Προς το περιεχόμενο

Ομαδικό Ασφαλιστήριο (ομαδική απατεωνία?)


chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλαβα σήμερα ένα κείμενο ομαδικού ασφαλιστηρίου από μεγάλη ασφαλιστική εταιρία. Σύμφωνα με αυτό "δέχομαι" να ασφαλιστώ και μόνο αν τους αποστείλω αρνητική συστημένη επιστολή δεν θα συμπεριληφθώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στην πρώτη σελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά "Κατά την παραλαβή του ασφαλιστηρίου αυτού από τον ασφαλιζόμενο, υπογράφεται απ' αυτόν σχετική απόδειξη". Εμένα δεν μου ήρθε συστημένο και απλά το βρήκα κάτω από την εξώπορτα μου. Μέσα σε αυτόν πέρα από το συμβόλαιο περιείχε και την κάρτα ασφαλιζόμενου.

 

Και ερωτώ με ποιο δικαίωμα μου στέλνουν τέτοιες παπαριές και ζητούν από μένα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία από τη στιγμή που δεν τους έχω παρέχει κανένα απολύτως δικαίωμα να με συμπεριλαμβάνουν στις "απατεωνιές" τους. Πρέπει δηλαδή να καταναλώσω τον χρόνο μου στο να διαβάσω τις μαλακίες τους και να αναγκαστώ να συμπληρώσω και να τους στείλω την αίτηση απόρριψης του ασφαλιστηρίου?

 

Δεν ξέρω πως μπορώ να κινηθώ εναντίων τους, αλλά είμαι τρομερά εξοργισμένος από αυτήν τους την κίνηση. Λες και δεν είχαμε άλλη δουλειά πρέπει να τρέχουμε για τα λαμόγια (γιατί για λαμόγια μιλάμε, είχε ξεσπάσει σάλος για τις απατεωνιές του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εταιρίας προ λίγων ετών).

 

Την Δευτέρα που θα ανοίξει το πανεπιστήμιο θα φροντίσω να ενημερωθώ από τους συστεγαζόμενους νομικάριους και θα κινηθώ ανάλογα. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε τον χρόνο μας για τις μαλακίες τους. Έλεος πια με τα γαμωλαμόγια, απατεώνες του κερατά.

 

P.S. το συγκεκριμένο ομαδικό ασφάλιστρο πρέπει να το έχουν παραλάβει και άλλοι που είχαν πάρε δώσε με την συγκεκριμένη εταιρία μια που ακριβώς ο ίδιος φάκελος ήρθε και στον α' μου ξάδερφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...