Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, τώρα όλοι θα αρχίσουν να το λένε γκόζμο.Να προβλέψω (για να κερδίσουμε χρόνο) ότι σε λιγάκι θα έρθει η ώρα που θα αλλάξουμε και το τελικό ς, π.χ. "τι περίεργος που είναι ο γκόζμοζ".

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε, όταν λες "τι περίεργος που 'ναι ο κόσμος" ακούγεται "τι περίεργος που 'ναι ο κόζμος" μόνο. Αν όμως λες "δν μπορώ το κόσμο" ακούγεται "γκόζμο".

Το ζζζ είναι στάνταρ. Πλάκα έχει επίσης να βάζεις και "γ" όπου ακούγεται, πχ, "στα παπάργια μου οι γραμματικοί κανόνες".

Δημοσ.
143.37 γιάρδες! Φοβερό και αυτό το παιχνιδάκι! Και η αλήθεια να λέγεται. Πιο διασκεδαστικό ;)

μπα εύκολο είναι... δεν έχει καμιά δυσκολία για να γίνεται ενδιαφέρον:???:

μόνο 14 δευτ. το ρεκόρ δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι του κόζμου!:-D

ΥΓ: Πάντως lucifer θα συμφωνίσω μαζί σου ότι ακούγεται καλύτερα και έχει και πλάκα...:)

Δημοσ.
Όχι στο πρώτο game ρε συ! Άμα έκανα 81 sec στο πρώτο θα ήμουν διάνοια :mrgreen:

Στο άλλο με τον spiderman έκανα τόσες γυάρδες... :P

sorry! den to proseksa!

Δημοσ.

εφτακοσα ογδοντα σ'αυτο με τον σνάιπερ, διασκεδαστικο κι αυτο αλλα τους σκοτώνεις όλους και μετά δεν έχει ενδιαφέρον. Ενώ στον σπάιντερμαν κάνεις κόλπα ακροβατικά και τα σχετικα...

Δημοσ.

ρε σεις,γράφτε κι άλλοι σκορ για το ramboπαίχνιδο. να δω αν είναι όντως καλό το 7730. στο "καλύτερο παιχνίδι του γκόζμου" σιχτίρησα στα 37+κατι(μετά απο 2000 προσπάθειες περίπου)

Δημοσ.

Εγώ προς το παρόν κατέχω τα ηνία στο ραμποπαίχνιδο.Έχω περίπου 50.000 σκορ. Όταν με περάσει κάποιος θα αρχίσω να ξαναπαίζω γιατί πραγματικά το έχω βαρεθεί.Έχω παίξει τουλάχιστον 1500 φορές :-D :-D

Σημείωση: δεν πρέπει να παίρνεις τα μεγάλα όπλα γιατί έτσι τελειώνει ο χρόνος πιο γρήγορα.

tomegaluterorekorxj6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...