Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν το ηθελε η πλειοψηφια των Κρητικων παντως εγω θα ημουν μεσα εχοντας και καταγωγη απ'την μια πλευρα.Δεν εχουνε αναγκη κανεναν, μαλλον η υπολοιπη Ελλαδα τους εχει.

inflamatory post: Ναι βασικά οι Κρητικοί είχαν ανάγκη τους Έλληνες προκειμένου να τους απαλλάξουν απο τον Τουρκικό ζυγό. Κατά τα άλλα μια χαρά αυτάρκεις είναι :)

Δημοσ.

αντιθέτως με τους Ζιωτάδες που νομίζουν ότι πόλεμος είναι μόνο μαντινάδες και πυροβολισμοί στον αέρα, ναι μια άλλη θεωρία λέει ότι απαιτούνται και χρήματα ...Βέβαια δεν ξέρω ίσως να πιαστήκαμε κότσοι. Αν είχαμε αρκεστεί και μεις σε αυτονομία μπορεί να μας είχε έρθει φτηνότερα.

Όσον αφορά για λεπτομέρεις, η Κρήτη προσαρτήθηκε στην Ελλάδα η οποία άνηκε στις νικήτριες δυνάμεις της Αντάντ...

Δημοσ.

Πάντως αν δεν έχεις ζήσει σε μια χώρα δύσκολα θα βγάλεις σωστά συμπεράσματα..

Αλλά και εγώ πιστεύω ότι η χώρα μας, παρά τα τόσα στραβά που έχει είναι ωραίος τόπος για να ζήσεις..

Δημοσ.
Οταν λες δεν ειναι για πολλα πολλα τι εννοεις?

Επισης,εχει κανεις εμπειριες απο Αυστρια?

Ολο ερωτησεις ειμαι!

Ειναι κλειστοι χαρακτήρες όπως σχεδον ολοι οι βορειοευρωπαιοι. Δεν εχουν πολλες κοινωνικες σχεσεις ΑΛΛΑ προσεχε αυτες που εχουν ειναι πραγματικες κι οχι δηθεν. Και οριζω το δηθεν στις ατελειωτες φιλιες που (λεει οτι) εχει ο καθε Ελληνας και αρκετες στην ουσια ειναι επιφανειακες γνωριμιες, σχεσεις συμφεροντος, λυκοφιλιες κτλ

Τωρα αν καποιος μιλαει πολυ και θελει να εχει ακροατηριο εκει δε θα το βρει. Γι' αυτο ειπα και πριν οτι για το μεσο Ελληνα δε ταιριαζει να ζει εκει. Υπαρχουν ομως πολλοι δικοι μας που το θεωρουν παραδεισο.

Δημοσ.

Thanks for the info!

Επισης,ρε παιδια,οι βορειο-ευρωπαιοι ειναι γενικα πιο καταθλιπτικοι τυποι ετσι?Λογω κλιματος?

Γιατι,νομιζω τα μεγαλυτερα ποσοστα αυτοκτονιας σημειωνονται στη Σουηδια αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

απο wiki

Το νησί ανακυρήχθηκε ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Κρητική Πολιτεία», υπό την διοίκηση του Πρίγκηπα Γεωργίου της Ελλάδας, και ενώθηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13, που είχαν σαν αποτέλεσμα την επέκταση των συνόρων της Ελλάδος σχεδόν στα σημερινά τους όρια.

Πάντα μπέρδευα τις προσαρτήσεις των Βαλκανικών με αυτές απο τον Α' Παγκόσμιο

Δημοσ.
Γιατι,νομιζω τα μεγαλυτερα ποσοστα αυτοκτονιας σημειωνονται στη Σουηδια αν θυμαμαι καλα.

ναι αυτοί έχουν 20 εμείς 10.Παραπανω έχουμε αλλά εδώ δεν σου παρέχεται πιστοπιητικό ταφής από την εκκλησία διοτι το θεωρεί αμάρτημα.

Ο προπάππους μου έλεγε "Κρήτη ελευθέρα, τάφος της Ελλάδος " :-P

Δημοσ.
Thanks for the info!

Επισης,ρε παιδια,οι βορειο-ευρωπαιοι ειναι γενικα πιο καταθλιπτικοι τυποι ετσι?Λογω κλιματος?

Εγώ πάντως με ένα χαμόγελο στα χείλη τους βλέπω συνέχεια.

Δημοσ.
Thanks for the info!

Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν γενικά προβλήματα αλκοολισμού κ αυτοκτονιών κτλ, υποθετικά λόγω του φωτός κειπάνου.

Σχετικά με τους χαρακτήρες τώρα, οι πιο εγκάρδιοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι οι Αυστριακοί. Τους ρωτούσα πως πάω εκεί, και βγαίνανε από το μαγαζί που ήταν έξω, με περπατούσαν ως τη διασταύρωση να μου δείξουν που θα στρίψω. Και αυτό όχι μια-δυο φορές. Όλοι με το χαμόγελο, είτε περαστικοί είτε κάποιοι που συνομιλούσα, γενικά πολύ γαμώ. Τώρα μπορεί μεταξύ τους να είναι αλλιώς, τι να πω. Οι Γερμανοί επίσης εξυπηρετικοί και φιλικοί απλώς λίγο πιο επιφυλακτικοί, πιο "κρατάω και μια πισινή" φάση. Και όσοι σκανδιναβοί έχω γνωρίσει ήταν πολύ γαμώ τα άτομα, υποθέτω όμως πως αυτό δεν λέει πολλά καθώς οι έξω απ'τη χώρα τους και γενικά όσοι έχουν έρθει σε επαφή και με άλλες κουλτούρες είναι προφανώς εκτός γενικού κανόνα. Γνώρισα Νοτιοαφρικανούς, Αυστραλούς, Νεοζηλανδούς, Ρώσσους, Ουκρανούς, Περουβιανούς κτλ και μόνο με Σαλονικιό και Γάλλο τσακώθηκα.

ΥΓ: Συμφιλιώθηκα με τον Γάλλο μέσω μερικών σφηνακίων.

Δημοσ.

οι Αυστριακοί εγκάρδιοι???εγώ τους θυμάμαι σαν τους πιο ψυχρούς..ναι μεν πολύ εξυπηρετικοί,αλλά χωρίς να σκάνε ούτε ένα χαμόγελο..

Δημοσ.
Τους ρωτούσα πως πάω εκεί, και βγαίνανε από το μαγαζί που ήταν έξω, με περπατούσαν ως τη διασταύρωση να μου δείξουν που θα στρίψω.

Μη συγχέεις την προσπάθεια να βεβαιωθούν ότι θα ξεκουμπιστείς, με την ευγένεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...