Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λες ρε Lusi για τους γερμανούς.Επειδής με το παραμικρό λένε ευχαριστώ γιατί έτσι τους έμαθαν μηχανικά;Οι βόρειοι είναι από τους μεγαλύτερους ρουφιάνους που υπάρχουν.Μπορεί εσύ να κάνεις κάτι παράνομο να αφήσεις το αυτοκίνητο παράνομα παρκαρισμένο και ο γείτονάς σου γερμανός να σε καταδώσει γιατί έκανες παρανομία,ας είναι και φιλαάκι σου δήθεν.Και δεν θα έχει τύψεις αντίθετα τιμή του και καμάρι του που σε κατέδωσε.Αυτοί οι άνθρωποι κακώς ονομάζονται άνθρωποι.Είναι χειρότεροι και από τα ζώα

Δημοσ.

ε όχι κι έτσι..τα παραλές..δε θα έλεγα καθόλου ότι είναι ρουφιάνοι οι Γερμανοί.κι αυτό το κακώς ονομάζονται άνθρωποι??με Γερμανούς συνεργάζομαι στη δουλειά μου και είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ το βρίσκω ίσως υπερβολικό να φωνάζουν αστυνομίες για το παραμικρό, αλλά σε σχέση με το "δεν βαριέσαι" μπάχαλο που επιτρέπουμε εδω πέρα, δεν ξέρω πιο είναι χειρότερο...

Δημοσ.
Τι λες ρε Lusi για τους γερμανούς.Επειδής με το παραμικρό λένε ευχαριστώ γιατί έτσι τους έμαθαν μηχανικά;Οι βόρειοι είναι από τους μεγαλύτερους ρουφιάνους που υπάρχουν.Μπορεί εσύ να κάνεις κάτι παράνομο να αφήσεις το αυτοκίνητο παράνομα παρκαρισμένο και ο γείτονάς σου γερμανός να σε καταδώσει γιατί έκανες παρανομία,ας είναι και φιλαάκι σου δήθεν.Και δεν θα έχει τύψεις αντίθετα τιμή του και καμάρι του που σε κατέδωσε.Αυτοί οι άνθρωποι κακώς ονομάζονται άνθρωποι.Είναι χειρότεροι και από τα ζώα

Εντάξει, είμαι σε θέση να ξεχωρίζω το τυπικό από το εγκάρδιο χαμόγελο.

Σχετικά με τα υπόλοιπα τώρα, δεν ξέρω τι να σου πω, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρεις μιας και μένεις εκεί, αλλά όπως και να 'χει, προτιμώ 1000 φορές τον καταδότη της παρανομίας από τις πλάτες και τη μαγκιά της Ελλάδας στις μπινιές. Προτιμώ να με δίνει ο γείτονας που ανέβηκα σε πεζοδρόμιο παρά να μην μπορώ να περάσω απ'τα τριπλοπαρκαρισμένα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε πάει Αυστρία σσε αυτο το τεράστιο κτήριο να το πω στη Βιέννη.Από κάτω έχει κάτι σπιτάκια με κα΄τι μικρές αυλές αλλά είναι πολύ γραφικά.Τέσπα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτοί είναι οτι επειδή τα σπίτια τους είναι κολλητά κάνουν παράπονα γιατί τους ξυπνάει ο κόκορας ή το σκυλί του γείτονα.Γι αυτό και αγοράζουν διαμερίσματα με μεγλες αυλές εδώ.

Μπορεί εσύ να κάνεις κάτι παράνομο να αφήσεις το αυτοκίνητο παράνομα παρκαρισμένο και ο γείτονάς σου γερμανός να σε καταδώσει γιατί έκανες παρανομία

Και μετά λες γιατί δε σας συναναστρέφονται.Δηλαδή εσύ θεωρείς λογικό να αφήσεις το αυτοκινητο σου παράνομα παρκαρισμένο, τα μπάζα της οικοδομής να τα πετάξεις στο γείτονα α και να μη σέβεσαι καθόλου τις ώρες κοινής ησυχίας.

Δημοσ.

Ειδατε ποιο ειναι το προβλημα που εχουν οι ξενοι τελικα; Οτι κουβαλιομαστε στις χωρες τους σαν Ελληναραδες κι οχι σαν αλλοδαποι και πρεπει ντε και καλα να συμορφωνονται με τα δικα μας τα χουγια.

Πολυ θα θελα κανα δυο νουμερα που παρακαρουν το αμαξι τους μπροστα στην εισοδο μου και μου κλεινουν οχι μονο το παρκινκ αλλα και τη πορτα και δε μπορω να βγω να πανε να τα κανουν εξω. Αλλα εδω ειπαμε εχουμε ελευθερια...

Δημοσ.
Και μετά λες γιατί δε σας συναναστρέφονται.

Δεν χρειάζεται φίλε δεν θέλω με τίποτα.Ποτέ δεν επεδίωξα φιλία με γερμανό και ούτε θα το κάνω.Εσύ δηλαδή δεν σου έτυχε ποτέ να μην έχεις ψιλά να πληρώσεις το παρκάρισμα ή να χρειαστείς κανά πεντάλεπτο να σταματήσεις κάπου;Και να σου υπενθημήσω ότι στην γερμανία είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ελεύθερο πάρκινγκ,λοιπόν θα σου άρεσε να σε καρφώσουν για να πληρώσεις το πρόστιμο;

Να σου πω ένα άλλο παράδειγμα το τι συμβαίνει στο εργοστάσιο που δουλεύω.Έτυχε μια φορά στα κοντά να δουλεύω μαζί με έναν καλό μου φίλο είναι και συμφορουμίτης εδώ και ο υπεύθυνος στο τμήμα μας να έχει άδεια.Επί την ευκαιρία μιλούσαμε λίγο παραπάνω.Δεν καθόμασταν ή λουφάραμε αλλά μιλούσαμε λίγο παραπάνω.Έρχεται ο αντικαταστάτης υπεύθυνος ιταλός το παιδί και μας λέει ότι οι 2 γερμαναράδες που ήταν παραδίπλα μας έσκασαν με μας και θα το ανέφεραν μέσα στο γραφείο.Όπως και το έκαναν.Δηλαδή τι τους πείραξε σε αυτό;Δεν μπορώ να το καταλάβω.Πιο δίπλα ήταν παιδιά από αλβανία,από ρωσσία,από τουρκία,κανένας δεν ενοχλήθηκε μόνο ο γερμανός χωρίς λόγο.Και αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά.Αν σας αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι ΟΚ αλλά εμένα με απωθούν.2 φυλές ανθρώπων τους σηχάθηκα.γερμανοί και πολωνοί.Η γλώσσα τους σέρνεται μέτρα μακριά μόλις έχουν κάποιο γαλονά δίπλα τους

Δημοσ.

φιλε μαζεψε τα και φυγε απο το κωλοχανειο τους, τωρα που ο mehrwertsteuer και ο umsatzsteuer (σαν τον δικο μας ΦΠΑ) πηγαν απο 16 σε 19% η ζωη θα γινει ακομα πιο καταπιεστικη...

Δημοσ.
@louben , το σχολιο εγινε επειδη μιλαγαμε για <<χωρα να ζεις>> και γω αγαπαω υπερβολικα το νησι αυτο και τους τοπικιστες κατοικους του οποτε ηθελα να το ξεχωρισω λιγο. Δεν το ειπα εντελως για πλακα αλλα μαλλον και συ το πηρες πιο σοβαρα απ'οτι θα πρεπε.Αν το ηθελε η πλειοψηφια των Κρητικων παντως εγω θα ημουν μεσα εχοντας και καταγωγη απ'την μια πλευρα.Δεν εχουνε αναγκη κανεναν, μαλλον η υπολοιπη Ελλαδα τους εχει.

Καταρχας αυτο που θελεις να κανεις εσυ εγω το εκανα πριν 20 Χρονια(εφυγα απο Αθηνα και πλεον ζω μονιμα Κρητη).Αυτο που στην αρχη ξεκινησε για πλακα εχει κατα τη γνωμη μου καταντησει αηδια και πρεπει να εισαι εντελως ανιστορητος για να το Υποστηριζεις.Ειδα χθες το βραδυ Τζιπ RAnge και στο πλαι μου ειχε κολληεμανη τη σημαια της Κρητικης Πολιτειας.Αν ρωτησεις γιατι ρε μεγαλε θελεις αυτονομια αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να αρθρωσει λογο.

Και εδω φτανουμε στο φιλο LL_NEO ,διαβασε σε παρακαλωγια τον αριθμο των κρητικων επαναστασεων το 19 ο αιωνα, το ρολο των αγγλων της εθνικης εταιρειας,τον οργανικο νομο(και αν αυτος εφαρμοστηκε) , τη συμβαση της χαλεπας και το ρολο του γεωργιου ως α αρμοστη και τα ξαναλεμς.Και θυμησου ποσοι Κρητες εθελοντες πηγαν στην Απελευθερωση της μακεδονιας(ανω του 60% αν δεν κανω λαθος) και την κρητικη χωροφυλακη αργοτερα τη στιγμη που η Κρητη δεν ειχε ενωθει με την υπολοιπη ελλαδα.

γαλλια, παρισι.

Και εγω νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες να ζεις.Το προβλημα ειναι ομως οτι αφενος κανενας γαλλος(τουλαχιστον απο αυτους που γνωρισα εγω) δεν ξερει(η δε μιλαει) γρι αγγλικα,οποτε αν δεν ξερεις τη γλωσσα ζοριζεσαι και αφετερου οτι εχει φοβερη εγκληματικοτητα(τουλαχιστον σε σχεση με τις υπολοιπες ευρωπαικες πολεις που εχω ζησει).

Υπαρχει καποιος που ζει εκει να μας πει εντυπωσεις?

Δημοσ.
Και εδω φτανουμε στο φιλο LL_NEO ,διαβασε σε παρακαλωγια τον αριθμο των κρητικων επαναστασεων το 19 ο αιωνα, το ρολο των αγγλων της εθνικης εταιρειας,τον οργανικο νομο(και αν αυτος εφαρμοστηκε) , τη συμβαση της χαλεπας και το ρολο του γεωργιου ως α αρμοστη και τα ξαναλεμς.Και θυμησου ποσοι Κρητες εθελοντες πηγαν στην Απελευθερωση της μακεδονιας(ανω του 60% αν δεν κανω λαθος) και την κρητικη χωροφυλακη αργοτερα τη στιγμη που η Κρητη δεν ειχε ενωθει με την υπολοιπη ελλαδα.

Και εμείς οι Παναθηναικοί λέμε ότι πολλά απο τα πρωταθλήματα του γαύρου είναι κάλπικα, παρόλ' αυτά βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του. Συμπέρασμα, η μόνη ιστορική αλήθεια που μένει, είναι τα γκολ αγαπητέ. Και τα γκολ καταδεικνύουν ότι τα "παλικάρια" της Κρήτης, δεν κέρδισαν την ελευθερία τους, αλλά αντ' αυτού η ελευθερία τους παραχωρήθηκε

Δημοσ.
κανενας γαλλος(τουλαχιστον απο αυτους που γνωρισα εγω) δεν ξερει(η δε μιλαει) γρι αγγλικα,οποτε...

Κάνουν πως δεν ξέρουν, και ότι δήθεν δεν καταλαβαίνουν αγγλικά. Έχουν τρομερό κόλλημα με τη γλώσσα τους, σε σημείο που να μη βοηθάνε ουτε τους τουρίστες, που έρχονται να τους αφήσουν τα λεφτά τους σε τελική ανάλυση...:evil:

Οι Άγγλοι τουλάχιστον το έχουν πάρει απόφαση ότι ήταν κάποτε μεγάλοι και τρανοί και το αντιμετωπίζουν και με χιουμορ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...