Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλέ τι ωραίο θεματάκι αυτό :wub:

ας το ξεθάψω :-D

Χμμμ...δύσκολη ερώτηση ! Για μένα προσωπικά θα διάλεγα κάποια χώρα της Λ.Αμερικής,είμαι λάτρης της άλλωστε.

Κατά πάσα πιθανότητα Αργεντινή,λόγω παρόμοιο mentality με τους Έλληνες(τα καλά μας στοιχεία,έτσι ^_^ )

Πολλές φορές σκέφτομαι υποθετικά πως θα ήταν να ζήσεις Κολομβία,αλλά λόγω εμφυλίου μάλλον θα την απέφευγα.

Τώρα που το σκέφτομαι,καλά είμαι εδώ που είμαι :-(

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι η Ελλαδα πριν καμια 20ετια-30ετια, πριν την εμφανιση της αστυφιλιας και ιδιαιτερα του νεοπλουτισμου και της λαθρομεταναστευσης, πρεπει να ηταν εξαιρετικοτατη χωρα για να ζεις, απο οτι λενε μεγαλυτεροι. Η κατασταση πλεον ιδιαιτερα στην Αθηνα ειναι χαοτικη, το δε αλλοτε πανεμορφο κεντρο της, απλα απροσπελαστο.

Θα ηθελα να δω πως ειναι η καθημερινοτητα σε χωρες οργανωμενες, πχ Γερμανια.

Δημοσ.
Κατά πάσα πιθανότητα Αργεντινή,λόγω παρόμοιο mentality με τους Έλληνες

Πιθανότατα σύντομα θα έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις.

Δημοσ.

Δε την αλλαζουμε ρε την ελλαδιτσα μας!

Η χωρα της μιζας,του λαδωματος,των βυσματων,των πουλημενων πολιτικων,των λαθρομεταναστων,του πιο σαπιου συστηματος στον κοσμο,των των των των......

Πουτανα ελλαδα,μονο εσυ!

Δημοσ.

Πιθανότατα σύντομα θα έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις.

true story

Αυτό περι κοινής μεντάλιτι με Αργεντινή είναι ουρμπανιά από τις λίγες

καθόλου.

Πολλοί Αργεντίνοι λειτουργούν χαοτικά,λίγο "σιγά μωρέ" και λίγο "όλα θα πάνε καλά",από φιλοξενία λειτουργούν ακριβώς το ίδιο με τους Έλληνες,η διασκέδαση και το φαγοπότι είναι στο αίμα τους.Πχ δεν μπορείς να συγκρινεις τον Γερμανικό τρόπο ζωής με τον Ελληνικό.Όπως επίσης δεν μπορείς να συγκρίνεις τον τρόπο ζωής του Περού με της Ελλάδας.Μιλαμε ΚΑΘΑΡΑ για Αργεντινή.Επίσης μπορείς να συγκρίνεις Καναδά με Φινλαδία αλλά όχι Φινλαδία με ΗΠΑ.Κάποια δεν είναι ουρμπανιές :-D

Δημοσ.

Σιγουρα αυστραλια. Η χωρα που θα με φιλοξενει πραγματικα θελω να εχει ηλιο και γενικα καλο και ισορροπημενο κλιμα. Εχει πολλα ζωα (ασχετα αν τα περισσοτερα θα μπορουσαν να με σκοτωσουν σε χρονο DT) και γενικα υπαρχει ενας care-free τροπος ζωης. Το γεγονος οτι γενικα η Αυστραλια απαρτιζεται απο πανεμορφες γυναικες σαφως και δεν με χαλαει καθολου.

Δημοσ.

Σιγουρα αυστραλια. Η χωρα που θα με φιλοξενει πραγματικα θελω να εχει ηλιο και γενικα καλο και ισορροπημενο κλιμα.

Μελβουρνη, QLD, NT δεν το λες οτι εχουν καλο και ισορροπημενο

Εχει πολλα ζωα (ασχετα αν τα περισσοτερα θα μπορουσαν να με σκοτωσουν σε χρονο DT) και γενικα υπαρχει ενας care-free τροπος ζωης.

Γεγονος ...

Το γεγονος οτι γενικα η Αυστραλια απαρτιζεται απο πανεμορφες γυναικες σαφως και δεν με χαλαει καθολου.

Η εχουμε εντελως διαφορετικα γουστα ή δεν σε εχουν πληροφορησει πολυ καλα

Δημοσ.

Λόγω δουλειάς γυρίζω αρκετά...η μόνη πόλη ούτε καν χώρα που είπα εδώ μπορώ να ζήσω για πάντα είναι η Βαρκελώνη...και αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια.Η Ελλάδα μας είναι απίστευτη χώρα αλλά η καθημερινότητα της πλέον δεν αντέχεται πάνω από μήνα...αλλά σαν την Ελλάδα καλοκαίρι πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός!

Δημοσ.

Ιρλανδια.

Παντα ηθελα να παω και ειναι το ονειρο μου ακομα. Μου αρεσει που δεν ειναι πολυ μεσογειακη χωρα σαν την Ελλαδα με το καυτο καλοκαιρι, εχει πολυ πρασινο και καστρα. Ιρλανδια η χωρα των βασιλιαδων και της κελτικης μουσικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...