Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω με όσους λένε ότι δεν περνάνε οι ξένοι και έρχονται εδώ το καλοκαίρι.Λογικά θα έρθουν εδώ αφού εδώ έχει νησιά και ήλιο.Δεν έρχονται για να ζήσουν στα καμίνια των μεγαλουπόλεων.

Τι να σου πω ρε φίλε.Ημαρτον.Να μου πεις νιώθει ο γιύτος να φάει τριφύλλι;Να μου έλεγε Τσέχα να πω ωραίος αλλαΑλβανίδα και Βόσνια;Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου.Τόσο κόπμλεξ ποια;

Τ

Για Βαλκάνιους.Σκόπια φοβερές γκόμενες άλλο πράγμα αλλά αν σε δουν τα Σκοπιανά μαζί τους σε κανά χαντάκι θα βρεθείς.Από Σέρβες εντάξει όχι τπτ το φοβερό αλλά αξίζει.Αυτά από την προπέρσινη εμπειρία μου από Χαλκιδική.

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Συγκρίνεις βαλκάνιες γκόμενες με βορειοευρωπαίες? ήμαρτον

Καμιά Γιουγκοσλάβα (Σερβίδα,Κροάτισα,Βόσνια,σκοπιανή) δε συγκρίνεται μ αυτές τις άχαρες και κατα κύριο λόγο άσπρες γκόμενες.

Οι σλοβένες εντάξει είναι 50-50

Εγω θα έμενα χαλαρά στη Γιουγκοσλαβία (που σαι τιτοοοοο) αλλά καλοκαιράκι πίσω Χαλκιδική.

Μου άρεσε πολυ η τσέχικη οργανωση αλλλά όχι οι μίζεροι τσέχοι :/

Δημοσ.
Αν σας αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι ΟΚ αλλά εμένα με απωθούν.2 φυλές ανθρώπων τους σηχάθηκα.γερμανοί και πολωνοί.Η γλώσσα τους σέρνεται μέτρα μακριά μόλις έχουν κάποιο γαλονά δίπλα τους

Έχεις δουλέψει καθόλου Ελλάδα;

Δημοσ.
Και εγω νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες να ζεις.Το προβλημα ειναι ομως οτι αφενος κανενας γαλλος(τουλαχιστον απο αυτους που γνωρισα εγω) δεν ξερει(η δε μιλαει) γρι αγγλικα' date='οποτε αν δεν ξερεις τη γλωσσα ζοριζεσαι και αφετερου οτι εχει φοβερη εγκληματικοτητα(τουλαχιστον σε σχεση με τις υπολοιπες ευρωπαικες πολεις που εχω ζησει).

Υπαρχει καποιος που ζει εκει να μας πει εντυπωσεις?[/quote']

Οι γαλλοι ειναι μια χαρα ανθρωποι απλα οπως καθε λαος θελουν και αυτοι το κουμπι τους........και ναι αμα σκασει ο οποιοσδηποτε τουρισταρας με υφακι "γιου σπικ ινγλις" δε θα πουν γρι.......οπως αντιστοιχα και εγω δεν απανταω στον τουριστα που εχει απαιτηση να μιλαω αγγλικα.....οποιος παει σε μια χωρα πρεπει να την σεβεται.....οταν λοιπον του γαλλου του πεις ενα απλο "bonjour" ή ενα "s'il vous plait" και εισαι ευγενικος θα προσπαθησει ακομα και με νοηματα να συννενοηθει και να βοηθησει (ειδικα στη νοτια γαλλια).....επειδη εχω ακριβως την ιδια νοοτροπια και δεν ανεχομαι τους γυφτομπατιροτουριστες που δε σεβονται τη χωρα μου γιαυτο και τους παραδεχομαι τους γαλλους για αυτο και μονο το λογο.......δεν ξεπουλιουνται......ειναι σωβινιστες (γιατι αξιζει να ειναι ομως) και καλα κανουν.......δε σαρεσει? μην πας....σαρεσει? θα παιξεις το παιχνιδι τους.....κατα ταλλα οταν ημουν παρισι ειχαν ερθει παρα πολλοι φιλοι που δεν μιλαγανε κιχ γαλλικο και μια χαρα ειχαν συννενοηθει ....ειναι ευγενεστατοι ανθρωποι αλλα οσο να το πεις εχουν αυτο το "καταναγκην ευγενικο" της ευρωπης το οποιο ομως καποιες φορες το προτιμω απο εναν μιζερο ελληνα λεωφοριατζη ο οποιος μονο που δε με διαολοστελνει οταν με δει.....κατα ταλλα εγκληματικοτητα στο παρισι υπαρχει βασικα στα βορεια τμηματα του (Monmartre κτλ) και σε αρκετα αγρια μορφη (ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω) τα νοτια και κεντρικα τμηματα ειναι οκ οπως ελλαντα.....εγω εμενα κεντρο και κυκλοφορουσα μονη μου 4 το πρωι και δεν ειχα ποτε προβλημα....αλλα βορεια δεν τολμας να κυκλοφορησεις μονος μετα το σουρουπο.....κατα ταλλα οι τιμες δεν ειχαν ιδιαιτερες διαφορες με την Ελλαδα (υποτιθεται ειναι ακριβο το Παρισι...) σε πολλα πραγματα ηταν ιδιες.....μονο στο φαγητο υπαρχει διαφορα οπως και στις περισσοτερες ευρωπαϊκες χωρες ομως.....πουλανε μια φετα πεπονι, μισο αγγουρι, μια ντοματα κτλ κτλ κτλ.....την θεωρω μια απο τις πιο ωραιες πολεις για να ζησει καποιος......ωραιος κοσμος, υπεροχη πολη, ωραιο κλιμα, νορμαλ τιμες, μεγαλη ποικιλια για ψωνια (εχει και ακριβα και φτηνα), καλοι μισθοι, υποστηριξη απο το κρατος.....ε τι αλλο θες? (εκτος αν εισαι μαυρος και σου καινε το σπιτι....τελευταιως ξαναρχισανε....)

Δημοσ.

bandito@

Βεβαίως,3 χρόνια σε επιπλάδικο,2 σε ξυλάδικο και άλλα 2 οδηγός/πωλητής σε πατατοκρεμμυδοφασουλορυζοκαρπουζο έμπορα στην Δράμα,και δεν είχαμε τέτοια.Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και ελλάδα, αλλά εδώ το παράχεσαν

Δημοσ.
Οι γαλλοι ειναι μια χαρα ανθρωποι απλα οπως καθε λαος θελουν και αυτοι το κουμπι τους........και ναι αμα σκασει ο οποιοσδηποτε τουρισταρας με υφακι "γιου σπικ ινγλις" δε θα πουν γρι.......οπως αντιστοιχα και εγω δεν απανταω στον τουριστα που εχει απαιτηση να μιλαω αγγλικα.....οποιος παει σε μια χωρα πρεπει να την σεβεται.....οταν λοιπον του γαλλου του πεις ενα απλο "bonjour" ή ενα "s'il vous plait" και εισαι ευγενικος θα προσπαθησει ακομα και με νοηματα να συννενοηθει και να βοηθησει (ειδικα στη νοτια γαλλια).....επειδη εχω ακριβως την ιδια νοοτροπια και δεν ανεχομαι τους γυφτομπατιροτουριστες που δε σεβονται τη χωρα μου γιαυτο και τους παραδεχομαι τους γαλλους για αυτο και μονο το λογο.......δεν ξεπουλιουνται......ειναι σωβινιστες (γιατι αξιζει να ειναι ομως) και καλα κανουν.......δε σαρεσει? μην πας....σαρεσει? θα παιξεις το παιχνιδι τους.....κατα ταλλα οταν ημουν παρισι ειχαν ερθει παρα πολλοι φιλοι που δεν μιλαγανε κιχ γαλλικο και μια χαρα ειχαν συννενοηθει ....ειναι ευγενεστατοι ανθρωποι αλλα οσο να το πεις εχουν αυτο το "καταναγκην ευγενικο" της ευρωπης το οποιο ομως καποιες φορες το προτιμω απο εναν μιζερο ελληνα λεωφοριατζη ο οποιος μονο που δε με διαολοστελνει οταν με δει.....κατα ταλλα εγκληματικοτητα στο παρισι υπαρχει βασικα στα βορεια τμηματα του (Monmartre κτλ) και σε αρκετα αγρια μορφη (ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω) τα νοτια και κεντρικα τμηματα ειναι οκ οπως ελλαντα.....εγω εμενα κεντρο και κυκλοφορουσα μονη μου 4 το πρωι και δεν ειχα ποτε προβλημα....αλλα βορεια δεν τολμας να κυκλοφορησεις μονος μετα το σουρουπο.....κατα ταλλα οι τιμες δεν ειχαν ιδιαιτερες διαφορες με την Ελλαδα (υποτιθεται ειναι ακριβο το Παρισι...) σε πολλα πραγματα ηταν ιδιες.....μονο στο φαγητο υπαρχει διαφορα οπως και στις περισσοτερες ευρωπαϊκες χωρες ομως.....πουλανε μια φετα πεπονι, μισο αγγουρι, μια ντοματα κτλ κτλ κτλ.....την θεωρω μια απο τις πιο ωραιες πολεις για να ζησει καποιος......ωραιος κοσμος, υπεροχη πολη, ωραιο κλιμα, νορμαλ τιμες, μεγαλη ποικιλια για ψωνια (εχει και ακριβα και φτηνα), καλοι μισθοι, υποστηριξη απο το κρατος.....ε τι αλλο θες? (εκτος αν εισαι μαυρος και σου καινε το σπιτι....τελευταιως ξαναρχισανε....)

H εγκληματικοτητα που ειπα ισχυε γιατι εγω εμενα μoνμαρτη οποτε συμφωνουμε.Και μετρο παντως δεν κυκλοφορουσα ιδιαιτερα ανετα(σε αντιθεση με το λονδινο).Και μου φανηκε οτι υπαρχει φοβερος ρατσισμος(κυριως προς τους εγχρωμους).Οχι οτι δεν υπαρχει αλλου αλλα εκει μου φανηκε πιο εμφανης.

Μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση οτι οταν εγκαινιαζονταν καποια καινουργια εκθεση σε καποιο μουσειο η Γκαλερι ειχε τεραστιες ουρες(οπως εδω-lol).

Δημοσ.
... οπως και στις περισσοτερες ευρωπαϊκες χωρες ομως.....πουλανε μια φετα πεπονι, μισο αγγουρι, μια ντοματα ....

Αυτό ειδικά με την φέτα από καρπούζι τρέλα σε πιάνει να βλέπεις τέτοια τσιγγουνιά να χαραμίζουν όλο το καρπούζι για να μην ξοδέψουν κανά ευρώ.

:mrgreen:

Δημοσ.
Και εμείς οι Παναθηναικοί λέμε ότι πολλά απο τα πρωταθλήματα του γαύρου είναι κάλπικα, παρόλ' αυτά βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του. Συμπέρασμα, η μόνη ιστορική αλήθεια που μένει, είναι τα γκολ αγαπητέ. Και τα γκολ καταδεικνύουν ότι τα "παλικάρια" της Κρήτης, δεν κέρδισαν την ελευθερία τους, αλλά αντ' αυτού η ελευθερία τους παραχωρήθηκε

Εχεις δικιο και τη μαχη της Κρητης την εκαναν οι αγγλοι και οι Κρητικοι ξυνονταν.

Ημαρτον.

Ηθελα και να ξερα σχολειο δεν πηγες(ή πας).Αν ναι ριξε μια ματια στην ιστορια(γενικης και κατευθυνσης )της Γ λυκειου και τα ξαναλεμε.Η μηπως και εκει λενε ψεματα?

Καλο ειναι μερικα πραγματα να μη λεγονται ουτε για πλακα.

Εξαιρετικα λογια εχω ακουσει για αυστραλια(προαναφερθηκε νομιζω) αν και φιλος μου πηγε στην Τασμανια και του φανηκε λιγο χωριο.ΚΑποιος απο εκει να μας πει εντυπωσεις?

Δημοσ.

Όλες οι Τσέχες είναι θεές.

Η Αγγλική και η Ελληνική γλώσσα είναι το ίδιο παγκόσμιες.

Οι Σκωτσέζοι είναι τσιγκούνηδες.

Οι Γερμανοί ρουφιάνοι.

Οι Ιταλοί τρώνε μόνο μακαρόνια.

Υπάρχουν και καλοί Γάλλοι.

Ο ήλιος φωτίζει τη Γη.

Βρείτε την αληθινή φράση ανάμεσα στις παραπάνω και το βαθύτερο νόημα του ποστ και κερδίστε ένα μπουκαλάκι κώνειο.

Δημοσ.

Οι Γερμανοί ρουφιάνοι. :razz:

αυτη η φραση περιεχει μεγαλη δοση αληθειας, σε αυτες τις χωρες η μαζοποιηση ειναι πολυ πιο εντονη απο οτι στην Ελλαδα. Το πλαισιο μεσα στο οποιο ζουνε ειναι τοσο περιορισμενο που δεν αφηνει μεγαλα περιθωρια για alternative συμπεριφορες και η πιθανοτητα για βρεις κοινα χαρακτηριστικα στο χαρακτηρα απο ανθρωπο σε ανθρωπο ειναι πολυ μεγαλη...

πχ. υπαρχει ακομα και νομος που καθοριζει το υψος του γκαζον που επιτρεπετε να εχουν στα σπιτια.

Δημοσ.

Οι Γερμανοί ρουφιάνοι.

Ο ήλιος φωτίζει τη Γη.

Βρείτε την αληθινή φράση ανάμεσα στις παραπάνω και το βαθύτερο νόημα του ποστ και κερδίστε ένα μπουκαλάκι κώνειο.

Όλες οι Τσέχες είναι θεές;

Το βρήκα;;; :mrgreen:

Δημοσ.

Οι Γερμανοί ρουφιάνοι.

Ο ήλιος φωτίζει τη Γη.

υπαρχουν και καλοι γαλλοι???

Δημοσ.
Οι Γερμανοί ρουφιάνοι. :razz:

αυτη η φραση περιεχει μεγαλη δοση αληθειας, σε αυτες τις χωρες η μαζοποιηση ειναι πολυ πιο εντονη απο οτι στην Ελλαδα. Το πλαισιο μεσα στο οποιο ζουνε ειναι τοσο περιορισμενο που δεν αφηνει μεγαλα περιθωρια για alternative συμπεριφορες και η πιθανοτητα για βρεις κοινα χαρακτηριστικα στο χαρακτηρα απο ανθρωπο σε ανθρωπο ειναι πολυ μεγαλη...

πχ. υπαρχει ακομα και νομος που καθοριζει το υψος του γκαζον που επιτρεπετε να εχουν στα σπιτια.

Συμφωνω.

Ακουστε φαση.

Στη σουηδια πληρωνουν ενα ετησιο (οχι μικρο) τελος οσοι εχουν τηλεοραση στο σπιτι τους.

Οχι ερτ κλπ τελος συσκευης.

Οταν λοιπον τους ρωτουσα "μα καλα ποιοι ξερουν ποιος εχει τηλεοραση και ποιος οχι" δεν μπορουσαν να μου δωσουν μια πειστικη απαντηση(πχ δε βλεπουν τις κεραιες, την αποδειξη αγορας κτλ).

Οταν λοιπον τους ελεγα οτι μπορουν να το γλιτωσουν με διαφορα κολπα(πχ εσωτερικη κεραια) τρομοκρατουνταν και με θεωρουσαν ανατρεπτικο στοιχειο.

Το θεωρουσαν αυτονοητο να πληρωνουν και να μην ρωτανε πολλα πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...