chill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αν σε γουστάρει πολύ και την έχεις σίγουρη, χώρισε την τώρα για να αποφύγεις το δώρο και γυρνάς σαν μετανιωμένο κουταβάκι στις 2 του Γενάρη και της λες ότι έκανες λάθος . Βάλε τα λεφτά στην άκρη η 8800gtx είναι 100 ευρώ πιο κοντά σου!!!!!!!!!!!!!
1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αν σε γουστάρει πολύ και την έχεις σίγουρη, χώρισε την τώρα για να αποφύγεις το δώρο και γυρνάς σαν μετανιωμένο κουταβάκι στις 2 του Γενάρη και της λες ότι έκανες λάθος . Βάλε τα λεφτά στην άκρη η 8800gtx είναι 100 ευρώ πιο κοντά σου!!!!!!!!!!!!! ντροπη!!!!!!!
revil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 loooool ακου πατέντες που σκέφτεται ο άνθρωπος αν θέλει να αγοράσει μια γραφικών
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό που σχεδιάζω να κάνω εγώ στη γυναίκα μου: Σε κάποιο περιοδικό διάβασα πως με ένα χρηματικό αντίτιμο τα άστρα που δεν έχουν ονόματα (είναι αμέτρητα) μπορείς να τα ονομάσεις επίσημα όπως θες. Βέβαια αυτό ίσως δεν το ξέρει το ίδιο το άστρο, αλλά θα της προσφέρεις το όνομά της σε ένα άστρο. Μπορεί να μοιάζει με την φιλοσοφία των οικοπέδων στο φεγγάρι, αλλά είναι ασύγκριτα πιο δελεαστικό και πιο "επιστημονικό". Σε όποιον αρέσει η ιδέα επειδή δεν πρόλαβα να το ψάξω, αν μάθει περισσότερα ας μας γράψει τις λεπτομέρειες. Γιατί έχω χάσει το περιοδικό.
blueviper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μην τα λες δημοσίως αυτά, διότι μπορεί να μας διαβάζει κι ο Μητσοτάκης και να πάρει καμιά πρωτοβουλία. Η έννοια "έχεις άστρο" θα αλλάξει άρδην έπειτα.
chiderboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μιας και απεχθάνομαι λουλούδια, κοσμήματα και μλκς κάνα mp3 player θα της χάριζα αν δεν έχει. Θα το φόρτωνα και τραγουδάκια αφιερώσεις ή που μπορεί να της αρέσουν πριν της το δώσω Κατι σαν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662662 ή αυτό ίσως http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661135 Δε βαριέσαι μωρέ, και η 8800GTS καλή είναι....
ts00ts00 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λουλούδια, δεν είναι κάτι το φτηνό. Όταν της τα δώσεις (να είστε οι δυο σας), φίλησε της την παλάμη και πες της " ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ". Πιστεψέ με, πιάνει .
1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λουλούδια, δεν είναι κάτι το φτηνό. Όταν της τα δώσεις (να είστε οι δυο σας), φίλησε της την παλάμη και πες της " ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ". Πιστεψέ με, πιάνει . την παλαμη?......
ts00ts00 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παρέλειψα να πω, όταν την φιλήσεις, κλείστην της λες και της δίνεις κάτι να κρατήσει.
kattistt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δωρα που μπορεις να της κανεις: Καποιο βραχολι με ημιπολυτιμες πετρες (βρισκεις με 20-30 ευρω) και ειναι ομορφα. Καποιο δαχτυλιδι απο τα folie folie σκαλιστο (παλι σε παρομοια τιμη) Ομορφο κουτακι γεματο σοκολατακι απο τα Leonidas Φουλαρι κ γαντια απο κανα accessories Ρολοϊ Esprit που εχουν καλες τιμες ή Swatch (εχει βγαλει καποια καλα) Σε καλυψα ή θες κι αλλες ιδεες? (κοπελα ειμαι ξερω!!!)
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 εγώ λέω να της φιλήσει τα πόδια και αντι για "πάντα" να πείς βρωμάει ..και τότε να τις βγάλεις το αποσμητικό για τα πόδια που θα τις εχεις πάρει δώρο και να τις το δώσεις..δεν ξέρεις πόσο θα το εκτιμήσει..
TonyMontana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 επιμένω... spa weekend.. θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα κάνει φροντίδα προσώπου, σώματος - ΟΛΙΚΗ αποτρίχωση κλπ κλπ... πίστεψε με δεν θα βγείς χαμένος..
Skia11 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 time off the computer and more time with her
chiderboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λουλούδια, δεν είναι κάτι το φτηνό. Όταν της τα δώσεις (να είστε οι δυο σας), φίλησε της την παλάμη και πες της " ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ". Πιστεψέ με, πιάνει . Λουλούδια.... Άχρηστα πράματα... Άσε που σε μια εβδομάδα μαραίνονται! Επιμένω, κανα gadget... Αν έχει mp3 player και έχει περάσει σε άλλη πόλη κάν' της δώρο κάνα δονητή μήπως γλυτώσεις το κέρατο! (κοπελα ειμαι ξερω!!!) Απο πότε ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες;
Harkon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Απο πότε ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες; χααχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχχα!!! πάντως τα τεχνολογικά δώρα νομίζω δεν αρέσουν εύκολα σε γυναίκες και ειδικά σε τέτοιες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα. πιστεύω θέλουν κάτι πιο νιανιαδιστικο-μπιχλιμπιδο-ρομαντικό. ερώτηση, της έχει ξανακάνει δώρο ή θα είναι το πρώτο; και αν έχεις ξανακάνει τί της πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα