Προς το περιεχόμενο

Insomniacs Official xTreme Profile Topic


SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας κάνω την αρχή να πω μερικα "xTreme" πράγματα για εμένα. Ετσι να γνώριζουμε τι του την "βαράει" του καθε insomniac να γουστάρει να κάνει στον εαυτό του.

 

Παμε λοιπον...

 

Μαλια: Μακρία με ξανθές άκρες και μπλέ μακριές φαβορίτες.

Piercing: 3 στα χήλη μου, 2 στο δεξι αυτί, 2 στο αριστερό αυτί, 1 στο φρύδι μου, 1 στα ρουθούνια μου. Σύνολο: 9

Tattoo: 1 στο μπράτσο μου. (σύντομα και στην πλάτη).

 

...σειρά σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

me now δεν εχω κανει πολλα "xTreme" πραγματα πανω μου (το τελευτεο ηταν το 4G και το 6G στα allou) απο μαλια μαυρα κοντα και ενα λοφιο στην ακρη like this. Δεν γουσταρω Piercing, Tattoo και τελος ειμαι αρκετα νορμαλ ακομα για "xTreme" (πιστευω τουλαχιστον.....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ ήμουν με τίγκα σκουλαρίκι μέχρι τα 22 μου και μαλί καρεδάκι-κοτσιδάκι. Μετά λίγο ότι έμπλεξα με κυριλέ γκόμενα, λίγο ότι έκανα πρακτική σε εταιρεία μεγάλη, μετά ο στρατός, μετά μεγάλωσα, και τώρα στα 26 μου δεν έμεινε τίποτα, μόνο ρούχα περίεργα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκοψα πρόσφατα τις παρανυχίδες μου με κλαδευτικό εργαλείο, ενώ για το κερί από τα αυτιά, χρειάστηκα σκούπα Woofer 350W.

 

Ειχα ένα προβλημα ακοης που επρεπε να λυσω και ειχε φτασει ο καιρος τα αυτια να καθαρισω. Δεν ακουγα τι μουʼλεγαν, κερι ειχαν γεμισει και άλλο πια δεν αντεχα μα βρεθηκε η λυση. Με την μπατονεττα θα κανω εξόρυξη α-α ποιοτητας κεριου από το αυτι μου μηπως και ακουσω καλυτερα, αλλα γιατι να παει χαμενο τοσο κερι. Λαμπαδες θα φτιαξω με το κερι από τα αυτια και θα τις πουλησω εκει στην λαικη αγορα, λαμπαδες θα φτιαξω, κάθε μερα θαʼναι πασχα, ολοι θα κανουμε μια κερινη αναστα. Θα προμηθευω εκκλησιες με κερινες λαμπαδες, θα τις πουλω μισο τιμης να χαιρονται οι παππαδες. Την πιο καλη ποιοτητα την εχει το κερι μου, γιατι είναι φυσικο προιον που βγαινει από το αυτι μου. Η επιχειρηση εχει όμως πολλα εξοδα και δεν βγαινω, γιʼαυτό λοιπον από εδώ και στο εξης οι λαμπαδες θα κατασκευαζονται από κραμα κεριου αυτιου και καρκαδιου μυτης.

 

Ν-Carkade - Μια λαμπαδα για το πασχα 4.23

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παλι τα πιο extreme πραγματα που κανω ειναι οτι αφηνω μουσι :P και οτι ειμαι ικανος επι 24 ωρες να βλεπω επεισοδια των X-Files.

Δε νομιζω οτι κανω κατι ιδιαιτερα extreme Παντως, με τιποτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...