Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μια είναι η χώρα... Σουηδία..

Και η Νορβηγία καλή είναι.

Για να απαντήσω και στην αρχική ερώτηση, σε μία από αυτές τις δύο θα έμενα σίγουρα.

Δημοσ.
μια είναι η χώρα... Σουηδία..

Και η Νορβηγία καλή είναι.

Για να απαντήσω και στην αρχική ερώτηση, σε μία από αυτές τις δύο θα έμενα σίγουρα.

Έχετε προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.
Προσωπικά ναι.

Για τη Νορβηγία εννοώ. Σπουδές&δουλειά.

Θες να πεις ότι από όοοολες τις γυναίκες του φόρουμ, εγώ διάλεξα αυτή που μυρίζει ψάρι;

Την τύχη μου.

Δημοσ.
Προσωπικά ναι.

Για τη Νορβηγία εννοώ. Σπουδές&δουλειά.

Θα μπορούσες να μας πεις λίγα λόγια για τη χώρα, την κοινωνία της, τον τρόπο ζωής, οικονομία, εργασία, αντιμετώπιση των αλλοδαπών και ό,τι άλλες πληροφορίες θεωρείς απαραίτητες πως πρέπει να ξέρει κάποιος που σκέφτεται να μετοικήσει στη Νορβηγία; blink.gif

Οι άνδρες εκεί είναι το ίδιο ωραίοι με τους Sentenced...; :Ρ

Θα με ενδιέφεραν τα ίδια και για τη Σουηδία, αν και μέσες άκρες γνωρίζω για εκεί, εν τούτοις δεν θα με χαλούσε μια ακόμα άποψη... blink.gif

Δημοσ.

Ε οχι και σουηδια Νορβηγια !!!!!!!!!!!!!΅

Εχω μεινει Νορβηγια (Σταβανγκερ και ΟΣλο),Σουηδια(Μαλμε-Τρελεμποργκ-Νοτια Σουηδια)και ΔΑνια(Κοπεγχαγη)>

Η μονη ομορφια τους ειναι οτι μπορεις να ταξιδεψεις παμφθηνα(και για ελληνικους μισθους)σχεδον παντου.

ΚΑτα τα αλλα τι να θυμηθω?Οτι το χειμωνα νυκτωνει στις 3? οτι 6 7 η ωρα δεν κυκλοφορει ουτε κουνουπι>Τον πανταχου παροντα αλκοολισμο?Την εγκληματικοτητα(εκτος Νορβηγιας).

Και επειδη πολλοι θα πουν για τις γυναικες οσο και να σας κανει εντυπωση Οι σουηδεζες ειναι λιγοτερο ομορφες τοσο απο τις Νορβηγιδες οσο και απο τις Δανεζες(οι καλυτερες απο ολες) αν και εγω νομιζω οτι πλεον οι Ελληνιδες ειναι μαζι με τις Ιταλιδες οι Καλυτερες(ασχετο).

Στα κλαμπ τους εχει χαβαλε(παρτε μια γευση απο κλαμπ που πηγαινα στη σουηδια

http://www.kristall.nu/bilder.html

Και βλεπεις διαφορα περιεργα(ως πολυ περιεργα)αλλα μετα απο καποια φαση ξενερωνεις.

ΚΑι στην τελικη αν περναγαν καλα δε θα ερχονταν μαζικα σε εμας το καλοκαιρι.

Οσο για το κοινωνικο κρατος που θα πουνε καποιοι κτλ υπαρχει σιγουρα αλλα αρχιζει και κουτσουρευεται γιατι μερικοι ξενοι κυριως το εχουν ξεφτιλισει και ακομη και οι καλοπροαιρετοι σκανδιναυοι αγανακτησαν.

Δημοσ.
Θα μπορούσες να μας πεις λίγα λόγια για τη χώρα, την κοινωνία της, τον τρόπο ζωής, οικονομία, εργασία, αντιμετώπιση των αλλοδαπών και ό,τι άλλες πληροφορίες θεωρείς απαραίτητες πως πρέπει να ξέρει κάποιος που σκέφτεται να μετοικήσει στη Νορβηγία; blink.gif

Οι άνδρες εκεί είναι το ίδιο ωραίοι με τους Sentenced...; :Ρ

Θα με ενδιέφεραν τα ίδια και για τη Σουηδία, αν και μέσες άκρες γνωρίζω για εκεί, εν τούτοις δεν θα με χαλούσε μια ακόμα άποψη... blink.gif

Ευχαρίατως, αν θέλεις θα σου στείλω πμ, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια και ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα.

@πάνκι: θα τα πούμε ιδιαιτέρως.

Δημοσ.

εχω βρεθει για λιγες μερες και στις δυο χωρες. Καταρχην Σουηδοι/Νορβηγοι ειναι ιδια ρατσα με παραπλησιες συνηθειες. Δεν μπορω να πω οτι τους εζησα απο κοντα αλλα απο γνωστους που ζουν και εργαζονται θα μπορουσα να πω πως ειναι χωρες που αγγιζουν τη τελειοτητα στο κοινωνικο/εργασιακο συστημα αλλα οχι οτι το καλυτερο περιβαλον για το μεσο Ελληνα.

Κι εχω την εντυπωση πως μας αντιμετωπιζουν "καπως". Οχι οπως εμεις τους Αλβανους φυσικα αλλα οι δικοι μας οικονομικοι μεταναστες που συναντησα εκει δε μπορω να πω οτι διαφερουν και πολυ αναλογικα παντα.

Δημοσ.

Αυτό που λες για το μέσο έλληνα σηκώνει συζήτηση.

Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθείς από τη ΄ζωή του και το τι εννοείς με το "μέσο έλληνα".

Οκ, νυχτώνει -το χειμώνα- νωρίς, αλλά δε νομίζω ότι το να ζεις εκεί έχει συνολικά περισσότερα μειονεκτήματα απ'ό,τι σε άλλες ευρωπαικές χώρες.

Δημοσ.
@πάνκι: θα τα πούμε ιδιαιτέρως.

Εγώ θέλω να καταγγείλω το γεγονός ότι με βρίζει χυδαία με pm η fireflies.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως μου αρέσει αυτό.

Επίσης, σοβαρά τώρα, θέλω να ρωτήσω τους έμπειρους με τη σκανδιναβική πραγματικότητα, πως γίνεται και οι γυναίκες εκεί πάνω που είναι θεές στα νιάτα τους, γίνονται σαν τον Μπάκε του Παναθηναϊκού, στα 40φεύγα τους;

Είναι κάποια κατάρα του Οντίν; Ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Panki,

οι γναικες τους εχουν κι ενα αλλο περιεργο:

Βαζουν φουστα μεχρι το γονατο, ξυριζονται μεχρι το γονατο.

Φουστα μεχρι τον αστραγαλο, φλοκατη η κυρα.

Αστα.

Δημοσ.
Panki,

οι γναικες τους εχουν κι ενα αλλο περιεργο:

Βαζουν φουστα μεχρι το γονατο, ξυριζονται μεχρι το γονατο.

Φουστα μεχρι τον αστραγαλο, φλοκατη η κυρα.

Αστα.

Τι να κανουν ρε συ?

αφου κανει κρυο...

πρεπει να εχουνε και καποια μονωση οι γυναικες...

Δημοσ.
Επίσης, σοβαρά τώρα, θέλω να ρωτήσω τους έμπειρους με τη σκανδιναβική πραγματικότητα, πως γίνεται και οι γυναίκες εκεί πάνω που είναι θεές στα νιάτα τους, γίνονται σαν τον Μπάκε του Παναθηναϊκού, στα 40φεύγα τους;

Είναι κάποια κατάρα του Οντίν; Ή κάτι άλλο;

Και που να δεις τις Λατινες(Λατινικη Αμερικη).(Βενεζουελα,Παραγουαη,κτλ)>

Οσο θεες (κυριολεκτικα)ειναι στα νιατα τους(οι υπολοιπες απεχουν ετη φωτος), τοσο αισχος γινονται μετα τα 40(κυριως χοντραινουν σε απιστευτο βαθμο).

Εκει να δεις καταρα.

Συμφωνω παντως οτι δε μας εχουν και σε μεγαλη υποληψη.

Ξερω ελληνες της Σουηδιας,πολυ καλοι μου φιλοι(οι οποιοι περεπιπτοντως εχουν γεννηθει εκει ) και τους οποιους αντιμετωπιζουν στο ιδιο επιπεδο με τους σκοπιανους κτλ(ελληνα να συγχρωτιζεται συστηματικα με σουηδο δεν ειδα).

Οσο για τους Νορβηγους φιλη φιλης Νορβηγιδα μου ελεγε πριν κανενα μηνα οτι ειμαστε 15 χροναι πισω μπλα-μπλα-μπλα αλλα καπακι οτι οι ανδρες εκει ειναι λιγο ψυχροι και ντυνονται περιεργα κτλ.

Βγαζετε ακρη ?εγω οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...