Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tommybertsen είπε

New Zealand story ? 

ναι ναι φυσικά αυτό το απίθανο ούλτρα γ@ματο παιχνίδι!!!

Δικό σου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει σαφέστατη περίπτωση να έχει ξαναμπεί από εμένα :lol:😛 

Παιχνιδάρα στην οποία το Gamespot έβαλε "4.3". Όπως έβαλε και "4.5" στο "The Dig". Κάποιοι δεν την πάλευαν καθόλου τότε με γνήσια adventure. Δεν ρωτούσαν τον Τσουρινάκη να μάθουν τίποτα :lol: 

1995, Night Dive Studios η έκδοση για Win 95 τότε.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Semi Off-topic: Πολλά έχουν ξαναμπεί, αλλά δεν πειράζει. ^_^ (το  λέω για μένα που το κάνω :P )

On-topic: Το συγκεκριμένο δεν το έπαιξα ποτέ, αλλά έχω δει playthrough και το είχα ψάξει λίγο λόγω του ομόνυμου βιβλίου.

• Like 2
Δημοσ.

Ahem...

I Have No Mouth And I Must Scream; :P

Αν και η Nightdive Studios αν δεν κάνω λάθος απλά έκανε το port/publish προς Steam μεριά (όπως και πολλά, πολλά άλλα classics, βλ. System Shock, Turok,  Tex Murphy κ.ο.κ.), αρχικός publisher νομίζω ήταν η Cyberdreams (οι ίδιοι publisher που είχαν κυκλοφορήσει τα Dark Seed);

Fun fact, μέχρι και σήμερα υπάρχει διαθέσιμη physical έκδοση του παιχνιδιού απο την σελίδα του συγγραφέα Harlan Ellison (αν και αμφιβάλλω να είναι η ίδια με αυτή που βγήκε στα ράφια).

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση, κάποια θεματάκια με το internet κ.τ.λ., αλλά τουλάχιστον μου έδωσε ευκαιρία να επιστρέψω σε ένα απο τα αγαπημένα μου RPG series:

jHv4S9t.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...