Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογο του οτι ειμαι ξαπλα στο κρεβατι αυτες τις μερες απο το τραυματισμο μου οσοι ερχονται να με δουν απο τη παρεα μου δεν μου ανοιγουν καν τη συζητηση αυτη και απλα ευχονται περαστικα και κοιτανε να μου φτιαξουν λιγο τη διαθεση..

Απο εβδομαδα που θα μπορω λογικα να βγω και παλι εξω θα ρωτησω για να μαθω!

Πιστευω παντως πως ο γυναικειος λογος ειναι αυτος που μετραει πολυ στη περιπτωση μου!

Ευχαριστω Κατερινα.

Δημοσ.

Η δικιά μου γνώμη είναι να της πεις απλά ένα χρόνια πολλά. Η dimitra_m3 σαν γυναικά σου είπε τι θα ήθελε αυτή στα γενέθλια της και φαντάζομαι ότι και η άλλη κάτι τέτοιο θα περιμένει. Το αν θα της αρέσει η όχι δεν σε νοιάζει καθόλου. Γιατί και να της αρέσει πολύ μια τέτοια κίνηση, πιο πολύ σαν επιβαιβέωση θα το πάρει "α, γουστάρει ακομά αυτός" και όχι "αχ τι γλυκούλης, θέλω να'μαστε ξανά μαζί". Σε κακό θα σου βγει. 

Αντιθέτως, αν δείξεις μια ουδετέροτητα, αυτηνής μπορεί να της κακοφανεί και να ψαρώσει. Γενικά πάντως μην την πιέζεις και ειδικά αφού σου έχει πει ότι νοιώθει "πιεσμένη".  

Υ.Γ Επίσης ότι σου είπα μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. :P Ρε φίλε 21 χρονών κοριτσάκι και θέλεις την βοήθεια μας; Εδώ 25-26 χρονών γαιδούρες που το παίζουν σοβαρές και συνεσταλμένες, δεν ξέρουν τι θέλουν. Μην ψάχνεις λογική.

Δημοσ.

Για αυτο το λεω ρε αδερφε.. Γιατι οι γυναικες ειναι απροσαρμοστες και πραγματικα δεν ξερουν τι θελουν!!

Ζητησα μια βοηθεια και σας ευχαριστω πραγματικα ολους για τις συμβουλες σας!!

Κατα 98% μαλλον ενα Χρονια πολλα θα ειναι υπερ αρκετο.

Το 2% το φυλαω σε περιπτωση που εχω βγει και εχω πιει τιποτα και κανω καμια μπουρδα.. χαχαχα

Δημοσ.

Για αυτο το λεω ρε αδερφε.. Γιατι οι γυναικες ειναι απροσαρμοστες και πραγματικα δεν ξερουν τι θελουν!!

Ο παρακατω τυπος διαφωνει -κι εχει και "επιστημονικα επιχειρηματα"- για το τί θελουν :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=mbaztPIIfuw

Briffault's Law: The Most Important Thing You Can Know As A Man... :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...