Προς το περιεχόμενο

VIVODI η εγω ειμαι ασχετος η αυτοι με δουλεύουν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουστε ιστορια.Εχω προπληρωμενο 6μηνο πακετο απο vivodi.31/1 ληγει, σημερα 3/1 μου σκαει ενας λογαριασμος 41,96 για τελος ενεργοποιησης γραμμης.Σάλταρα πριν καν ενργοποιησω το πακετο μου ειχαν διευκρινησει οτι δεν υπαρχει αλλη χρεωση εκτος απο την αρχικη του 6μηνου προπληρωμενου πακετου.Περνω τηλ. και μετα το κλασσικο 15λεπτο μου το σηκωνει μια κυριουλα...της εξηγω την κατασταση και μου απανταει οτι σωστα μου ηρθε και οτι σε ολα τα πακετα ειτε προπληρωμενα ειτε αοριστου μετα απο 2-3 μηνες ερχετε αυτος ο λογαριασμος.

Και ρωταω εγω τωρα τι προπληρωμενο ειναι αυτο αν μου στελνουν και λογ/μους αργότερα??

Τι να κανω το πληρωνω η το αφηνω μπας και με κόπσουνε και παω καπου αλλου?

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει πακέτο για 3 μήνες και από τη vivodi επέμεναν ότι αγόρασα για 5...

Λογαριασμός δεν μου έχει έρθει, ευτυχώς!

Ενεργοπόιησα άλλο πακέτο, 6μηνο τώρα.

Από τη στιγμή που είναι προπληρωμένο δεν θα έπρεπε να σου έρθει λογαριασμός. Τότε για ποιο λόγ να είναι προπληρωμένο???

Κάποιο λάθος έχει γίνει και άντε να βγάλεις άκρη τώρα.

Ειδικά με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που έχει!

Τι να πω...

Καλό κουράγιο!

Δημοσ.

Απλα ηθελα να μαθω αν εχει τυχει σε κανεναν αλλο γιατι μου ειπαν οτι σε ολους γινετε ειτε με προπληρωμενο πακετο ειτε με αοριστου.Εαν εχει γινει λαθος απο αυτους δεν τους δινω μια και ας πανε να βγαλουν ακρη.Απο την αλλη φοβαμαι μηπως ειναι καμια πολιτικη τους και οποιος πληρωσει πληρωσε....

Δημοσ.

Ειχα αγορασει προπληρωμενο πακετο και μετα απο κανα μηνα σκαει τιμολογιο (λογαριασμος), επιδη ειχα δωσει πιστωτικη οσο ειχα αοριστου χρονου πηρα τηλεφωνο στην καρτα (στη vivodi δεν πηρα γιατι δεν αντεχω την αναμονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τους) και δεν ειχε γινει καμια χρεωση οποτε υπεθεσα οτι ειναι απλα μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...