Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
XAXAXA. Τι πειράζετε το παιδι ρε ? Επειδή κλείνει 2 χρόνια δηλαδή πάει για γάμο ? :devil:

χμ...τώρα που το σκέφτομαι.....την κάνω με ελαφρά απο το παρων thread! δεν συμφέρει σου λέω...:mrgreen::mrgreen:

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ και από που να παραγγείλω βέρες με κάποια επιγραφή χαραγμένη στην εσωτερική επιφάνεια; Το στυλ βέρας που κάναμε στο δημοτικό, αν θυμάστε :P . Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν βρίσκω κάποιο κατάστημα. :) Όποιος μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ και από που να παραγγείλω βέρες με κάποια επιγραφή χαραγμένη στην εσωτερική επιφάνεια; Το στυλ βέρας που κάναμε στο δημοτικό, αν θυμάστε :P . Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν βρίσκω κάποιο κατάστημα. :) Όποιος μπορεί να βοηθήσει.

Seriously?

Σήκω από το pc, βγες έξω, μπες στο πρώτο κοσμηματοπωλείο που θα βρεις μπροστά σου

• Like 2
Δημοσ.

άμα η δικιά σου είναι πάνω απο 17 καλύτερα να μην το κάνεις.

Δεν θα της αρέσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ και από που να παραγγείλω βέρες με κάποια επιγραφή χαραγμένη στην εσωτερική επιφάνεια; Το στυλ βέρας που κάναμε στο δημοτικό, αν θυμάστε.

Σε τι δημοτικό πήγαινες?  :eek:

Δημοσ.

756_.jpg

Ρώτα σε ένα κοσμηματοπωλείο βρε άνθρωπε...

Δημοσ.

Μόνο εγώ αγόρασα εκείνη τη βέρα που έλεγε ημερομηνία πότε να ξανασυναντηθούμε όλοι σαν τμήμα; (Αν και την έχω χάσει εδώ και χρόνια). Κανείς δεν το έχει ξανακούσει; Αρχίζω να νιώθω άσχημα.  :fear:

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο εγώ έβγαλα εκείνη τη βέρα που έλεγε ημερομηνία πότε να ξανασυναντηθούμε όλοι σαν τμήμα; (Αν και την έχω χάσει εδώ και χρόνια). Κανείς δεν το έχει ξανακούσει;

Εμάς στο δημοτικό μας έδωσαν μια κορνίζα που έγραφε την ημερομηνία.

Στο γυμνάσιο κάναμε αυτές τις βέρες που λες!

Δημοσ.

Μόνο εγώ έβγαλα εκείνη τη βέρα που έλεγε ημερομηνία πότε να ξανασυναντηθούμε όλοι σαν τμήμα; (Αν και την έχω χάσει εδώ και χρόνια). Κανείς δεν το έχει ξανακούσει; Αρχίζω να νιώθω άσχημα.  :fear:

Κάτι λευκώματα δεν τα έγραφαν αυτά? Με μια φωτο όλης της τάξης, τα ονόματα των παιδιών, και ένα ηλίθιο κειμενάκι: υποσχόμαστε όλοι ότι στις 15/6/20χχ θα ξανασυναντηθούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ αγόρασα εκείνη τη βέρα που έλεγε ημερομηνία πότε να ξανασυναντηθούμε όλοι σαν τμήμα; (Αν και την έχω χάσει εδώ και χρόνια). Κανείς δεν το έχει ξανακούσει; Αρχίζω να νιώθω άσχημα.  :fear:

Δαχτυλίδι το λες ρε φίλε, τώρα που το εξήγησες ναι κι εγώ το είχα ακουστά πολλά χρόνια πριν που ήμουν στο δημοτικό, αν και δεν το κάναμε.

Βέρα λες του αρραβώνα, του γάμου το δαχτυλίδι.

Δημοσ.

Βέρες τα λέγαμε και στο δημοτικό κάναμε. Θα πάω να δω σε κανένα κοσμηματοπωλείο τότε. Απλά ήθελα να δω τιμές και τι παίζεται στο ίντερνετ, αν τελικά καταλήξω σ'αυτό το δώρο.

Δημοσ.

Εμάς στο δημοτικό μας έδωσαν μια κορνίζα που έγραφε την ημερομηνία.

Στο γυμνάσιο κάναμε αυτές τις βέρες που λες!

εμένα μου δώσανε ενα χαρτόνι και έλεγε "για να θυμάσαι την πρώτη σου μέρα στο σχολείο"

• Like 1
Δημοσ.

Βέρες τα λέγαμε και στο δημοτικό κάναμε. Θα πάω να δω σε κανένα κοσμηματοπωλείο τότε. Απλά ήθελα να δω τιμές και τι παίζεται στο ίντερνετ, αν τελικά καταλήξω σ'αυτό το δώρο.

Η τιμή είναι ανάλογη με το υλικό που θα διαλέξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...