xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ειδα το united παναθλιο προπαγανδιστικα γκεμπελιστικο φιλμακι... never walk alone...
marantonis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 George Carlin... It's Bad for Ya! (2008)[stand up comedy] Λυπαμαι που δε τον γνωριζα πρωτυτερα. Οπως και να 'χει αυτη ηταν η αρχη της γνωριμιας μου με τον George Carlin. Τα 70 λεπτα της παραστασης (παραγωγη του HBO btw) ηταν υπεραρκετα για να τον αγαπησω. Απιστευτο σατιρικο χιουμορ, χωρις κανεναν απολυτως υποκριτικο-ηθικο ενδοιασμο, κυνισμος (με την -θετικη για μενα- εννοια του να λες την πικρη, ψυχρη αληθεια), εξυπναδα, ευρηματικοτητα και διαυγεια (παρα τα 70 του χρονια, που τοσο ειναι στην εν λογω παρασταση). Εξαιρετικος. Εννοειται πως απο δω και περα θα τον ξεκοκαλισω, φαινεται σαν τον διδυμο αδερφο του Bill Hicks. 8.5/10 Tucker & Dale vs Evil (2010) Περιεργο. Μου ελεγαν -και διαβαζα- οτι ολοι γελουσαν παρα πολυ και τετοια. Οχι οτι δε γελασα σε μερικα σημεια, αλλα μονο ξεκαρδιστικη δε μου φανηκε, ενω καποιοι διαλογοι μου φανηκαν βαρετοι, ανεμπνευστοι. Καλη προσπαθεια παρωδιας, anyway. 6/10 Slam (1998) Υπεροχη ταινια για το slam poetry με θαυμασια κατα καποιο τροπο πεσιμιστικη (a.k.a. ρεαλιστικη), κατα καποιο τροπο οπτιμιστικη (αλλα περισσοτερο το πρωτο). Δεμενη με ομορφα beats και δυνατα, καθολικα πολλες φορες νοηματα και μηνυματα. Εξτρα συγκινητικη (ειδικα στο τελος) για οσους ασχολουνται ενεργα με την ποιηση (count me in). Ευχαριστω τον xavier που την προτεινε. 8+/10
freelancer Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μόλις είδα το Hall Pass (εργενηδες για μια εβδομαδα). Πλάκα είχε , κλασσική μέτρια κομεντί βασικά, με εξαίρεση τις σκηνές με τον Stephen Merchant που ήταν γαμάτες.
fearwhatnow Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ειδα δευτερη φορα το Keith (http://www.imdb.com/title/tt0435679/) με ελληνικους υποτιτλους αυτη τη φορα. 8.5/10 για αυτη την εξαιρετικη ταινια που ειχε μεινει στην αφανεια.
Mika Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 never let me go πολυ δυνατη ταινια, ενα παντρεμα δραμματος με στοιχεια sci fi... ιδεα που ακουγεται αρχικα κλισε αλλα προσεγγιζεται με πολυ πρωτοτυπο τροπο. Καταθλιπτικη οσο χρειαζεται για να προβληματισει. 8/10
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ειδα το Confessions. Νομιζω καποιος το ειχε προτεινει λιγο παλιοτερα (marantonis?) αλλα δεν θυμαμαι καλα. Απλα ταινιαρα. 9/10
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ειδα το Confessions. Νομιζω καποιος το ειχε προτεινει λιγο παλιοτερα (marantonis?) αλλα δεν θυμαμαι καλα. Απλα ταινιαρα. 9/10 Μεσα επεσες. Ωραια ταινια, την ειχαν στειλει/προτεινει και για τα οσκαρ (foreign film) οι Ιαπωνες (αλλα στο US ειναι πολυ μπροστα για κατι τετοια ).
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ΟΚ, με πείσατε. Έχω εμπιστοσύνη στο γούστο και των δύο σας.
MarilouKon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Fast and Furious 5 χθες το βράδυ!!!Αξίζει παραγματικά να πάτε να την δείτε!!!!
Zugzwang Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Είδα το Garden State. Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής είναι ο Zach Braff (γνωστός απ' τη σειρά Scrubs). Μαζί του η Natalie Portman. Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι αρνητικά προκατειλημμένη όταν ένας ηθοποιός κάνει απόπειρα να δημιουργήσει τη δική του ταινία. Στην αρχή με διέψευσε, μετά όμως κάπου το έχασα. Μου έκανε εντύπωση το καλό soundtrack (για το οποίο κέρδισε αρκετά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός grammy), κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές πινελιές και αστείες στιγμές αλλά η ξαφνική του αλλαγή στη μέση της ταινίας προς δράμα, με... μπέρδεψε. Ολ ιν ολ, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά δεν είναι κακή ταινία. 6-7/10 Ειδα δευτερη φορα το Keith (http://www.imdb.com/title/tt0435679/) με ελληνικους υποτιτλους αυτη τη φορα. 8.5/10 για αυτη την εξαιρετικη ταινια που ειχε μεινει στην αφανεια. Δεν είπες πολλά αλλά για κάποιο λόγο μ' έψησες! Την έφερε ο θείος κι έχει ήδη μπει στο πρόγραμμα
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι αρνητικά προκατειλημμένη όταν ένας ηθοποιός κάνει απόπειρα να δημιουργήσει τη δική του ταινία. Γιατι; Ξερεις κι απο χθες τι σχεση εχει ο καθενας με το γραψιμο και την καμερα, εστω κι αν δεν εχει κυκλοφορησει κατι προς τα εξω επισημα;
DKNI Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γιατι; Ξερεις κι απο χθες τι σχεση εχει ο καθενας με το γραψιμο και την καμερα, εστω κι αν δεν εχει κυκλοφορησει κατι προς τα εξω επισημα; Eξαλλου αν δεν πηγαιναν πισω απο την καμερα ή το πληκτρολογιο, ο Κλιντ Ιστγουντ θα παρεμενε για παντα ενας μετριοτατος καρατεριστας σε ρολους σκληρων και ο Μπεν Αφλεκ θα ηταν "ο αταλαντος ομορφος που επαιζε με τον Ματ Ντειμον" αλλά και οι δυο σκηνοθετικα (και συγγραφικά ο Αφλεκ) είναι πολυ ανώτεροι του ταλεντου τους ως ηθοποιοι
Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Eξαλλου αν δεν πηγαιναν πισω απο την καμερα ή το πληκτρολογιο, ο Κλιντ Ιστγουντ θα παρεμενε για παντα ενας μετριοτατος καρατεριστας σε ρολους σκληρων και ο Μπεν Αφλεκ θα ηταν "ο αταλαντος ομορφος που επαιζε με τον Ματ Ντειμον" αλλά και οι δυο σκηνοθετικα (και συγγραφικά ο Αφλεκ) είναι πολυ ανώτεροι του ταλεντου τους ως ηθοποιοι Και μην ξεχνάς και τον Καραμίχο.
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και μην ξεχνάς και τον Καραμίχο. Ασχετο, εχετε προσεξει στη σειρα αυτη του ΑΝΤ1 με τα 2 αδερφια που εχουν εχθρα την... ηθοποιια; Αλλα και μερικοι διαλογοι ειναι ωραιοι. Δηλαδη απο τα λιγα δευτερολεπτα που εχω δει. Ο κομης με αυταρεστο και ταυτοχρονα αισθησιακο υφακι: "Τωρα θα παω σπιτι και θα της κανω ερωτα, κι εσυ δε μπορεις να κανεις τιποτα...!" Ο μαμουχαλος αδερφος του τον κοιταζει σαν να προσπαθει να χεσει, και μετα καποιος χτυπαει καποιον και τον αφηνει αναισθητο http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=6_w_w_k_y_x_d_jq_jk%3D
Προτεινόμενες αναρτήσεις