deker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία, τώρα όλοι θα αρχίσουν να το λένε γκόζμο.Να προβλέψω (για να κερδίσουμε χρόνο) ότι σε λιγάκι θα έρθει η ώρα που θα αλλάξουμε και το τελικό ς, π.χ. "τι περίεργος που είναι ο γκόζμοζ".
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όχι ρε, όταν λες "τι περίεργος που 'ναι ο κόσμος" ακούγεται "τι περίεργος που 'ναι ο κόζμος" μόνο. Αν όμως λες "δν μπορώ το κόσμο" ακούγεται "γκόζμο". Το ζζζ είναι στάνταρ. Πλάκα έχει επίσης να βάζεις και "γ" όπου ακούγεται, πχ, "στα παπάργια μου οι γραμματικοί κανόνες".
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 143.37 γιάρδες! Φοβερό και αυτό το παιχνιδάκι! Και η αλήθεια να λέγεται. Πιο διασκεδαστικό μπα εύκολο είναι... δεν έχει καμιά δυσκολία για να γίνεται ενδιαφέρον:???: μόνο 14 δευτ. το ρεκόρ δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι του κόζμου! ΥΓ: Πάντως lucifer θα συμφωνίσω μαζί σου ότι ακούγεται καλύτερα και έχει και πλάκα...
savvvas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όχι στο πρώτο game ρε συ! Άμα έκανα 81 sec στο πρώτο θα ήμουν διάνοια Στο άλλο με τον spiderman έκανα τόσες γυάρδες... sorry! den to proseksa!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 για τον ίδιο λόγο που το καινούριος δεν γράφεται καινούργιος
DhZou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εφτακοσα ογδοντα σ'αυτο με τον σνάιπερ, διασκεδαστικο κι αυτο αλλα τους σκοτώνεις όλους και μετά δεν έχει ενδιαφέρον. Ενώ στον σπάιντερμαν κάνεις κόλπα ακροβατικά και τα σχετικα...
the_end Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ρε σεις,γράφτε κι άλλοι σκορ για το ramboπαίχνιδο. να δω αν είναι όντως καλό το 7730. στο "καλύτερο παιχνίδι του γκόζμου" σιχτίρησα στα 37+κατι(μετά απο 2000 προσπάθειες περίπου)
deker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ προς το παρόν κατέχω τα ηνία στο ραμποπαίχνιδο.Έχω περίπου 50.000 σκορ. Όταν με περάσει κάποιος θα αρχίσω να ξαναπαίζω γιατί πραγματικά το έχω βαρεθεί.Έχω παίξει τουλάχιστον 1500 φορές :-D Σημείωση: δεν πρέπει να παίρνεις τα μεγάλα όπλα γιατί έτσι τελειώνει ο χρόνος πιο γρήγορα.
the_end Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ok,μου αρκεί. συμφωνώ για τα μεγάλα. επίσης καλό είναι να αποφεύγεις τα επηρεασμένα απ'το cs headshots.
-nick- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 :: http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/index_eng.htm σκαλωμα ειναι και το Invisible Mouse...http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/invisible.htm
Lomar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Το Invisible Mouse το τερμάτισα σε 6 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα. Όντως πολύ σκαλωμένο παιχνίδι...
Greg7vas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Εγω το τελειωσα σε 4 λεπτα αλλα με "τσατσια" στα 3 τελευταια levels. Ωραιο Game.
tolis86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 30,315 με τη 10η φορα...θελει λιγο να το συνηθησεις...πολυ καλο μαρεσει πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα