PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ακούω γνώμες γιατι μεγαλωσαμε (λεεεεμε τωρα :)) και τα πραγματα εχουν αρχισει και σοβαρευουν!! (εννοείται οτι θέλουμε και γυναικείες γνώμες-πολλές συγκεκριμένα!) edit:να διευκρινίσω ότι όταν λέω "μεγαλώσαμε" εννοώ ότι τελειώσαμε το λύκειο!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ή ενα ταξιδι στο φεγγαρι.
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ή ενα ταξιδι στο φεγγαρι. ρε παιδια μη μου το μ@μ@τε το θέμα!! μου χουν τελειώσει οι ιδέες πεστε καμμιά καλή και προσγειωμένη!
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 κοιτα δεν είναι μόνο δική μου η απορία είναι της παρέας μου.το συζητάγαμε και δεν καταλήξαμε πουθενά,άλλοι έχουν σχέση μήνες,άλλοι είναι ακόμα στα πολύ ζουμιά (μέρες...)υπάρχουν όλα τα είδη!!!αλλά πάντα είχα αυτό το """"πρόβλημα""""(τι δώρο κάνεις σε μια γυναίκα δηλ)απλά τώρα είπα να ζητήσω γνώμες!τώρα σχετικά με το οικονομικό,όσα μπορεί να δώσει ένας μέσος φοιτητής,κάπου το πολύ μέχρι 100...αν και το οικονομικό μπορεί και να μην παίξει ρόλο...
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ποσο σοβαρα ταχετε - θελεις να γινει? Υ.Γ. σιγουρα παντως δε θα εκτιμισει καθολου μια 8800gtx οπα! τωρα ειδα το προφιλ σου ceid ειμαι και εγω! 3 ετος βεβαια...συναδελφε!!
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ποσο σοβαρα ταχετε - θελεις να γινει? Υ.Γ. σιγουρα παντως δε θα εκτιμισει καθολου μια 8800gtx για το ΥΓ να σαι σίγουρος,ακόμα και οι κομπιουτερούδες τα σιχαίνονται (οι περισσότερες!) σοβαρότατα...(καλά μην περιμένετε να αρχίσω να περιγράφω πως και τι)
revil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 κριμα αν δε τα ειχατε σοβαρα θα μπορουσες να της παρεις τπτ χειροπεδες με μαστιγια κτλ Κανα ακριβο αρωμα,εχεις σκεφτει?
Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί, μια χαρά είναι τα μαστίγια. Κάνα κουτί με εσώρουχα, χειροπέδες, μαστίγια και φίμωτρα σκέφτομαι να κάνω κ εγώ.
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ε αφου τα εχετε σοβαρα θα εκτιμισει τη προθεση και το τι πιστεβεις γιαυτην και μπορεις να της πας λουλουδακια(δεν ειναι φτηνα καθολου) χρησαφια και λουσα απο εμενα τουλαχιστον εκ πεποιθησεως δε προκειται να δει καμια
revil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Απλα δε νομιζω να ειναι σε φαση ο φιλος να κανει τετοιου ειδους δωρα ακομα
1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 βρες κατι εκλεπτυσμενο και ποιοτικο. ενα ρολοι π.χ αν σε παιρνει απο λεφτα. αλλιως παρτης ενα βιβλιο και ωραια τριανταφυλλα οσο πιο πολλα μπορεις και αν ξερεις την μητερα της δωστα να τα βαλει στο δωματιο της οταν κοιμαται να τα δει οταν ξυπνησει. δεν ξερω αμα εισαι και μικρος μηπως ειναι ακυρο αυτο που εγραψα απλα γυρισε πολλα χρονια το μυαλο μου πισω. σορρυ.
blueviper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γίνε το δώρο της και κράτα τα φράγκα για να τσιμπήσεις την 8800gtx αύριο μεθαύριο. Ο χρόνος είναι πολύτιμος κι η παρουσία επίσης.
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 πηγαινε στο ouaou.gr και ολο και κατι θα βρεις! αλλιως λουλουδια και καποιο αρωμα καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα