Προς το περιεχόμενο

Ελεος emule & HOL...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκει που για λιγο καιρό ολα ηταν μια χαρά... τωρα πάλι απτο emule δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω.. Το γνωστό παιχνιδάκι της HOL...

Υπάρχει κάποια λύση ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να μην την παλεύω..................

By the way torrents κατεβαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, πετάνε..

Δημοσ.
Μηπως για καποιο περιεργο λογο κανει reset το μοντεμ/ρουτερ σου και αλλαζει τα πορτς? Λεμε τωρα...

Μπορείς να ρυθμίσεις το router σου και το emule να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα Ports και θα δουλέψει τέλεια.

Δημοσ.

Παρε την 047c,αλλαξε τα default ports σε 11000 TCP και 11005 UDP και στο tab security επελεξε "enable protocol obfuscation". να συνδεεσαι ειτε στον Donkeyserver1 ειτε στον 2 (η ΙΡ τους αρχιζει απο 62.)

Δημοσ.
Και εκει που για λιγο καιρό ολα ηταν μια χαρά... τωρα πάλι απτο emule δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω.. Το γνωστό παιχνιδάκι της HOL...

Υπάρχει κάποια λύση ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να μην την παλεύω..................

By the way torrents κατεβαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, πετάνε..

Αλλαξε: provider-router-περιοχη.

Δημοσ.

δεν καταφερα και πολλά. Αλλαξα αυτα που μου ειπες tech25 αλλά πάλι τα ίδια..

Τα ports φυσικα και τα εχω ανοιξει στον router, δεν ειναι εκεί το θέμα..

Τελοσπάντων, μιας και ειμαι εγκλωβισμένος με την HOL για αλλο ενα χρονακι, κάνω υπομονή και δεν θα χρησιμοποιώ το μουλάρι...

Δημοσ.

Καταρχας θα σου προτεινα φιλε xpapias να χρησιμοποιησεις καποιον dedicated torrent client οπως το πολυ καλο και ελαφρυ utorrent...

Για να δουλεψουν σωστα τα torrent και γενικα τα P2P προγραμματα θελουν port foward τις θυρες που δουλευουν. Εχεις κανει αυτο για τον Οpera? Αν οχι, πες αν εχεις καποιο ADSL router ή firewall για να σου δωσω τις σωστες ρυθμισεις...

Δημοσ.

Πρεπει να ακολουθησεις τα 3 παρακατω βηματα και θα εισαι ΟΚ

1ο Βημα: Ορισμος Στατικης ΙΡ

Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε:

Διυθυνση ΙΡ 192.168.1.2

Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0

Προεπιλεγμενη πυλη 192.168.1.1

Προτιμωμενος διακομιστης DNS 192.168.1.1

2ο Βημα: Ρυθμιση Port Foward στον router σου

Ακολουθα κατα γραμμα τις οδηγιες που σου δινει αυτη η σελιδα:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WAG354G/Utorrent.htm

(ειναι για το utorrent επειδη για τον Opera δε βρηκα καποιο καποιο λινκ, αλλα η διαδικασια ειναι ιδια και ειναι απλη ;-) Απλα βρες την port που χρησιμοποιει ο Opera στις Επιλογες του και ακολουθα τις οδηγιες σαν να το εκανες για το utorrent)

3ο Βημα: Ανοιγμα Port στο firewall σου για το προγραμμα που θελεις

Aπο οτι λες δεν εχεις firewall, στην περιπτωση που εχεις καποιο προβλημα με το windows firewall ακολουθα τις οδηγιες εδω:

http://www.firewalling.com/personalfirewalls/windowssp2port.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...