tarrasque Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 εξαιρετική! καλό panel, πληθώρα εισόδων, καλή σχέση ανάλυσης-διαγωνίου, ωραία χρώματα. Πολύ ισσοροπημένη επιλογή θα έλεγα (και την βρίσκεις και στην Ελλάδα πλέον) (και όχι δεν με ενδιαφέρει το 0 pixel) edit. ξέχασα να αναφέρω ότι εκεί που το monitor υστερεί είναι στο input lag και έτσι δεν είναι πολύ καλή επιλογή για gamers που θέλουν πλήρη αμεσότητα, από την εντολή που δίνουν στο ποντίκι μέχρι τη στιγμή που θα δουν το αποτέλεσμα στην οθόνη όπως πχ στα multiplayer fps κλπ
dterzakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ναι αυτό με το imput lag το έχω διαβάσει αρκετά, αλλά λένε ότι έχει και κάποια σχέση με με τις κάρτες ATI και τους drivers τους. Πάντως πιστεύω θα μάθουμε σύντομα γιατί την έχω ήδη παραγκείλει από πλαίσιο 559? και έχω μία κάρτα x1950pro. Μήπως ξέρουμε τι εγγύηση έχει; [off topic]Με μια βδομάδα καθυστέριση οι μνήμες έφτασαν Ελλάδα! Βέβαια έκαναν μια στάση στην Κρήτη, αλλά αύριο θα τις έχω στα χέρια μου για να δώσω ζωή στο καινούργιο μου σύστημα!![/off topic]
tarrasque Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 δεν έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών και τους drivers και είναι διαφορετικό από το response time. Για να καταλάβεις το μετράνε βάζοντας το παράλληλα με ένα crt monitor. Η τεχνολογία overdrive που έχει για την άψογη απεικόνιση που προσφέρει δυστυχώς το κάνει πιο "αργό". Πιστεύω το lag γύρω στα 30ms είναι ανεκτό. Όταν φτάνει τα 50ms αρχίζει και γίνεται 'ενοχλητικά' αισθητό απο τους απαιτητικούς χρήστες ενδεικτικά για την εγγύηση το πλαίσιο αναφέρει 3 χρόνια από τον κατασκευαστή.
dterzakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Απαιτητικ΄ς χρήστης δεν είμαι αλλά που και που παίζω και το counter μου.. Στην χειρότερη θα το παίζω στο παλιό pc! Λογικά θα την έχω αύριο και ελπίζω να μην χαλαστώ... [off topic] Με μια βδομάδα καθυστέριση οι μνήμες έφτασαν Ελλάδα! Βέβαια έκαναν μια στάση στην Κρήτη, αλλά αύριο θα τις έχω στα χέρια μου για να δώσω ζωή στο καινούργιο μου σύστημα!! Έλεος, τα καράβια δεν ταξιδεύουν! Και άλλη καθυστέρηση... [/off topic]
WizNick Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εγω την αγορασα πριν 20 μερες απο pixmania αλλα δουλεψε μονο μιση ωρα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Την πηραν πισω, την εστειλαν στην Samsung και οπως με ενημερωσαν χτες οντως βρεθηκε ελλατωματικη και τωρα περιμενω ειτε να στειλουν αλλη ειτε επιστροφη χρηματων.
Nikki_Sixx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδη ενας κοινος χρηστης που θελει games,τηλεοραση και ταινιες δεν λεει να την παρει ε?Μαλλον ουτε η LG204WT ουτε αυτη δεν κανει αφου εχει θορυβο στις ταινιες και δεν εχει καλη αποκριση στα παιχνιδια,οποτε η καλυτερη επιλογη ειναι μηπως η viewsonic 2025?Ακουω αποψεις...
tarrasque Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 για τον κοινό χρήστη πιστεύω ότι το lag για το οποίο αναφέρθηκα δεν είναι αισθητό, άρα είναι μία άψογη επιλογή (η καλύτερη θα έλεγα σε αυτά τα λεφτά)
dterzakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Την παρέλαβα! Στο παλιό pc στο οποίοτην σύνδεσα παρατήρησα (νομίζω τουλάχιστον) το imput lag. Νιώθεις το mouse λιγο πιο smooth.. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό, μια συνήθεια είναι όλα και δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη μου LCD... έχω πολλά να συνηθήσω
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι έχω παραγγείλει την 225BW εδώ και 5 μέρες και ακόμα...περιμένω.
Freakster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια, καλα για τον υπολογιστη αλλα αν συνδεσω το 360 θα εχει και εκει lag δηλαδη; Μεγαλυτερο απο 12 ms? Θα φαινεται δηλαδη περιεργο; Και κατι αλλο λεει οτι δεχεται σημα και απο component, svideo, composite αλλα εχει μονο δυο connector το dvi και το vga. Τι στο καλο;;;
FocusX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Την παρέλαβα! Στο παλιό pc στο οποίοτην σύνδεσα παρατήρησα (νομίζω τουλάχιστον) το imput lag. Νιώθεις το mouse λιγο πιο smooth.. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό, μια συνήθεια είναι όλα και δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη μου LCD... έχω πολλά να συνηθήσω Έχω την ίδια οθόνη, η αίσθηση του "πιο αργού mouse" δημιουργείται από τη μείωση του refresh rate σε συνδυασμό με την πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητα του ποντικιού λίγο, επίσης μην κάνεις το λάθος να παίξεις fps παιχνίδι με ενεργοποιημένο VSync γιατί τότε πράγματι θα έχεις mouse lag. Κατά τα άλλα η οθόνη γ@μει
telegamesvg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Και κατι αλλο λεει οτι δεχεται σημα και απο component, svideo, composite αλλα εχει μονο δυο connector το dvi και το vga. Τι στο καλο;;; Δεν εχει αυτες ... κ αυτες ... τις εισοδους ??
Freakster Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στο site της samsung το βρηκα, ισως να μη το καταλαβα καλα. WOW ομως, τοτε μαλλον για αυτη θα παω! Αρκει να ξεκαθαρισει αυτο που λετε lag, αυτο με προβληματιζει καθως τη θελω για το xbox και αυτο που περιγραφεταιι ακουγεται ως σοβαρο προβλημα στο gaming.. Σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο να βρεις φωτογραφιες!
telegamesvg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Οσον αφορα το lag , θα γινω λιγο "αιρετικος" κα θα πω οτι μαλλον κατι δεν παει καλα σε ολη αυτη την ιστορια .... Οι αποψεις -αν κανεις μια απλη ερευνα στο google- θα δεις οτι μοιραζονται ... Επισης υπαρχει και η αποψη -που για εμενα ειναι η ποιο λογικη - που λεει οτι το λεγομενο lag που εμφανιζεται κυριως στο desktop,αλλα και σε fps games οφειλεται στην αυξησης της επιφανειας της οθονης (εκταση+αναλυση) σε συνδυασμο με mouse που εχουν χαμηλο dpi.το οποιο ειναι απολυτως φυσιολογικο ..(δοκιμαστε το με ενα mouse που επλεγεις τα dpi) Τα ιδια ελεγαν και για την Samsung 244T την οποια αγορασα τελικα και διαπιστωσα οτι δεν ισχυει τιποτα απ'ολα αυτα... Γνωμη μου .... αγορασε το στο κατω-κατω με την συμφωνια οτι εαν και εφοσον διαπιστωσεις κατι τετοιο θα τους το επιστρεψεις......ειναι κριμα να μην εχεις την ευκαιρια να το δοκιμασεις απο μονος σου γιατι ειναι ενα monitor που στην κυριολεξια τα κανει ΟΛΑ ....και ΚΑΛΑ.... Size 21 ” Wide Display Area 518.4mm (H) x 324.0mm (V) Brightness (Typical) 300 cd/m2 Contrast Ratio (Typical) 1000:1 (probably due to the MagicBright trickery) Viewing Angle (H/V, Typical) 178°/178° Response Time (ms) (Typical) 8 (G to G) Type a-si TFT active matrix Interface Analog/Digital Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch (mm) 0.270 Colors Supported 16.7 Million Signal Input D-Sub, DVI-D, Composite S-video & component (According to the manual the DVI is HDCP ) Features MagicTune™, MagicBright™, MagicRotation™, built in speaker (why do they always add crappy speakers ) Picture In Picture Adjust individual RGB colours in PC and DVI modes. Aspect setting Wide/4:3 Και κατι για να αρχισεις την ερευνα σου .... http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1096925 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1085775
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.