moonsuntrip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 PAIDIA TON EXW PARAGGEILEI!!! AKSIZEI??? NA SYNEXISW STHN AGORA H' NA AKYRWSW??? Τεχνικά Χαρακτηριστικά Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T5600 1.83GHz Dual Core 2MB Level 2 cache 667MHz Front Side Bus (FSB) Intel 945PM Express Chipset Τεχνολογία Enhanced Intel SpeedStep Οθόνη: 17" ευρεία TFT WXGA+, τεχνολογίας X-black και Double Lamp Ανάλυση 1440 x 900 pixel Μνήμη: 1024 MB DDR2 PC2-4200 533MHz (2 x 512MB) Δυνατότητα επέκτασης στα 2048 MB Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA, 4200rpm Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW διπλού στρώματος Super Multi Κάρτα Γραφικών: NVIDIA® GeForce Go 7600 Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB Σύστημα Ήχου: Συμβατό με το σύστημα ήχου των Windows Συμβατό με Intel® High Definition Audio Υποστήριξη Direct Stream Digital (DSD) Τεχνολογία Sound Reality Τρισδιάστατος περιβάλλων ήχος Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο Modem: V92/V.90, K56 flex Δικτύωση: 10/100 Mbps Ethernet LAN Ασύρματο LAN 802.11 a/b/g Πληκτρολόγιο και Συσκευές Κατάδειξης: Κλασικό πληκτρολόγιο φορητών Touch Pad Θύρες Επικοινωνίας: Θύρες εξόδου ακουστικών και εισόδου μικροφώνου 1 x VGA 1 x IR 1 x HDMI (High Definition Multimedia Interface) με υποστήριξη HDCP 3 x USB 2.0 1 x Optical Digital Out (SPDIF) 1 x A/V Input (Mini Jack) 1 x S-Video Out 1 x IEEE-1394 1 x Express Card 34/54mm 1 x PCMCIA 1 x RJ-11 μόντεμ 1 x RJ-45 Ethernet 1 x Docking Station 1 x DC-in Τροφοδοσία: Μπαταρία λιθίου-ιόντος Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 220 λεπτά Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 85 λεπτά Προεγκατεστημένο Λογισμικό: Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005 Χαρακτηριστικά: Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων MS/MS Pro/MS Duo/SD/MMC Πιστοποιήσεις "Vista Capable" και "Vista Premium Ready" Ενσωματωμένο TV Tuner (αναλογικό και ψηφιακό DVB-T) Τεχνολογίες οθόνης X-black και Double Lamp της Sony, για υψηλότερη αντίθεση, εκπληκτική φωτεινότητα και πλουσιότερα χρώματα Ενσωματωμένη Web-Camera Motion Eye, με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 640 x 480 και 30Fps Διαστάσεις (mm): 416 x 33.5 x 299.5 Βάρος (kg): 3.8 Εγγύηση: 1 έτος (Διατίθεται και επέκταση εγγύησης)
aiantas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά φίλε μου. Καλός μου φάινεται. Έχεις γράψει πουθενά την τιμή του γιατί δεν τη βλέπω...
geogeor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά, μια χαρά είναι απλά οι μνήμες είναι στα 533 και ο δίσκος στις 4200 πες μας και τιμή όμως.
21century Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Παιδια ειναι πανακριβος και μονο με 1 χρονο εγγυηση, θα ελεγα να περιμενεις γιατι οι τιμες απο το νεο χρονο θα πεσουν εκτος αν σου περισσευουν. ΕΠισης ειναι μαλλον destop replacements με 4 κιλα που ζυγιζει περιπου..
kaniska Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά To συγκεκριμένο laptop το έχω ήδη δύο μήνες.Πήρα ένα από τα πρώτα κομμάτια που ήρθαν στην Ελλάδα. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και το χρησιμοποιώ κυρίως για σχεδίαση. Τα γραφικά του είναι απλά τέλεια.Ότι καλύτερο έχω δει σε φορητό. Βάλε το FARCRY και θα με θυμηθείς. Από εξοπλισμό έχει τα πάντα που μπορείς να ζητήσεις. Το μόνο κακό που μπορώ να εντοπίσω είναι ο δίσκος αλλά η επιλογή του πιστεύω οτι είναι σοφή για φορητό. Το σύγκρινα με τον FUJITSU AMILO Pi1536MLR ενός φίλου μου ο οποίος είναι μεν πιο γρήγορος έχει και 2GB μνήμη αλλά από την άλλη σηκώνει θερμοκρασία και έχει και χειρότερα γραφικά απο το δικό μου. Μόνη μου ενσταση τα MEDIA CENTER. Εγώ ήδη σκέφτομαι να βάλω XP PR. O υπολογιστής είναι άψογος στον συνιστώ ανεπιφύλακτα και επίσης τον χρησιμοποιείς και για κόσμημα στο γραφείο σου!!!!Απίστευτο design.
moonsuntrip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 paidia to laptop kostizei 1950 eurw!!! THELW KI ALLES GNWMES!!!
Κomos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 αν θα το παρεις με σκοπο σε ενα δυο χρονια να το δωσεις επειδη δεν θα σε καλυπτει (Gamer) μην το παρεις παρε κατι σε Β.Τ.Ο η ACER αν το παιρνεις για ενα σκοπο (δουλεια - σταθερες απαιτησεις) και εχεις σκοπο να το κρατησεις 3-4 χρονια παρτο
moonsuntrip Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 paidia thelw ki alles apopseis!!!! PLEASEEEE
kaniska Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 o KOMOS μιλάει πιο σωστά από όλους.Εγώ τον πήρα για να βγάλω τουλάχιστον τρία χρόνια διότι οι απαιτήσεις μου είναι σταθερές και συγκεκριμένες.Από την άλλη οι απαιτήσεις των παιχνιδιών αυξάνονται ραγδαία οπότε ότι laptop και να έχεις αν τον πάρεις για παιχνίδια σε δύο χρόνια θα μείνεις πίσω. Και για να στο θέσω πιο απλά αν θες να παίζεις παιχνίδια μην τον πάρεις.Πάρε σταθερό!! Πάντως είναι εργαλείο,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
doc1000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πολλά τα λεφτά ρε φίλε... Τί να πώ... Σε 2-3 χρόνια είμαι σίγουρος θα λες: "Tί μλκια έκανα και έδωσα 2χιλιάρικα γι' αυτό το κάρο"... Επίσης σίγουρα θα πρέπει να δώσεις και λεφτά για επέκταση εγγύησης... Η Sony δεν έχει και τόσο καλή φήμη στο aftersales. Άμα συμβεί τίποτα θα σου βγει ο κούκος αηδόνι... Εγώ δε θα έδινα με τίποτα πάνω από 1100-1200euro. Με τα λεφτά αυτά το αποχωρίζεσαι πιο εύκολα σε λίγα χρόνια και αγοράζεις πάλι κάτι συγχρονο. Ενω μ' αυτό θα είσαι "δεμένος" για πολλά χρόνια λόγω του αρχικού ποσού που έδωσες... Δεν ξέρω πόσο το φυσάς το παραδάκι, αλλά αν τα έβγαζες απ' τη δικιά σου τσέπη και όχι του μπαμπά θα έβλεπες με τί ιδρωτα βγαίνουν 2χιλιάρικα δε θα τα έδινες απλά για να παίζεις farcry. Υπάρχουν και τα playstation ξέρεις... (*) Αν θες να βάλεις Vista μη διαννοηθείς να πάρεις νέο PC με λιγότερο από 2GB ram... Θα σέρνεσαι ανελέητα... Βλέπω κάτι laptops "vista ready" με 512MB RAM και μου ρχεται να βάλω τα γέλια... Τα vista μου τρώνε αυτή τη στιγμή το 1 απ' τα 2GB για την πλάκα. Όχι να φορτώσω και κανα game...
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 απλά οι μνήμες είναι στα 533 και ο δίσκος στις 4200πες μας και τιμή όμως. Για μένα, αυτό είναι ο κυριότερος λόγος για να μην το πάρεις. Είτε είσαι gamer, είτε όχι. Κλασσική Sony δηλαδή.
moonsuntrip Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 alla poios sas eipe oti eimai gamer??? entaxei paizw alla oxi fanatika!!! kata ta alla pws to vlepete???
doc1000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πες μας εσύ για τί χρήση το θες να σου πούμε πώς το βλέπουμε. Αν το θες για απλό surfάρισμα είναι πεταμένα λεφτά. Και με 700euro θα έκανες τη δουλειά σου. Αν το θες για "πουλ μουρ" μια χαρά είναι. Καλα για games το να δώσει κάποιος 2χιλιάρικα για laptop το θεωρώ μεγάλη μεγάλη βλακεία Τελικά απ' ότι κατάλαβα το αγόρασες οπότε ποιός ο λόγος να μας ρωτάς εκ των υστέρων? Καλορίζικο!
moonsuntrip Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 einai to prwto laptop pou tha parw kai me exete provlhmathsei para polu! tha ithela na mou peite eilikrina, einai h' den einai kalo mhxanima??? emena mou eipan oti meta to ar21s einai to deytero kalutero laptop sthn agora twn vaio!!! tha valw 2048 amesws opote ypothetw oti mono h karta grafikwn!!! akouw apopseis!!!
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ε, μα διαβάζεις κι εσύ αυτά που σου λέμε; Ο δίσκος είναι αργός και stallάρει όλο το σύστημα. Θα τον αλλάξεις κι αυτόν; Έχεις κάποιο κόλλημα με τα Vaio? Γιατί δεν κοιτάς κάτι άλλο στα τόσα λεφτά; btw bluetooth δεν έχει; ή εγώ δεν βλέπω καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.