Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ίσως να μην είμαστε ακριβώς το ίδιο. Όλοι όσοι έχουν αρκετά χρήματα έκαναν κάποια προσπάθεια -νόμιμα ή μη- για να τα αποκτήσουν κι αν δεν το έκαναν αυτοί προσπάθησαν κάποιοι πρόγονοί τους.

Αν όμως σου έρθουν ουρανοκατέβατα (και καταφέρεις να διατηρήσεις τα λογικά σου) πιθανόν να τα χρησιμοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο.

Η διαφορά είναι οτι στην αρχή θα κάνουν κάποια μεγάλα περιττά έξοδα σε ότι τους ευχαριστεί καλύτερα ... λόγω του εγκεφαλικού.

Αλλά σε λίγο θα συμβιβαστούν στην νέα πραγματικότητα.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Θα αγόραζα ένα Laptop που το έχω και αποθημένο

2) Θα έδεινα σε συγγενείς και στενούς φίλους για να με βρίζουν λιγότερο

3) θα έδινα σε φιλανθρωπίες αλλά όχι οργανωμένα(να τα φάνε άλλοι εξυπνότεροι) αλλά ανώνυμα σε εξακριβωμένα ανθρώπους που έχουν ανάγκη όχι από δικό τους λάθος(όχι τα έπεξα στο καζίνο)

4) και φυσικά με όσα χρειάζονται θα πήγαινα βραζιλία και θα γιόρταζα μια ζωή την γιορτή της ελευθερογαμίας.

Δημοσ.

καμμία δωρεά σε κανέναν και για κανένα λόγο. ούτε στη μάνα μου που λέει ο λόγος

επιστολή γνωστοποίησης σε όσους αντιπαθώ

οχι γνωστοποίηση σε όσους συμπαθώ για να μην με συμπαθήσουν ξαφνικά και αυτοί

ταξίδι σε όλο το κόσμο χωρις να ειδοποιήσω κανένα οτι φεύγω. αμα ξαναγυρίσω ποτέ θα τους φέρω καρτ-ποστάλ

επιστροφή μόνο όταν έχω φάει τα πάντα και έχω αρκετά χρέη ωστε να με κυνηγάει η interpol

Δημοσ.

Με τόσα λεφτά παιδιά μάλλον θα άλλαζα ταυτότητα και τόπο διαμονής κάθε δύο χρόνια.(άντε να γλυτώσεις από τους συγγενείς που θα σου ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής σου και την εκκλησία που θα σου ζητάει και αυτή για να τα δώσει στους φτωχούς.... Αλήθεια αφού η εκκλησία δίνει στους φτωχούς γιατί αυτοί αυξάνονται καθημερινά ?????)Μη σας πω ότι θα σκηνοθετούσα τον θάνατό μου με αποδέκτη των χρημάτων μου μια offshore εταιρία σε κάποιο νησάκι του Ειρηνικού, ιδιοκτήτης της οποίας θα είμαι εγώ με άλλο όνομα και ταυτότητα!)

Δημοσ.

Ξεκινας με ενα ιδιωτικο νησι,Απο μια κατοικια σε καθε σχεδον μητροπολη του κοσμου και φυσικα να αναφερουμε το γεγονος οτι αδειαζεις οτι μαγαζι εχεις αποθημενο,[πας και μια βολτα απο B&O και Kαισαρη]. Μετα τη βγαζεις με πινα κολαδες και μοχιτος μαζι με τη συντροφια που επιθυμεις,οδηγωντας την Aston martin σου,ακουγωντας το the world is mine του guetta,μεσα απο καταπρασινα τοπια με την παραλια διπλα.Ααααχχχ,τοπικ κ αυτο,μ'επιασε η καρδια μου βραδιατικα.

Δημοσ.

Θα αγοραζα ενα τεραστιο σπιτι με ολα αυτα που θελω μεσα.Φυσικα το σπιτι δεν θα ηταν στην Ελλαδα..Θα ηταν καπου ονειρεμενα.

Θα αγοραζα τα αυτοκινητα που βλεπω στην TV και τρελενομαι.Θα εστελνα την οικογενεια μου διακοπες για παντα :mrgreen: Θα επερνα τους φιλους μου και θα γυρνουσαμε ολον τον κοσμο με ολα τα εξοδα δικα μου.(φυσικα στο καλυτερο ξενοδοχειο:mrgreen: )

Θα εδεινα ενα μεγαλο ποσο στον Τζιγγερ μπας και παρει κανα παιχταρα :-?

Θα αγοραζα τον π-ΟΤΕ..Φυσικα μολις τον αγοραζα θα τον εκλεινα με την μια.Ετσι για εκδικηση.τοσα εχουν πληρωσει ολοι :mrgreen:

Θα αγοραζα διαφορα για να εξασφαλισω το μελλον των παιδιων μου(δεν εχω αλλα θα κανω :mrgreen: )

Οταν θυμηθω θα ποσταρο και τα αλλα

Δημοσ.

Με τα μισα θα αγοραζα σπιτια τα οποια θα νοικιαζα μετα (μην τυχων και μου τελειωσουν ποτε τα αλλα μισα :P )

Τα αλλα μισα θα πηγαιναν σε σπιτι (δικο μου) αμαξι(α) κτλ κτλ...

• 11 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα αγοραζα μισθοφορους και πολεμικα οχηματα για να επιτεθω στα ΣΚΟΠΙΑ πριν αναγκαστω να επιτεθω στην "Μακεδονια" μετα με τον ιδιο ιδιωτικο στρατο θα κατεστρεφα την βουλη και θα αφηνα την Ελλαδα σε αναρχικο καθεστως. :confused:

Με τα υπολοιπα θα περναγα μια χαρα χαβαι με τον Bin Laden και τον Sadam Housein και τα τροπικα πιπινια,με εξαιρεση τα 50 ευρω που θα εδινα στον παραπανω για να εχει ενα ολοκαινουργειο φτυαρι να ξεθαβει Threads :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...