tommybertsen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μην τυχόν και αποχωρήσεις από το θρεντ γιατί θα σε κλείσω σε ένα δωμάτιο, χωρίς πόρτα, να παίζεις παιχνίδια του 2018 και μόνο 😛
Sartiv Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ok! Sorry για τον τρόπο που έγραψα αλλά(όχι ότι με δικαιολογεί) είμαι πολύ τσιτωμένος αυτές τις μέρες λόγο προσωπικών θεμάτων και ξεχνιέμαι εδώ. My apologies! 🙏 Προς Θεου μη ζητησεις συγγνωμη. Οντως οπως το εγραψα, φαινοταν οτι υποννοουσα για σενα. Σορρυ εγω!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ok! Sorry για τον τρόπο που έγραψα 3 λεπτά πριν, Sartiv είπε Προς Θεου μη ζητησεις συγγνωμη. Οντως οπως το εγραψα, φαινοταν οτι υποννοουσα για σενα. Σορρυ εγω!
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία, και τώρα που ξαναγίναμε φίλοι όλοι μαζί βάζω αυθαίρετα κάτι εύκολο για να ρολάρουμε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Tobajara
Sartiv Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Tobajara είπε Ωραία, και τώρα που ξαναγίναμε φίλοι όλοι μαζί βάζω αυθαίρετα κάτι εύκολο για να ρολάρουμε Σειρα ειχε ο Killik που ποσταρε κιολας την περασμενη σελιδα. edit: βασικα τωρα ειδα οτι δεν ηταν "ακριβως" η σειρα του... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Sartiv
SeXBOX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 hours ago, Sartiv said: Σειρα ειχε ο Killik που ποσταρε κιολας την περασμενη σελιδα. edit: βασικα τωρα ειδα οτι δεν ηταν "ακριβως" η σειρα του... Δίνω σειρά στον Killik, ούτως η άλλως δεν εχω κάτι να βάλω τώρα.
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αν σας πω ξεχασα απο ποιο παιχνιδι ειναι η φωτο που εβαλα; βρειτε την φωτο του Tobajara και βαλτε οτι θελετε. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από KilliK 1
Greygore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Αν προχωράμε με αυτό του Tobajara, είναι αν δεν κάνω λάθος το Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, της υπέρτατης Troika Games (βλ. Vampire: The Masquerade - Bloodlines) Αυτό του Killik δεν έχω πραγματικά ιδέα ποιό είναι, any ideas; 1
Bigi444444 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Εδώ δεν έχει ιδέα ο ίδιος, θα έχουμε οι υπόλοιποι;
NickTG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Του killik είναι από Xmen στο NES. Θυμάμαι που το έπαιζε ο AVGN. 1
Greygore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Yours αν το θες λοιπόν, αλλιώς βάζω εγώ αν είναι ❤️
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Greygore είπε Αν προχωράμε με αυτό του Tobajara, είναι αν δεν κάνω λάθος το Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, της υπέρτατης Troika Games (βλ. Vampire: The Masquerade - Bloodlines) Αυτό του Killik δεν έχω πραγματικά ιδέα ποιό είναι, any ideas; σωστα και τα δυο
NickTG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Βάλτε παιδιά. Απλά είπα να μην σας αφήσω με την απορία για το ποιο είναι! Συνεχίζουμε στο νέο νήμα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις