bilakos10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εμένα Από πότε άρχισαν να απαντάν και τα λούτρινα ζωάκια;
Nikthegreek7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Kαλησπερα, θα ηθελα να ακουσω τη δικη σας αποψη μιας και η δικη μου περιπτωση ειναι καπως μπερδεμενη...Τα ειχα με μια κοπελα εδω και ενα μηνα αλλα απο την Παρασκευη χωρισαμε γιατι ηταν αρκετα πιεσμενη και κακοδιαθετη αυτο το καιρο.. Παρ'ολα αυτα τα πραγματα ειναι ακομα περιπλοκα και υπαρχει μια περιπτωση επανασυνδεσης..Δεν πολυμιλαμε τωρα απλα λογο ενος τραυματισμου μου μιλαμε για να δει πως ειμαι σε θεμα υγειας. Την Τεταρτη λοιπον,εχει τα γενεθλια της και δεν ξερω τι δωρο να της παρω... (21 χρονων θα γινει)Σκεφτηκα πως μια καλη ιδεα ειναι να της αφησω στην εξωπορτα το πρωι πριν φυγει μια Lacta με ενα κοκκινο τριανταφυλλο απο πανω και ολα αυτα πανω σε ενα κουτι και μεσα να εχει κασκολ γαντακια και τετοια.. Τι λετε.???Θελω να ακουσω και γυναικειες γνωμες!! Σας ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς δε γίνεται αντιληπτό μέσω του γραπτού λόγου η σχέση που έχετε αυτή τη στιγμή. Από αυτά που λες πάντως, κρατάω: 1. Σχέση ένα μήνα. 2. Χωρίσατε επειδή νιώθει πιεσμένη και κακοδιάθετη, μετά από ένα μήνα. 3. Είστε «κοντά» στην ουσία μόνο και μόνο λόγω του τραυματισμού σου, κάτι που μου φέρνει σε δήθεν ανθρωπιά. Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να της κάνεις δώρο. Δες πώς θα εξελιχθεί το πράγμα, μήπως ζητήσει από μόνη της επανασύνδεση (συμπεραίνω ότι εκείνη ζήτησε να χωρίσετε), και βλέπεις. Το να της κάνεις δώρο τη δεδομένη στιγμή, είναι εντελώς άτοπο κατά τη γνώμη μου.
Nikthegreek7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Σωστα ολα αυτα που λες αλλα ειμαστε κοντα και λογο κοινης παρεας.. Ετσι γνωριστηκαμε κιολας.. μεσω κοινης παρεας!Οποτε οχι απαραιτητα μονο και μονο για τον τραυματισμο μου..Οποτε λες οχι δωρο? Ενα σκετο χρονια πολλα ειναι αρκετο?
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το καλύτερο δώρο (τουλ, εμένα θα με συγκινούσε στα 21 μου (αχ, ωραία χρόνια) θα ήταν ένα ιδιόχειρο γράμμαμε σαφή έκθεση των συναισθημάτων σου απέναντί της, λόγια που θα την αγγίξουν και που θα την λυγίσουν, συνοδεία ενός λουλουδιού (εδώ βάλε ό,τι θες)αν μένεις μόνος ως φοιτητής παραχώρησε και ενα ρομαντικό δείπνο με μενού από τα χεράκια σουδεν χρειάζεται να 'ναι αμαν και τι ουάου, απλά βάλε έμπνευση(ωχ, παναγιά μου, ελπίζω να μην βάλει φωτιά στην κουζίνα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης)ελπίζω να βοήθησα...
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Από τη στιγμή που δεν είστε (τυπικά) μαζί, δε βλέπω το λόγο, παρά μόνο ως μια προσπάθεια εκ μέρους σου να πιέσεις τα πράγματα για επανασύνδεση. Εκτός κι αν είστε και αρκετά καλοί φίλοι, πέρα από αυτό που ήσασταν για ένα μήνα. Περίμενε κι άλλες απόψεις πάντως, καθώς ισχύει αυτό που λέμε «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας».
subject 12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μην της κάνεις κανένα δώρο.. να είσαι ασυνίθιστα απόμακρος μερικές μέρες και δές άν τσιμπάει.. άν όχι ξέχνα την.. ά! κ μια συμβουλή.. ποτέ μην ασχολίσε με γκόμενες που έχουν χειρότερα προβλήματα απο τα δικά σου.... ( είμαι πιομένος αλλά ξέρω τι λέω )
Nikthegreek7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το καλύτερο δώρο (τουλ, εμένα θα με συγκινούσε στα 21 μου (αχ, ωραία χρόνια) θα ήταν ένα ιδιόχειρο γράμμα με σαφή έκθεση των συναισθημάτων σου απέναντί της, λόγια που θα την αγγίξουν και που θα την λυγίσουν, συνοδεία ενός λουλουδιού (εδώ βάλε ό,τι θες) αν μένεις μόνος ως φοιτητής παραχώρησε και ενα ρομαντικό δείπνο με μενού από τα χεράκια σου δεν χρειάζεται να 'ναι αμαν και τι ουάου, απλά βάλε έμπνευση (ωχ, παναγιά μου, ελπίζω να μην βάλει φωτιά στην κουζίνα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) ελπίζω να βοήθησα... Δημητρα πιστευω πως καλυτερο θα ηταν οτι ειχα να της πω να της το ελεγα ευθεως... Τωρα για γενεθλια εστω και κατι δεν πρεπει να παρω??? Από τη στιγμή που δεν είστε (τυπικά) μαζί, δε βλέπω το λόγο, παρά μόνο ως μια προσπάθεια εκ μέρους σου να πιέσεις τα πράγματα για επανασύνδεση. Εκτός κι αν είστε και αρκετά καλοί φίλοι, πέρα από αυτό που ήσασταν για ένα μήνα. Περίμενε κι άλλες απόψεις πάντως, καθώς ισχύει αυτό που λέμε «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας». Φανη οχι δεν ειμαστε φιλοι.. Οτι εγινε αυτο ειναι ολο!! Subject12 Πιστευω πως αυτο ειναι οτι καλυτερο!!!! χεχε... Περιμενω και αλλες γνωμες παιδια.. Βοηθηστε με!
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αφού δεν είστε μαζί ρε Νίκο, ως τι θα της κάνεις δώρο, πέρα από τον πρώην που θέλει επανασύνδεση; Το πιωμένο υποκείμενο 12 είπε κάτι σοφό: γράψ' την για λίγο και τσέκαρε αντιδράσεις. Αν δεις ενδιαφέρον, κυνήγα το, όχι με δώρα όμως, αλλά στα ίσια. Πες ότι γουστάρεις.
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εγώ το είδα ως μια καλή ευκαιρία να της εκφράσεις τα συναισθήματα σου...."δώρα" δεν είναι μόνο τα υλικά αγορασμένα με πολλά ή λίγα λεφτά αλλά και τα "άυλα" αυτά που προέρχονται από το πνεύμα και εξωτερικεύονται με τη γραφή..
Nikthegreek7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Παιδια το δωρο θα ειναι για τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της.. Την Τεταρτη εχει γενεθλια.. Αυτο ειπα Φανη! Οτι εχει απολυτο δικιο... Δημητρα αυτο ελεγα και εγω. Αλλα αντι να της τα γραψω να της τα πω στα ισα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα