insomniaK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 27-28/12 Τι θα κάνετε; Άνοιξε το χρυσό οδηγό, βρες τον Ξενώνα "Ο κένταυρος" στον Αγ. Λαυρέντιο Μαγνησίας, κλείσε δωμάτιο και "...πάρτην να φύγετε..." και μετά θα μου φτάξεις μια λαμπάδα από leds να αναβοσβήνουν στο ρυθμό Black&White by Simple Minds.
kattistt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 πάντως τα τεχνολογικά δώρα νομίζω δεν αρέσουν εύκολα σε γυναίκες και ειδικά σε τέτοιες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα. πιστεύω θέλουν κάτι πιο νιανιαδιστικο-μπιχλιμπιδο-ρομαντικό. Εξαρταται την γυναικα, εμενα μου εχει κανει δωρο ο φιλος μου σκληρο δισκο (τον χρειαζομουν επειγοντως) και το Creative Zen Vision M, το οποιο λατρευω... Γενικα οι γυναικες που δεν ασχολουνται ομως με την τεχνολογια δεν νομιζω να εκτιμησουν κατι τετοιο, ουτε καν mp3 player... κανα κινητο ισως!!!
Harkon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ωραιος! για πες τι παίζει εκεί να ξέρουμε κι εμείς (ασχετο: Simple Minds rule)
Harkon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 aaaaaaaaaaa!!!! Creative Zen rule!!! θέλω να μου πάρω κι εμένα τέτοιο! σίγουρα ανάλογα τη γυναίκα απλά η πλειοψηφία κατ ' εμέ... δεν!
tzes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αλλος ενας τροπος για να δεις τι να της παρεις ειναι ο εξης.. βολτιτσα στα μαγαζιά βλεπεις κατι που την ενθουσιαζει και της αρεσει στα μαγαζια και πας καποια αλλη στιγμη και της το παιρνεις.Ετσι κιαλλιως σιγουρα θα της αρεσει και γλυτωνεις και τη σπαζοκεφαλια ωχ τι της περνουμε παλι!!!Λουλουδια αρωματα κτλπ πολυ classic και για μένα συμπληρωματικα.Aπο την αλλη και ενα weekend τα 2 σας nice θα ητανε..ρομαντικο και ετσι πραγματα που τους αρεσουνε
kattistt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ένα Nintendo Wii δεν νομιζω να προοριζεται τοσο για κεινη οσο για τον εαυτο σου... " Αγαπη μου σου πηρα το Nintendo Wii για να λιωνω μπροστα του ωστε να μην πριζω..."
agoraki_23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Eπειδή η δικιά μου σιχαίνετε τους υπολογιστές, όπως και το 85% των κοριτσιών, άσε τα κομπιουτερικά... Ένα weekend τα 2 σας είναι τέλεια ιδέα πιστεύω... Αν όχι καμιά μπλουζίτσα που της άρεσε στα μαγαζιά όταν βγήκατε μαζί ή κάτι που ξέρεις ότι της αρέσει...
The_player Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πηγαινε στα καταστηματα Αλεξ Ανδριωτη...Eχει παρα πολλα σε ολη την Αθηνα....Ειναι φουλ σε κασκολακια,καπελακια,βραχιολακια,τσαντακια κτλ... Κανε ενα καλο σετ και πιστεψε ειναι πολυ καλο δωρο..... Τιμες κοντα στο 50αρικο με 2-3 πραγματακια..
Γηρυόνης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ακούω γνώμες γιατι μεγαλωσαμε (λεεεεμε τωρα :)) και τα πραγματα εχουν αρχισει και σοβαρευουν!! (εννοείται οτι θέλουμε και γυναικείες γνώμες-πολλές συγκεκριμένα!) edit:να διευκρινίσω ότι όταν λέω "μεγαλώσαμε" εννοώ ότι τελειώσαμε το λύκειο! Βάλε σε ένα φάκελο 100 ευρώ και δώστον της. 1
djapal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 θα πρότεινα ψηλο/ψιλοτάκουνες μπότες και διχτυωτό καλσόν σε συνδυασμό που σκοτώνει!!! 1
tornado21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγω θα σου προτεινα αν είσαι απο αθηνα να πας σενα ξενοδοχειο να κλεισεις μια σουιτε(δεν είναι ολα τα ξενοδοχεια πανακριβα)και να περασεις πολύ όμορφα.Παρα και κανενα εσωρουχα και thats all.Το εχω κάνει προσωπικα και της άρεσε τρομερα
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 τα δωρα που κανουμε πρεπει να ειναι τετοια ωστε να αρεσουν σε αυτον που του το κανουμε και οχι να ειναι αυτα που θα θελαμε να μας κανουν οι αλλοι ούτε δωρα που θα μας αρεζε να αρεζαν....δλδ ελεος που θα παρει στη κοπελα του που εχουν σοβαρη σχεση και αρκετα αρχη ακομα διχτυωτο καλσον και πονιρα εσωρουχα κλπ...δε λεω σε ολους εμας τους αντρες θα αρεζαν πανω στη κοπελα μας αλλα η κοπελα πως θα το παρει εκτυμισει??? και ποσο μαλλον τα χριστουγεννα οπυ κανεις δωρα πιο πολυ "αγαπης" τα καλσον δε το βλεπω και πολυ αγαπης...
chill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πάρτης μια γαλοπούλα. Ξέρεις πόσο έχουν πάει???? 10 ευρώ το κιλό!!!!!!!!!!!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ερώτηση, της έχει ξανακάνει δώρο ή θα είναι το πρώτο; και αν έχεις ξανακάνει τί της πήρες; οχι ειναι το πρωτο,οσον αφορα εμένα,για τους αλλους δεν ξερω θα ρωτησω.. και για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με τον tolis86...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα