Προς το περιεχόμενο

Λευκανση δοντιων


Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

από φίλο μου ξέρω ότι μετά έχεις αδυναμία στο κρύο και στο ζεστό και αν δεν είναι πολύ κίτρινα τα δόντια δεν αξίζει. Επίσης πρώτα πρέπει να να μην υπάρχει ίχνος τερηδόνας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευαισθησια στο κρυο υπαρχει συνηθως μετα τη διαδικασια αλλα περναει μονη της μετα απο 1-2 μερες. το προβλημα ειναι οτι τα δοντια επιστρεφουν στο χρωμα που ειχαν πριν τη λευκανση, αν καπνιζεις, πινεις καφεδες, τσαι, κοκα κολες κ.λ.π. σχετικα γρηγορα(3-6 μηνες). αν παλι δεν τα κανεις αυτα μπορει να κρατησει μεχρι 2 χρονια. ολα βεβαια ειναι σχετικα και ποικιλουν απο ατομο σε ατομο.

Αναλογα που θα την κανεις, στοιχιζει περιπου 300 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

αυτό με το κρύο και το ζεστό,ισχύει μόνο για λίγεσ μέρες μετά την διαδικασία της λέυκανσης..έχω κάνει λεύκανση,το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό,ειδικά σε κιτρινης απόχρωσης δόντια,αλλά η διάρκεια που θα έχει εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες..Με την πάροδο του χρόνου, ένα σημαντικό ποσοστό των δοντιών έχει την τάση να επανακτήσει το αρχικό χρώμα. Το γεγονός αυτό καθιστά απαραίτητο στην όλη διαδικασία να ενσωματωθεί η παράμετρος "διατήρηση του αποτελέσματος". Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί να επανέλθει η αρχική απόχρωση των δοντιών είναι περίπου δύο έως τρία χρόνια. Αρα η διατήρηση του αποτελέσματος μπορεί να εξασφαλιστεί είτε με μία αναμνηστική δόση στο ιατρείο μία φορά το χρόνο είτε με την επαναχρησιμοποίηση του νάρθηκα κάθε έξι μήνες για πέντε έξι μέρες.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο να παρουσιαστούν ορισμένα μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της λεύκανσης. Έτσι, μπορεί να παρατηρηθεί ευαισθησία στα δόντια , η οποία όμως δεν είναι μόνιμη και εξαφανίζεται μετά το πέρας της θεραπείας. Εάν η ευαισθησία είναι αρκετά ενοχλητική, συζητήσε το με τον οδοντίατρό σου, ο οποίος ίσως σας προτείνει ελάττωση της δόσης και του χρονικού διαστήματος που πρέπει να φοράς το νάρθηκα. Επίσης, σε ορισμένους ασθενείς παρουσιάζεται ερεθισμός των ούλων, είτε γιατί δεν εφαρμόζει καλά ο νάρθηκας είτε γιατί έρχεται σε άμεση επαφή ο λευκαντικός παράγοντας με τα ούλα. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι μικρής σημασίας και εξαφανίζονται αφού διακοπεί η λεύκανση. Παρ΄ όλα αυτά, συζητήσε με τον οδοντίατρό σου την πιθανότητα να εμφανιστούν προβλήματα και πώς να τα αποφύγετε.

 

επίσης,αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.dental-net.gr/in/modules.php?name=News&file=article&sid=12

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...