Προς το περιεχόμενο

Ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Είμαι καινούργιος ένοικος σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα πολύ κοντά στην Forthnet (Δοϊράνης) και σκέφτομαι να βάλω γραμμή και ASDL Forthnet. Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το internet και όχι για την τηλεφωνία.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας βάζοντας κάποιο τηλέφωνο γειτονικό (δεν έχω βάλει γραμμή είπαμε) για να δω αν με καλύπτει το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, αναφέρει πώς από 01/02/07 περιμένουν να είναι ενεργό.

Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος μπορεί να με συμβουλέψει αν συμφέρει τελικά να βάλω γραμμή Forthnet ή να καταλήξω σε κάποια άλλη εταιρεία (ΟΤΕ, Vivodi,Τellas κλπ.);

Πόσο καιρό περίπου θα πάρει η όλη διαδικασία μέχρι να έχω internet; Μήπως θα ήταν συνετό να περιμένω λίγο ακόμα μήπως και υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη (προσφορά);

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Seagal79

Δημοσ.

Ναι, αλλα θα αναγκαστει να κοβει adsl και να ξανακανει αιτηση παλι και αντε να περιμενει.

Για μενα βαλε forthnet και θα εισαι οκ.Αλλωστε, κανενας provider δε δινει καλες ταχυτητες.

Δημοσ.

vale forthnet. para poli kali eksipiretisi kai kales taxitites. k me to kalo otan tha se kaliptei i forthnet, vlepeis ti paketa tha bgalei k poso kairo tha kanei gia na se sindesei. esi pou tha eisai k idi pelatis logika tha se paroun tilefono k tha se rotisoun an thes na mpeis sto diktio tous klp klp.

Δημοσ.

Ερωτηση: Ειμαι σε PCM στον ΟΤΕ. Αν παω σε ιδιοκτητο forthnet μπορω να βαλω DSL ή παραμένω PCM; Ο αριθμος τηλέφωνου μου (μαζι και το πρόθεμα 210) αν δεν κανω λάθος θα παραμείνει ο ίδιος έτσι;

Δημοσ.

Gia na vgeis apo to PCM uparxoun 2 tropoi:

Ade kane mia etisi ston OTE tis perioxis sou gia na se vgaloun apo to PCM. Ama den ginei dekti i aithsh, Partous vristous ksexese tous prikse tou ta @@

Ama oute auti i me8odos den apodosei.

Kane etisi metatropis tis grammis se ISDN. Epidi i ISDN den prepei na einai se PCM se vgazoun kai vazoun to PCM se kapoion allo. Auta! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...