Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ποπο καιρό είχα να γελάσω τόσο.... Πάρτης κανά γατάκι να έχει να ασχολείται όσο εσύ θα χαίρεσαι την 8800GTX....
djapal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 τα δωρα που κανουμε πρεπει να ειναι τετοια ωστε να αρεσουν σε αυτον που του το κανουμε και οχι να ειναι αυτα που θα θελαμε να μας κανουν οι αλλοι ούτε δωρα που θα μας αρεζε να αρεζαν....δλδ ελεος που θα παρει στη κοπελα του που εχουν σοβαρη σχεση και αρκετα αρχη ακομα διχτυωτο καλσον και πονιρα εσωρουχα κλπ...δε λεω σε ολους εμας τους αντρες θα αρεζαν πανω στη κοπελα μας αλλα η κοπελα πως θα το παρει εκτυμισει??? και ποσο μαλλον τα χριστουγεννα οπυ κανεις δωρα πιο πολυ "αγαπης" τα καλσον δε το βλεπω και πολυ αγαπης... Ε ναι ενώ αν της πάρει λουλουδάκια θα είναι καλύτερα!! Ανάλογα το πόσο τον παίρνει να τα πάρει αυτά τα δώρα αρχηγέ μου. Αν είναι κοπέλα που για να το κάνουν του βγάζει την πίστη, ε δε λέει με την καμία ούτε το διχτυωτό ούτε τα εσώρουχα!!
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ποπο καιρό είχα να γελάσω τόσο.... Πάρτης κανά γατάκι να έχει να ασχολείται όσο εσύ θα χαίρεσαι την 8800GTX.... πω ρε κολλημα με την 8800 GTX!έλεος δηλ...δεν παιζω παιχνίδια στο pc,οποτε δεν εχω προβλημα να καιγομαι για την 8800GTX...
revil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 lol χαλαρωσε φιλε μου δε σε ειπε και καμπουρη
djapal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 η αλήθεια είναι ότι κοντεύετε να χύσετε με αυτήν την 8800 Πια...!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 πω ρε κολλημα με την 8800 GTX!έλεος δηλ...δεν παιζω παιχνίδια στο pc,οποτε δεν εχω προβλημα να καιγομαι για την 8800GTX... Μπορεις να την κανεις δωρο στην κοπελα σου ομως. Πιστευω ειναι μια καλη επενδυση...
Ceridwen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Να πω και εγώ μια ιδέα Μπορείς να πάρεις ένα κουτί, υπάρχουν πολύ όμορφα στον Παπασωτηρίου πχ ή στη Ρίζα, αν και είναι πιο ακριβά, μεταλλικά με σχεδιάκια πάνω και να βάλεις διάφορα μέσα. Πχ, ένα cd, κάτι από το accessorize, ένα κολιέ-βραχιόλι (έχει πολλά που δεν είναι πολύ ακριβά, και δεν είναι ανάγκη να είναι, αν είναι μέρος του δώρου), γάντια, κασκόλ, ένα άρωμα ακόμα και σοκολατάκια. Ό, τι μπορείς να σκεφτείς ότι της αρέσει. Πιστεύω πως είναι καλή σαν ιδέα, γιατί δεν είναι ένα μόνο πράγμα, δείχνει ότι ξόδεψες λίγο από το χρόνο σου για να το σκεφτείς, ε, και σε όλους αρέσει να ανοίγουν δώρα. Είχα κάνει κάτι παρόμοιο (μου βγήκε μπαούλο και όχι κουτί) σε φίλους που παντρεύονταν, και εγώ διασκέδασα με την διαδικασία και νομίζω ότι τους άρεσε. Ένας φίλος μου μου έκανε ένα κουτί δώρο προχθές, και είχε μέσα σκουφί, κάλτσες, γούνινα αυτιά και άλλα διάφορα. It was the best day!! :-D
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 πω ρε κολλημα με την 8800 GTX!έλεος δηλ...δεν παιζω παιχνίδια στο pc,οποτε δεν εχω προβλημα να καιγομαι για την 8800GTX... Ρε εντάξει, χιούμορ κάνω. Τα λουλούδια είναι κάτι που συγκινεί τις γυναίκες αν και το βρίσκω τελείως άχρηστο δώρο μιας και μετά απο λίγες μέρες καταλήγουν στα σκουπίδια. Εγώ απλώς θα σε συμβουλέψω να σκεφτείς τι είναι αυτό που αρέσει πολύ στην κοπέλα σου. Με τι ασχολείται; Μέσα απο τα χόμπυ της και τα ενδιαφέροντά της, πιστεύω πως θα βρείς αυτό που της ταιριάζει. Και όσο για την τιμή, μην σε απασχολεί. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό. Αν σε αγαπάει πραγματικά και δεχτεί ένα δώρο που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα το εκτιμήσει και με το παραπάνω.
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ρε εντάξει, χιούμορ κάνω. Τα λουλούδια είναι κάτι που συγκινεί τις γυναίκες αν και το βρίσκω τελείως άχρηστο δώρο μιας και μετά απο λίγες μέρες καταλήγουν στα σκουπίδια. απ'την αλλη τωρα που το σκέφτομαι έχω σταμπάρει ένα ωραίο tower.... (καλό ειναι το χιουμορ αλλα να πεις και καμμια ιδέα...)
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 για να πω κι εγω την αποψη μου.αυτο που εχω κανει σε κοπελα και επαθε την πλακα της(με την καλη εννοια) ειναι το εξης.πήγα βράδυ έξω απ΄το σπίτι της και εγραψα με σπρέι στο αγαπημένο της χρωμα το ονομα της κι απο κατω ενα "σ'αγαπώ" κατω,στο δρομο μπροστα στο σπιτι της.εμενε σε γειτονια στην εξω μερια της πολης,με μονοκατοικιες και τετοια,και με το που έβγαινε καθε φορα απ΄το σπιτι στα 2 βηματα εβλεπε το δωρο μου.συμφωνα με τα λεγομενα της ηταν το καλυτερο δωρο που της ειχαν κανει ποτε (και τοτε δεν ένοιωθε τπτ για την αφεντια μου)
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε, δεν μπορώ να σου προτίνω αφού μόνο εσύ ξες αυτό που σου έχω γράψει στα bold. Κι αν αντέγραφαν όλοι, το προηγούμενο "δώρο" σου, θα είχαν γίνει όλοι οι τοίχoι gtp.... (για να μην αναφέρω οτι είναι και παράνομο... )
PATRINOS06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε, δεν μπορώ να σου προτίνω αφού μόνο εσύ ξες αυτό που σου έχω γράψει στα bold. Κι αν αντέγραφαν όλοι, το προηγούμενο "δώρο" σου, θα είχαν γίνει όλοι οι τοίχoι gtp.... (για να μην αναφέρω οτι είναι και παράνομο... ) εχεις δικιο.ευχαριστω για την βοηθεια σου!δεν ειπα ότι ειναι νομιμο,αλλα το ριψοκίνδυνο και το παρανομο αρεσει σε πολλες... και τελος,δεν μιλησα για τοιχο,αλλα για δρομο....
nontasg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αν σε γουστάρει πολύ και την έχεις σίγουρη, χώρισε την τώρα για να αποφύγεις το δώρο και γυρνάς σαν μετανιωμένο κουταβάκι στις 2 του Γενάρη και της λες ότι έκανες λάθος ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! ΥΣ:Το είχα κάνει αυτό παλιότερα και έπιασε.Γλύτωσα και το δώρο....
subdee Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ως σοβαρή ιδέα, αν αυτή η σχέση είναι σοβαρή και προβλέπεται να κρατήσει, πάρτης ένα μενταγιόν, απο αυτά που ανοίγουν και βάζεις φωτο μέσα και μπορείτε επίσης να χαράξετε τα ονοματά σας στην πίσω μεριά. Είναι προσωπικό, ρομαντικό και δείχνει πρόθεση για αφοσίωση.
boubou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Για τις γυναίκες, ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν πολλές επιλογές ωραίων δώρων. Το τι θα διαλέξεις τώρα εξαρτάται από το τι νιώθεις για αυτήν, πώς την βλέπεις (σοβαρά η' για την πλάκα σου) και πόσο καλά την γνωρίζεις σαν άτομο. Τα πιο εύκολα και κοινά είναι τα κοσμήματα και όταν λέω κοσμήματα δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε folie folie και χρυσοχοεία μιλάω για βραχολάκια, σκουλαρίκια, σταυρουδάκια κ άλλα για το λαιμό που βρίσκεις με 5-10 ευρώ και κάνεις ένα πολύ ωραίο σετ. Τα αξεσουάρ γενικότερα αρέσουν στις γυναίκες πολύ......είτε είναι κοσμήματα είτε φουλάρια...κασκόλ....τσάντες.....ζώνες... Κάποια μπλούζα ή φόρεμα (αν γνωρίζεις νούμερα ή κόβει το μάτι σου) είναι επίσης μια καλή ιδέα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει ότι έχεις βάλει το προσωπικό σου γούστο κ έχεις διαλέξει κάτι που θα σου άρεσε να την δεις να το φορά κ θα της πηγαίνει βέβαια (κ δεν ζήτησες από την πωλήτρια να διαλέξει, να βοηθήσει ναι να διαλέξει όχι). Ένα άρωμα είναι εξίσου καλή ιδέα λίγο δύσκολο βέβαια το πόσο θα της ταιριάζει.........εκτός κ αν έχει κάποιο σταθερό κ πέσει κ λίγο ψάρεμα σε σχέση με το αν τελειώνει η' όχι. Τώρα αν σε συζητήσεις έχεις ακούσει κάποια άλλη ανάγκη της κ πολύ ρομαντικό να μην είναι μην το απορρίπτεις. Μία φίλη μου εδώ κ καιρό σκεφτόταν να πάρει λαπτοπ κ μάντεψε τι δώρο της έκανε ο φίλος της!!!!!!!!!!! Και όμως.......σε πληροφορώ έλιωσεεεεε η κοπέλα. Οι ιδέες για ένα ωραίο ρομαντικό δείπνο ή ακόμα κ ένα σβκ οι δύο σας κάπου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία επίσης. Τέλος αναφορικά με τα λουλούδια....ένα τριαντάφυλλο κόκκινο την κάνει τη δουλειά του μια χαρά συνοδευόμενο από γλυκά λόγια ή μια γαρδένια (πιο εντυπωσιακή κ πρωτότυπη). Ούτε πολλά χρήματα για κάτι που μαραίνεται, ούτε απόρριψη αυτού που ήταν ανέκαθεν μια εύκολη, τρυφερή κ ευγενική χειρονομία. Ελπίζω να βοήθησα κάπως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα