punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Panki,οι γναικες τους εχουν κι ενα αλλο περιεργο: Βαζουν φουστα μεχρι το γονατο, ξυριζονται μεχρι το γονατο. Φουστα μεχρι τον αστραγαλο, φλοκατη η κυρα. Αστα. Καλά ρε πούστη μου. Και τι θα κάνουμε εμείς που γαλουχηθήκαμε με τα (άτριχα) ιδεώδη του αμερικάνικου πορνό; Και που να δεις τις Λατινες(Λατινικη Αμερικη).(Βενεζουελα,Παραγουαη,κτλ)>Οσο θεες (κυριολεκτικα)ειναι στα νιατα τους(οι υπολοιπες απεχουν ετη φωτος), τοσο αισχος γινονται μετα τα 40(κυριως χοντραινουν σε απιστευτο βαθμο). Εκει να δεις καταρα. Σε πιστεύω mate. Έχω την εντύπωση πως κάνουν ένα κώλο σαν το Skoda Oktavia. Τελικά, αν υπάρχει ένα κίνητρο να με κάνει εθνικιστή, θα είναι το καλό σεξ μέχρι τα γεράματα, στην ευλογημένη πατρίδα που ζούμε.
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τι να κανουν ρε συ?αφου κανει κρυο... πρεπει να εχουνε και καποια μονωση οι γυναικες... Εχουν κι ενα υπεροχο (πανεμορφο) ανεκδοτο. Απ'αυτα που γελας με τις ωρες: Γιατι φτυνουμε μια Ελληνιδα? Για να σβησουμε τη φωτια που εχει παρει το μουστακι της.
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 fireflies, ευπρόσδεκτο το pm, αν και ίσως να ενδιέφερε κι άλλους να μάθουν. Όπως σε ευχαριστεί. Κι εχω την εντυπωση πως μας αντιμετωπιζουν "καπως". Οχι οπως εμεις τους Αλβανους φυσικα αλλα οι δικοι μας οικονομικοι μεταναστες που συναντησα εκει δε μπορω να πω οτι διαφερουν και πολυ αναλογικα παντα. Αυτό με τον ρατσισμό των Σουηδών προς τους Έλληνες, το έχω ακούσει κι εγώ από φίλους εκεί. Όσο για τους Αλβανούς, μιας και αναφέρθησαν, από όσο μου έχουν πει δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα και στους Αφγανούς επιτράπηκε λόγω του πολέμου. Πάντως σχετικά με την ομορφιά των Σκανδιναυών (ανδρών και γυναικών), δείτε τις fotos που έδωσε ο louben και πείτε μου αν είναι αυτές πιο όμορφες ή οι Ελληνίδες... Πραγματικά, σοκαρίστικα... Βέβαια, γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως, κολοκυθόπιττα.
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ε οχι και σουηδια Νορβηγια !!!!!!!!!!!!!΅Εχω μεινει Νορβηγια (Σταβανγκερ και ΟΣλο),Σουηδια(Μαλμε-Τρελεμποργκ-Νοτια Σουηδια)και ΔΑνια(Κοπεγχαγη)> Η μονη ομορφια τους ειναι οτι μπορεις να ταξιδεψεις παμφθηνα(και για ελληνικους μισθους)σχεδον παντου. ΚΑτα τα αλλα τι να θυμηθω?Οτι το χειμωνα νυκτωνει στις 3? οτι 6 7 η ωρα δεν κυκλοφορει ουτε κουνουπι>Τον πανταχου παροντα αλκοολισμο?Την εγκληματικοτητα(εκτος Νορβηγιας). Και επειδη πολλοι θα πουν για τις γυναικες οσο και να σας κανει εντυπωση Οι σουηδεζες ειναι λιγοτερο ομορφες τοσο απο τις Νορβηγιδες οσο και απο τις Δανεζες(οι καλυτερες απο ολες) αν και εγω νομιζω οτι πλεον οι Ελληνιδες ειναι μαζι με τις Ιταλιδες οι Καλυτερες(ασχετο). Στα κλαμπ τους εχει χαβαλε(παρτε μια γευση απο κλαμπ που πηγαινα στη σουηδια http://www.kristall.nu/bilder.html Και βλεπεις διαφορα περιεργα(ως πολυ περιεργα)αλλα μετα απο καποια φαση ξενερωνεις. ΚΑι στην τελικη αν περναγαν καλα δε θα ερχονταν μαζικα σε εμας το καλοκαιρι. Οσο για το κοινωνικο κρατος που θα πουνε καποιοι κτλ υπαρχει σιγουρα αλλα αρχιζει και κουτσουρευεται γιατι μερικοι ξενοι κυριως το εχουν ξεφτιλισει και ακομη και οι καλοπροαιρετοι σκανδιναυοι αγανακτησαν. Louben, μιλαμε και πολυ κουκλαρες οι πιο πολλες στο club!
MagicaDeSpell Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εχουν κι ενα υπεροχο (πανεμορφο) ανεκδοτο.Απ'αυτα που γελας με τις ωρες: Γιατι φτυνουμε μια Ελληνιδα? Για να σβησουμε τη φωτια που εχει παρει το μουστακι της. με εκανες και γελασα πριν παω για υπνο... πετυχημενο...
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Louben, μιλαμε και πολυ κουκλαρες οι πιο πολλες στο club! Εγώ ήξερα ότι το κρύο προκαλεί συστολή κανονικά. Εκεί τους διαστέλει το στήθος; Εξαιρώντας αυτό το πραγματικά αξιόλογο χαρακτηριστικό για την προσωπικότητα ενός κοριτσιού, δεν έμπαινα σε αυτό το club που να μοιράζαν τσάμπα φούντες και τις μωβ cadburry.
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ομως μονο με αγγλικη γλωσσα αν γνωριζει καποιος, μπορεις να ζησει και να επικοινωνει ανετα εκει ή πρεπει να μιλας την μητρική τους?
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 με εκανες και γελασα πριν παω για υπνο...πετυχημενο... Σ'αρεσε ε? Οταν μου το'πανε, και τις ειπα για τις γουρουνοτριχες τους (ναι ρε, αυτες στα ποδια), με κοιτουσαν λες και μιλουσα Σουαχιλι.
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά ναι.Για τη Νορβηγία εννοώ. Σπουδές&δουλειά. Αν μπορείς στείλε και από εδώ ένα πμ. Το σκέφτομαι να πάω εκεί για ιατρική ειδικότητα και αργότερα δουλειά. Όσες λεπτομέρειες θυμάσαι βέβαια. Και αν ξέρεις πιο συγκεκριμένα για τα ιατρικά με ενδιαφέρει πολύ. punky καθαρά επαγγελματικό θα είναι το πμ μη σκαλώνεις
cool_alex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά καλές είναι απ' ό,τι είδα στο link αλλά δε μ' ενθουσίασαν κιόλας. Τις περίμενα καλύτερες. Από κοντά που είχα δει στην Ίο πρόπερσι το καλοκαίρι μού είχαν φανεί πολύ καλύτερες! Να προσθέσω επίσης ότι πριν 3 χρόνια είχα πάει για κάποιους μήνες Ελβετία για δουλειά και ο τρόπος ζωής δεν έλεγε πολλά. Για επαγγελματική καριέρα είναι super αλλά δε θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα. Μετά τη δουλειά πηγαίναμε που και που για καμιά μπυρίτσα και στις 9 το βράδυ σπίτι. Μετά δεν κυκλοφορούσε ψυχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια οταν οριζουμε το "μεσο Ελληνα" ξερουμε ολοι τι εννουμε. Εχουμε θετικα εχουμε και αρνητικα. Ειμαστε ανοιχτος λαος αλλα χωνουμε και τη μυτη μας στις υποθεσεις των αλλων. Ξερουμε να διασκεδασουμε αλλα πολλες φορρες αυτο γινεται με θορυβο και ηχορυπανση σε βαρος των αλλων. Κουτσομπολιο και σχολια οχι παντα καλοβουλα. Φιγουρα και προσοχη στην εξωτερικη εμφανιση ελλειψη εσωτερικου υποβαθρου. Αυτα χτυπανε στο ματι του βορειοευρωπαιου αμεσα. Φυσικα εχουν κι αυτοι αντιστοιχα αλλα ελλατωματα αλλα η οργανωση κρατους/κοινωνιας δε σε αφηνει να τα διαπιστωσεις ευκολα. Οι οικονομικοι μεταναστες παντως δεν ειναι και το καλυτερο (και αντιπροσωπευτικοτερο ) κομματι μιας χωρας. Συνηθως αυτοι ειναι τα λαμογια, οι αρπακολατζηδες, οι πονηροι και οι τεμπεληδες που πανε εξω να "πιασουν τη καλη". Τι περιμενατε λοιπον; Αμα εχεις και εκ παραδοσεως τασεις προς ευγονισμο (βλεπε Σουηδια) τι γνωμη θα εχουν για σενα που πας στη χωρα τους για να γλιτωσεις απ'τη μιζερια; Α, και σημειωση: Για το μεσο Σουηδο το βιωτικο επιπεδο Ελλαδας - Σκοπιων δεν εχει και μεγαλη διαφορα.
Freddie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τόσο χάλια ρε συ;Το Ρευκιαβικ ήταν μέσα στους ταξιδιωτικούς προορισμούς μου φέτος. Αν πήγαινα ταξίδι δηλαδή, εκεί είχα σκοπό να πάω. Είδα φωτογραφίες με κάτι τοπία λες και τα είχε πνίξει η λάβα ή χρώματα εντελώς χάσιμο στον ουρανό, και κόλλησα. Και τα ξανθά κοριτσάκια, είναι λίγα εννοείς; Τα ψυχολογικά δεν είναι θέμα. Και οι δικές μας εδώ τα ίδια είναι. Για τα ταξίδι είναι πραγματικά μία μοναδική εμπειρία. Απλά θα φτάσεις σε κάποια τοπία που θα σου θυμίσουν το LOTR εκεί που κατοικούσε το κακό. Όσο για τα ψυχολογικά, πίστεψε με είναι διαφορετικού τύπου. Γυαλίζει το μάτι!:twisted:
tip8y Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Όσο δουλέυω, Γαλλία ή Ιαπωνία. Μετά τη σύνταξη καμια Χαβάη ή Τζαμέικα να αποκτήσω χρωματάκι
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Στην Γαλλια παντως τους Ελληνες τους εχουν στα οπα οπα κυριως λογω πολιτισμου........οταν εμενα εκει και τους ελεγα οτι ειμαι ελληνιδα μενανε εκστασιασμενοι.........στην αγγλια τωρα που ειμαι ουτε κρυο ουτε ζεστη..........εχουν ομως μια περιεργη αντιληψη για την ελλαδα........νομιζουν οτι μενουμε καπου τροπικα ή κατι τετοιο........απορουσαν που εχει χιονια λεει και χιονοδρομικα κεντρα και βαθμους υπο το μηδεν.........τους εκανε τρομερη εντυπωση οταν τους το ειπα........παντως απο τους χειροτερους λαους που εχω γνωρισει ειναι οι αγγλοι και να σκεφτειτε οτι γενικοτερα ειχα πολυ χειροτερη αποψη γιαυτους απο αυτην που εχω σημερα.....βελτιωθηκε ελαφρως αλλα οχι τοσο ωστε να μην τους θεωρω ο,τι χειροτερο εχω ζησει..... το συστημα φλοκατη το εχουν και οι αγγλιδες........επισης οι σουηδεζες ειναι κατα βαση μελαχροινες και βαφουν το μαλλι ξανθο!!!! αυτο δεν εχω καταλαβει πως συμβαινει!!!!! το σιγουρο ειναι παντως οτι οσο πιο βορεια πας τοσο χειροτερα ειναι.......αυτο ειναι ομως και αναλογα τον ανθρωπο υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν την μιρλα και την καταθλιψη........υπαρχουν αλλοι πιο αλλεγκροι ανθρωποι........παντως γενικοτερα η ελλαδα θεωρειται επιπεδου σκοπιων....... και στη γερμανια απ ο,τι μου εχουν πει δεν εχουμε την καλυτερη αντιμετωπιση.....
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 και στη γερμανια απ ο,τι μου εχουν πει δεν εχουμε την καλυτερη αντιμετωπιση..... Eξαρταται το ατομο. Τωρα οι Γερμανοι καιγονται με τους Τουρκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα