Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

still με την ιδια κοπελα ειμαι...διαβαζα τις απαντησεις,ευχαριστω για αλλη μια φορα οσους βοηθησαν τοτε.

τοτε δεν θυμαμαι τι ακριβως ειχα παρει,τωρα το τελευταιο δωρο ηταν (χμ....δεν θελω σχολια) μια ψηφιακη nikon...οκ,για τις γυναικες που ηδη με κοιτανε με μισο ματι δεν απανταω καν,:Pγια τους αντρες τους λεω οτι εκεινη το τελευταιο που μου πηρε ηταν....

ενας WD Passport 160 για της δουλεια!!:mrgreen::mrgreen:

παντως το ομορφοτερο δωρο κατ'εμε ηταν η μια βδομαδα στη Ροδο...φανταστικο νησι guys,παρτε το αμορε κι αριβαρετε...

απορια:πως και ο aledjo δεν ειχε απαντησει τοτε?

Δημοσ.

πολλές καλές απαντήσεις διάβασα

εμένα και το Mp3 player θα μου άρεζε και τα λουλούδια και φυσικά το ταξιδάκι.... κοσμήματα όχι και τόσο να πώ την αλήθεια αλλά γιατί όχι.... ότι να σου δώσει ο καλός σου σου αρέσει

μονάχα ένα δώρο μην της κάνετε.... ενα μπρελόκ του ενός ευρού με την φάτσα του baggs bunny που το πουλάνε σε όλα τα περίπτερα και το βλέπει κάθε μέρα και ακόμα χειρότερα μην την ρωτήσετε μετά με τρυφερή λάγνα φωνή "σου άρεσε?"

πάντως το δώρο που δεν θα ξεχάσω δεν μου έγινε απο το αγόρι μου αλλά απο κάποιον θαυμαστή που ποτέ δεν αγάπησα, ωστόσο όμως το δώρο του δεν το ξεχάσα ποτέ και ας περάσαν πανω απο δεκα χρονια απο τότε

μια μέρα πηγαίνω στο σχολείο και βλέπω με τεράστια γράμματα

bibibo σ'αγαπώ

είναι ότι πιο τέλειο μπορεί να κάνει ποτέ κανεις

ακόμα και τώρα όταν βλέπω κανένα τέτοιο γκράφιτι σκεφτομαι την τυχερη....

Δημοσ.

:-D όντως πολύ καλό αυτό με το "βανδαλισμός ξένης περιουσίας"

αλλά ο δρόμος είχε την δικιά του ιστορία.... κάποιος την έγραψε στον τοιχο με μπογιά

Για μένα προσωπικά πολλά grafiti είναι τα καλύτερα αποφθεγματα που έχω διαβάσει, περιέχουν σε δυο γραμμες ολοκληρο το νοήμα ένος βιβλίου

το αγαπημένο μου

ΒΑΣΙΚΑ,,,, ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!!!!

ένα άλλο που με έκανε να γελάσω... είναι γραμμένο στον τοιχο μιας τράπεζας

ΚΟΙΜΑΣΕ ΥΠΑΛΗΛΟΣ

και κάποιος συμπλήρωσε απο κάτω μετά απο κάποιους μήνες

ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

για όσους γνωρίζουν την κατσαριδα του καφκα νομίζω ότι θα τους φανεί το ίδιο αστείο με μένα...

και ένα τελευταίο που το ειχα διαβάσει πέρυσι την πρωτοχρονια

Happy New Fear

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια λετε τιποτα... σε 2 μερες κλινω χρονο με την κοπελα μου και εχω φρικαρει.... pliz πειτε καμια γνωμη για κανενα δωρακι.... ευχαριστο

Δημοσ.

ρε παιδια λετε τιποτα... σε 2 μερες κλινω χρονο με την κοπελα μου και εχω φρικαρει.... pliz πειτε καμια γνωμη για κανενα δωρακι.... ευχαριστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...