4/10.
yiannis_1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τεράστια ταινία οι 12 Angry Men. Αφού σου αρέσουν τα παλιά δες και αυτή. http://www.imdb.com/title/tt0043014/ 8.7/10 στο imdb Εγώ μπήκα και την ψήφισα με 10.
viper2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, μόλις είδα μια ταινία-φάρσα που μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα να κάνω καλή κριτική μπας και πείσω κανέναν να την δει! Αλλά μετά το μετάνιωσα και σκέφτηκα "άσε μωρέ, ας μη φάω τις ώρες της ζωής κάποιου". Εκτός αν έχετε χιούμορ (όπως εγώ καλή ώρα), οπότε θα γελάσετε με την ψυχή σας στο τέλος. Η ταινία λέγεται "Exam" Η υπόθεση έχει ως εξής: είναι 8 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο που διαγωνίζονται για μια θέση σε μια μεγάλη εταιρία. Όλη η ταινία είναι η εξέταση που τους κάνουν. Η ταινία έχει καλή ατμόσφαιρα, μέτριες (μάλλον προς κακές) ερμηνείες), πολύ καλή μουσική και γενικά σε κρατάει. Αλλά όλο αυτό το ωραίο κλίμα κορυφώνεται με έναν υπέροχο τρόπο που είτε θα σπάσετε το μέσο που προβάλλει την ταινία, είτε θα γελάσετε, είτε (έχω ακούσει από κάποιους) θα νιώσετε πως το σενάριο είναι πολύ έξυπνο. Αν σας συμβεί το τελευταίο, δεν είστε με τα καλά σας. Από εδώ και έπειτα, σιγά σιγά, θα αρχίσω να αποκαλύπτω πράγματα σε επίπεδα spoiler, πριν το μεγάλο spoiler που θα το κρύψω μέσα σε ειδικό σημαδεμένο spoiler. Διαβάστε υπ' ευθύνη σας. Η βαθμολογία μου για όσους ενδιαφέρονται (ως γνωστόν δε είμαι άνθρωπος των βαθμολογιών, δεν νομίζω ότι έχω ξαναβάλει βαθμό, αλλά για τη συγκεκριμένη ταινία θα βάλω, γιατί ούτε η ίδια παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά) είναι 4/10. Η εξέταση περιλαμβάνει τα εξής: έναν τύπο που βγαίνει στα πρώτα λεπτά της ταινίας και τους λέει πως θα κάνουν ένα απλό τεστ με μια μόλις ερώτηση, όπου απαγορεύεται: -να χαλάσουν το γραπτό τους -να επικοινωνήσουν μαζί του (ή με το φρουρό) -να βγούνε από την αίθουσα Υπάρχει κάποια απορία; Όχι. Προχωράμε λοιπόν. Το θέμα είναι πως τα χαρτιά που τους έδωσαν, είναι άδεια! ΓΚΑΓΚΑΝ! Τώρα τι θα κάνουν; Αρχίζουν λοιπόν να συζητάνε μεταξύ τους. Αρχικά αρχίζουν με κάτι λογικές ιδέες του τύπου "μήπως είναι αόρατο μελάνι; Μήπως πρέπει να βρέξουμε το χαρτί;" και όσο περνάει η ταινία... ...οι χαρακτήρες αρχίζουν τις παράλογες σκέψεις, του τύπου "μήπως να σκοτώσουμε έναν από εμάς για να δούμε τι θα γίνει;" Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αρχίζουν λοιπόν να αλληλοσφάζονται προσπαθώντας σε στυλ χάιλαντερ "there could be only one" να μείνει ένας. Αγωνία εντωμεταξύ, "ποια είναι η ερώτηση; Τι σημαίνει; Ποιο το βαθύτερο φιλοσοφικό της μήνυμα;" και δώσε συζητήσεις. Και τελικά, στο τέλος της ταινίας: ΠΡΟΣΟΧΗ Major Spoiler (ανοίξτε να γελάσετε όσοι δε σκοπεύετε να δείτε την ταινία) Αποκαλύπτεται ότι η μεγάλη ερώτηση ήταν... ...ήταν... ...η ερώτηση "υπάρχει κάποια απορία;" που έγινε στο τέλος της διάλεξης όπου τους εξηγούσαν το τεστ. ΝΑΙ κύριες και κύριοι! Όλο αυτό που βλέπατε τόση ώρα, ήταν μια φάρσα πάνω σε μια ερώτηση του τύπου "πόσα ζώα πήρε μαζί του στην κιβωτό ο Μωυσής" και η απάντηση είναι το γνωστό παιδιάστικο "χαχα, σου την έσκασα, η κιβωτός ήταν του Νώε". ΑΥΤΗ ήταν η ταινία! Όποιος δεν το πιστεύει, ας την δει. Εμένα με έπιασαν απίστευτα νευρικά γέλια πάντως και ακόμα δεν μπορώ να σταματήσω όποτε το σκέφτομαι. Το μπαγάσα το σκηνοθέτη. Τι γέλιο! Και μόνο γι' αυτό, πήρε 4/10. αυτη η ταινια δεν ηταν που στο τελος η γκομενα γινεται manager του drug? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2011 από Sellers spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βρε viper, θα σε μαλώσω , αν είναι δυνατόν! Δίνεις έτσι στεγνά το τέλος της ταινίας; Τόσο κόπο έκανα να βάλω spoilers σε κατηγορίες spoiler-ιάσματος. Δεν μπορούσες να κάνεις το ίδιο;
Sellers Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ρε συ viper, τι θα γίνει με αυτά τα ρημάδια τα spoiler? Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που σου κάνει κάποιος παρατήρηση. Δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να σου κάνω έντιτ τα μηνύματα για να βάζω σπόιλερ.
marantonis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τω οντι. Λεω, πλακα θα 'χει, να δω την ταινια, και πεταει απο κατω το τελος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 να δώσουμε spoilers από το Hobbit που βγαίνει 2012-2013? έχουμε "inside info"
Sellers Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 να δώσουμε spoilers από το Hobbit που βγαίνει 2012-2013? έχουμε "inside info" Κότσαρε το για υπογραφή.
viper2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μα δεν πεταξα το τελος... ερωτηση ηταν... ενας λογος ηταν οτι η ταινια που ειδα εγω δεν ηταν για 4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 α ν δ ε ν γ ρ ά φ ε ι ς έ τ σ ι δ ε ν α ξ ί ζ ε ι . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις