Προς το περιεχόμενο

Μονόζυγο - Ερώτηση

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή φίλε μου γιατί πριν απο 2 χρόνια περίπου είχα και εγώ ένα ωραιότατο μονόζυγο και μια μέρα εκεί που έκανα μερικά σετάκια, σε ένα απο αυτά μόλις πήγα να σηκωθώ το μονόζυγο ξεβεντουζώθηκε (ξέρω είναι επιστημονικότατος και δόκιμος όρος 8-) ) απο την $%*@!κάσα και μου ήρθε στο κεφάλι...

Φίλε, πολύ πόνος.

Δημοσ.

Το μονόζυγο που έχω λέει μέχρι 120 κιλά.

Είναι από αυτά που βεντουζώνουν στη πόρτα [ωραίος ο όρος :razz: ] και το είχα αγοράσει 18ευρώ από το Intersport στο Περιστέρι [πεζόδρομος].

Το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο καθώς πέρα από τη βεντούζα, μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται επιπλέον: δύο βίδες και δύο ''καπάκια'' και εφαρμόζεται κάπως έτσι στη κάσα:

img_46955.jpeg

*γκρι: η κάσα

*μαύρο: η μία πλευρά του μονόζυγου η οποία έχει μια τρύπα στο κέντρο

*καφέ: το ''καπάκι''

*μοβ: η βίδα

... αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει και κάποιο σημάδι στη κάσα. [εγώ το έχω βάλει απευθείας στη πόρτα χωρίς τις βίδες].

-philos

Δημοσ.

Αν καποιος ενδιαφερεται να φτιάξει μονόζυγο σαν αυτό

http://www.balazsboxing.com/cgi-bin/catalog2.cgi?action=page&page=gear|pull%20up%20bars|nonadjustable|MO0338

η σαν αυτό

http://www.balazsboxing.com/cgi-bin/catalog2.cgi?action=page&page=gear|pull%20up%20bars|adjustable|MO0210

μπορώ να του το φτιάξω

ας μου στειλει πμ οποιος θέλει.

• 9 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά φίλε μετά από αρκετό καιρο, τι έγινε ?

Πήρες Μονόζυγο, αυτοσχέδιο ή από εμπόριο ?

Εντυπώσεις ?

:mrgreen::-D:mrgreen:

Δημοσ.

πάντως το βιδωτό αντέχει αυτά τα κιλά για ασκήσεις πολύ άνετα

(ασκήσεις όχι για κούνια δλδ που κάνουν τα παιδιά)

αρκεί να στηριχτεί σε σωστό τοίχο και όχι από εκεί που περνούν τα καλώδια και να κρατιέσαι από τη φορά που βιδώνει πάντα

έχω δει και μονόζυγα με τρύπες για να τα βιδώσεις στο τοίχο και να τελειώνεις αν υπάρχει ανασφάλεια γιατί να φτιάξεις αυτοσχέδιο πόσο πιο φτηνά θα έρθει?

Δημοσ.

apo intersports εχουν πολλα . και πιστευω πως δεν θα εχεις προβλημα βαρους. αλλα να σου πω κατι , το μονοζυγο δεν κανει τπτ!!!!

Δημοσ.

για αδυνάτισμα εννοείς? ε οι ασκήσεις ενδυνάμωσης δεν βοηθούν σε αυτό συνήθως, πάντως για μυικό σύστημα είναι τρομερή άσκηση

Δημοσ.

http://www.apothema.gr/Product/5-1-213-3921/Kettler/MONOZYGO_PORTAS__7900-000_.html

Έχω αυτό αρκετό καιρό και είναι αρκετά καλό. Έχει βίδες για την πόρτα για καλύτερη στήριξη και για να μην ανοίξει η πόρτα και μια βίδα στην μία πλευρά για να μην χαλαρώνει το μονόζυγο.

Δημοσ.

αγόρασα ένα μονόζυγο τοίχου αλλά μου είπαν ότι πρέπει να το τρυπίσω σε τοίχο με μπετόν!? γιατί αλλιώς θα τινάξουν τα τούβλα και θα πέσει...:confused: Πού να βρω τοίχο με μπετόν; Γνωρίσει κανείς σχετικά με το θέμα; Ευχαριστώ και πάλι...

Δημοσ.
αγόρασα ένα μονόζυγο τοίχου αλλά μου είπαν ότι πρέπει να το τρυπίσω σε τοίχο με μπετόν!? γιατί αλλιώς θα τινάξουν τα τούβλα και θα πέσει...:confused: Πού να βρω τοίχο με μπετόν; Γνωρίσει κανείς σχετικά με το θέμα; Ευχαριστώ και πάλι...

Omg! Τι είναι τα τούβλα για να τινάξουν??? :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...