Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

31.5

Το κόλπο είναι βασικά να κινείς τη μεγάλη μπάλα προς τα εκεί που φαντάζεσαι ότι θα πέσει η μικρή. Εγώ από τη στιγμή που το σκέφτηκα αυτό ανέβηκε ο μ.ο. μου από τα 15 δευτερόλεπτα στα 23!

edit: 32.8 με τα χίλια ζόρια. Βασικά η μπάλα επιταχύνεται από ένα σημείο και έπειτα χωρίς λόγο. Δεν αφορά εξυπνάδα αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Μετά τη διαφήμιση του Luci...

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Δημοσ.

9459579749579659569591ax3.th.jpg

Τα νεύρα μου!

Παραπάνω από 15 φορές το παιξα μέχρι να το καταφέρω αυτό !

Από ένα σημείο και μετά η μπάλα πάει σφαίρα και είναι αδύνατό να φέρεις εγκαίρως τη μεγάλη μπάλα εκεί που θες ώστε να μην πέσει την ώρα που θα χτυπάς τη μικρή

EDIT: Νέο προσωπικό ρεκόρ! +4 προσπάθειες. Τα παρατάω. Για το καλύτερο παιχνίδι του κόζμου δε ξέρω αν είναι, το πιο εκνευριστικό όμως είναι σίγουρα!

Δημοσ.

34.324... αναρωτιέμαι αν γίνεται κάποια στιγμή να ισορροπήσεις τη μεγάλη μπάλα και να έχεις την μικρή να χοροπηδάει στο κέντρο, κάνοντας έτσι όσο χρόνο θέλεις :)

35.844 και τα παρατάω. Μέχρι εκεί πάει το πράμα. Κάνω ΚΑΘΕ φορά πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο ώστε να χάνεις κάπου εκεί (δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος έκανε 42...)

I wasted my life...

Δημοσ.

believe it or not...

Αυτή τη φορά θα το ξεσκιστώ. Περιμένετε και θα δείτε (με screenshot φυσικά).

Δημοσ.

30 sec περίπου. νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ποντίκι. δηλαδή όταν το κουνάμε αρκετά, και βγαίνει έξω από το παιχνίδι, τότε για να το ξαναεπαναφερεις, θέλεις αρκετεί ώρα, και χάνεις.{ελπίζω να καταλάβατε τι λέω}. νομίζω πως το παιχνίδι, αν γινόταν να παιχτεί σε full screen, θα ηταν γα**το. Αν το βρεις κανεις για κινητό, ας μου στείλει ένα PM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...