mentoras99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Για Ιρλανδια κανεις? Εχει γινει εκει και τεχνολογικος παραδεισος, ολες οι αμερικανικες εταιριες ανοιξαν τα κεντρικα του εκει, ανεργια->0, και τρομερα τοπια!
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Για Ιρλανδια κανεις? Εχει γινει εκει και τεχνολογικος παραδεισος, ολες οι αμερικανικες εταιριες ανοιξαν τα κεντρικα του εκει, ανεργια->0, και τρομερα τοπια! μήπως είσαι gay? έχεις δει πως είναι οι γυναίκες εκεί;
mentoras99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 punky δεν ξερω τι παιζει απο γυναικες εκει. Δεν λενε τιποτε δηλαδη, τι ξερεις?
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ε πως να είναι μωρέ; αγγλία δεν έχεις πάει; το ίδιο νερό πίνουν και οι άλλες.
palawiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.Τόσα χρόνια γερμανία.Ε και;Οι γερμανοί είναι για τα ..άσε να μην πω,η χώρα τους από τις χειρότερες του κόσμου από όλες τις μεριές.Δεν θέλω σε καμιά άλλη χώρα να μένω με τίποτα
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ε πως να είναι μωρέ;αγγλία δεν έχεις πάει; το ίδιο νερό πίνουν και οι άλλες. Καλα, Αγγλια και το Κεντ Αγγλια και το Λιντς,να σ'ειχα πανω βορεια να μου ελεγες αν πινουν ολες το ιδιο νερο
punky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Θα φταίει που είναι πιο κοντά στο Τσέρνομπιλ. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
john1987 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.Τόσα χρόνια γερμανία.Ε και;Οι γερμανοί είναι για τα ..άσε να μην πω,η χώρα τους από τις χειρότερες του κόσμου από όλες τις μεριές.Δεν θέλω σε καμιά άλλη χώρα να μένω με τίποτα Για εξηγησε παραπανω...
BLISS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ελβετία ή Καναδάς... Αν το ψυχρό κλίμα είναι εμπόδιο, Αυστραλία. Πάντα είναι στο top 5 αυτές οι χώρες σε σχετικές μελέτες που γίνονται, με τον Καναδά πρώτο. Προσωπικά θα επέλεγα Ελβετία πάντως. Το απόλυτο -για μένα- και αν τα χρήματα υπήρχαν... θα ήταν Γενεύη κι ένα σαλέ στις Άλπεις, για Οκτ.- Μάιο και τον υπόλοιπο χρόνο σε κάποιο τροπικό νησάκι, με ελάχιστη τουριστική κίνηση... Αλλά τα 14 μύρια τα πήραν άλλοι... EDIT: Το μόνο που νοστάλγησα οσό ήμουν εκτός Ελλάδος ήταν η φέτα... μετά είδα πόσο πουλάει η ΜΕΒΓΑΛ εκεί τη φέτα (σε 'φέτα' 100gr...) και μου κόπηκε η όρεξη... Πήρα χαβιάρι και καπνιστό σολομό και μου βγήκε φτηνότερα...
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Για εξηγησε παραπανω... Σαν τι θέλεις να ξεκινήσω;Από οικονομικής πλευράς;
ALFR3D Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 θα πηγενα σε μια αραβικη χωρα με ενα γεοτρυπανο και θα αρχιζα το σκαψημο,σε καμια δεκαετια ,απο τα πετροδολαρια οπου και να πηγενα θα ηταν μια χαρα ,και αυτο ειναι το θεμα ,αμα εχεις λεφτα παντου ελβετια ειναι... ισως οχι ευτηχια ομως....
wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Αυστραλία ή Καναδάς. Απλά γιατί έτσι μας αρέσει
omnislash Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλιφόρνια ασυζητητί.Πρωί σέρφινγκ ,βράδυ σκί και όσο για γκόμενες ε με τόσες λατίνες κει κάτω.Συν ότι έχει πάντα ήλιο.Κεντρική Ευρώπη θε δα διάλεγα γιατί δεν ξενυχτάνε.Ισως Ολλανδία αλλά κανείς λευκός δε μένει στο Αμστερνταμ,Σουηδία θα μου την έπσπαγε που ο ήλιος το Μαιο δύει στις 22:00,Ιταλία μόνο Μιλάνο γιατί στη Φλωρεντία δε πιάνει το φως του ήλιου κάτω με τπτ, Γαλλία α πα πα,αν και το αγαπημένο μου μέρος είανι τα πριγκιπόνησα αν εξαιρέσεις τις αφοδεύσεις των αλόγων στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα