bad_freddy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το παλευω απο μικρος φιλτατε: για παμε Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική! Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! Reise Wagon FTW! ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια! Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing...
hexenlord Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Έλα έλα Fatal Racing στην Ευρώπη / Whiplash στην Αμερική! Όπως έγραψα και σε άλλο thread πρόσφατα βρήκα στο πατάρι τις 13 παρακαλώ δισκέτες του (17mb) και καίγομαι ανελέητα και πάλι!!! Reise Wagon FTW! ΥΓ. Τι εποχή τότε, με screamer, nfs 1 και τόσα άλλα θεϊκά ραλλάκια! Αν και διαφωνώ για το screamer με την έννοια ότι δεν ήταν καλύτερο αλλά διαφορετικό στύλ, άλλη απόλαυση τα παντιλίκια στις στροφές του screamer και άλλη τα stunts του fatal racing... Φιλε μου σε πολλα σε βρισκω συμφωνο. Φαινεται πως και συ απο τοτε το καιγες! Δικο σου λοιπον...
bad_freddy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μιάς και πιάσαμε τα ραλλάκια, να παραθέσω ένα της ίδιας εποχής, όχι όμως τόσο γνωστό αλλά πολύ αγαπημένο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι είχα βάλει παλιότερα το Big Red Racing.
bad_freddy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι είχα βάλει παλιότερα το Big Red Racing. Ώπ συγνώμη δεν παρακολουθώ τακτικά το θέμα και θεώρησα ότι δεν είχε μπει... Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό να βάλω για να επανορθώσω και μιας και το βρήκες, βάζεις!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλά, πού να το προσέχεις το topic συνέχεια, ούτε εγώ το κάνω. Λοιπόν...
hexenlord Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μηπως ειναι εκεινη η μουφα της psygnosis το zombies ate my neighbours? παντως χαλαρα ειναι απο πλειστεϊσο, αν και τα πολυγωνα και η μηχανη δειχνουν σαν αυτη του myth
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Κι όμως είναι για PC. Επίσης μπορεί να βοηθήσει (πολύ; ), εκτός του "hint" στο όνομα, πως ήθελε: System requirements Intel Pentium 133 MHz CPU, 16MB RAM, 20MB Hard disk space, 2MB DirectX-comptible GPU Εποχές ε;
geowizard Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Λοιπον στην εικονα που εβαλα εικονιζεται ο πρωταγωνιστης του καλυτερου παιχνιδιoy για psx/pc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το έκτρωμα το Star Wars: Episode I.
geowizard Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το έκτρωμα το Star Wars: Episode I. Το παιχνιδι παντως ηταν πολυ καλο! Σωστος!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εύκολο γιατί δεν έχω έμπνευση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αυτό μάλλον είναι το Star Trek: Bridge Commander.
Προτεινόμενες αναρτήσεις