Προς το περιεχόμενο

ma nane is Da xaker

SCidER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά οι τελευταίοι νομίζω πως περισσότερο χρήζουν συμπόνιας και βοήθειας παρά κραξίματος. Αρκετοί γνωστοί μου έχουν λιώσει και χάνουν τα νιάτα τους.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βέβαια για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο τροφοδοτικό, οπότε ένα 700w θα κάνει καλή δουλειά και θα μπορεί απο εκεί να πέρνει ρέυμα όλη η πολυκατοικία και η γριά που μένει απέναντι. εγώ θα του ξυλώσω και τον ανεμηστίρα και θα του βάλω πίσω υγρό κάλιο για να πιάνει -400 βαθμούς για να είμαι στάνταρ.

αλλά ο πατέρας μου δεν με άφησε να σηκώσω την κεραία γιατί του κακοφάνηκε που ήταν 10 μέτρα ύψος και φοβότανε. εγώ του είπα πατέρα είμαι χάκσορ και δεν μασάω σε τέτοια θέματα.

τελικά πήρα τα 3 και έμεινα με την Dsl γίνετε ένας χάκσορ σαν και εμένα να είναι με Dsl?

Δάκρυσα!!!

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μ'έφτιαξες.

Άσε ρε μαλάκα πάνω στα εργοστάσια ήμουν πάλι στις ερημιές και πηδούσα. Ε εντάξει πηδούσα. Απλά η γκόμενα είχε περίοδο ρε και μόνο τσιμπού...ι μου έκανε. τρελό κα...λί φίλε. Καλά εντάξει έχω πάει και μεκαλύτερες. Προχτές ρε συ τι έπαθα??? (για πες ρε συ...) Κοιμόμουνα ρε και χτυπάει το κουδούνι. Ε σηκώνομαι, λέω τα κολλητάρια θα είναι θα ανοίξω θα φωνάξω ''ΑΑΑΑΧΧΧΑΑΟΟΥΑΑ'' όπως κάνουμε πάντα, και ανοίγω και βλέπω μια γκόμενα. Ποια είναι αυτή λέω? Την έχω πάρει? Μπα αυτην είναι άσχημη ρε, εγώ δε μαμάω άσχημες. Τελικά μια φίλη ήταν κάτι ήθελε και είχε την απαίτηση να την θυμάμαι ρε. Που να θυμάμαι ρε αφού χτες πάλι στα μπουζούκια ήμουν. Με τα κολλητάρια ρε Κιάμο. Ναι μωρέ στον Πάνο πήγα. Ε καιρό είχα να τον δω πήγα μετά απο το καμαρίνι να τον δώ, ήπιαμε και κανένα σφηνάκι. (πω πω ρε μαλάκα ξέρεις τον Κιάμο???) Σιγά ρε συ εντάξει. Και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού ξέρω. Δύο μπουκάλια πήραμε και πληρώσαμε το μισό. Παίρνω σε μια φάση 10 πανέρια και τα πετάω στον Πάνο και ξέρεις ρε, όλες οι γκόμενες πάνω μου... Και μπλα μπλα μπλα, και μπλα μπλα μπλα.

Copy paste απο λόγια ενός ''φίλου''.

Δημοσ.
Κοιμόμουνα ρε και χτυπάει το κουδούνι...και ανοίγω και βλέπω μια γκόμενα. Ποια είναι αυτή λέω? Την έχω πάρει?

χαχαχαχαχααχαχχ εχω πέσει κάτω.

χαχαχαχαχχαχαχ

Δημοσ.
Όχι μόνο άψογα... καρατέλεια!!! Ειδικά το πρώτο... θα βάλω να το διαβάσει ο σύζυγος που'χει κάτι τέτοια κολλήματα και ευτυχώς που έχω εγώ τα οικονομικά υνία!!! :mrgreen:

Ώπα, αντράκι η Μαρία ε ;) :D

On topic, έχω έναν φίλο που έχει 2 laptop και 3 εξωτερικούς σκληρούς (200GB ο καθένας) και τους ανοίγει 1 φορά το μήνα στην καλύτερη. Να μην επεκταθώ στο τι gadgetάκια έχει πάρει απλά και μόνο επειδή είναι cool και δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ (το iPod εδώ και 6 μήνες το έχει ακόμα στο κουτί, δεν κάνω πλάκα). Μου έλεγε λοιπόν προχτές ότι πουλάει τους δίσκους γιατί τώρα κάποιος του είπε ότι μπορεί να κάνει διάταξη raid με τουλάχιστον 3 σκληρούς ώστε να μην έχει απώλεια δεδομένων αν συμβεί κανένα κακό. Τι δεδομένα δλδ, άδειοι είναι και οι δίσκοι που έχει τώρα. Έτσι λοιπόν θέλει να πάρει τώρα 4 όμοιους δίσκους (σε μάρκα και μέγεθος, 250GB το ελάχιστο εννοείται) για να φτιάξει την τεράστια συλλογή mp3 που ονειρεύεται (προς το παρόν έχει-δεν-έχει 15GB, ό,τι του έχω γράψει εγώ δλδ). Κι εγώ που καθημερινά έχω λιώσει τον WD 200GB μου που ακούω συνεχώς μουσική από κει, που έχω ξεσκίσει το DVD-RW drive γιατί ο σκληρός γεμίζει συνέχεια και "αδειάζω" ταινίες και mp3 σε DVD, και που έχω και κάτι χρόνια να κάνω ένα defrag (πλάκα-πλάκα πρέπει σύντομα γιατί βλέπω τον WD να "σκάει") δε σκέφτομαι καν ούτε raid ούτε τίποτα. Κι όταν πάω να του πω καμιά κουβέντα, στο στιλ "ρε συ γιατί πετάς τόσα λεφτά, δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά, πάρε τίποτα πιο χρήσιμο", κοντεύει να παρεξηγηθεί κιόλας. Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά :roll:

Για να μην πούμε για τους τύπους που ρίχνουν κυριολεκτικά μια περιουσία σε high-end ηχοσυστήματα, ενώ η CD-συλλογή τους αποτελείται από 10 CD. Α και δε θέλουν mp3, γιατί το mp3 έχει χάλια απόδοση σε τέτοιο γ@μάτο ηχοσύστημα (σε ότι bitrate και να είναι) και αυτοί το καταλαβαίνουν και τους χαλάει. Όσο για ηχοσύστημα αυτοκινήτου; "Ένα απλό πήρα μωρέ με τα βασικά μόνο, ένα subwooferάκι κλπ, μόνο 800 ευρώ":shock: Και να πεις ότι είναι οικονομικά άνετος, να πω εντάξει, αλλά καμία σχέση. Έχω και τέτοιο παράδειγμα, άσε.

Δημοσ.

ντάξει μωρέ όπως την βρίσκει ο καθένας.

αρκεί να το κάνει για την δικιά του τ@βλα και όχι για να τα πρίζει ή να πουλάει μούρη στους άλλους

Δημοσ.

scider,ομολογουμένως ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ τα πρώτα 2 ποστς σου...

ειδικά με το 1ο,δάκρυσα απο τα γέλια! όλα κ όλα...το καλό να λέγεται!

Δημοσ.
αρκεί να το κάνει για την δικιά του τ@βλα και όχι για να τα πρίζει ή να πουλάει μούρη στους άλλους

My point exactly.

Από τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς αυτά που παίρνεις αλλά λες σε όλους ότι "εγώ έχω αυτό, έχω και το άλλο", πώς το λες αυτό; ;)

Δημοσ.

SCidER ξεχασες να βαλεις λαμπες φθοριου.Μια μεσα στο ταουερ του πισι και μια κατω απο το αμαξι για να βγαζει εκεινο το ωραιο μπλε χρωμα να σε κοιτανε ΟΟΟΟΛΕΣ και να υγραινονται στο μιλισεκοντ.

Αν ενδιαφερεσε πουλαω 2 λαμπες, πακετο με δωρεαν ολοκληρωμενη προστασια απο τα κουνουπια. Περιλαμβανει 1 αουταν, ενα φιδακι και μια μπαιγκον συσκευη για την πριζα.

Οπσιοναλ αξεσουαρ σε πολυ καλη τιμη ενας προβολεας κλαμπ-καφετεριας για να δειχνει στα συννεφα και να μπορουν να σε εντοπισουν ανα πασα στιγμη τα γκομενακια που σε χασανε λογω υπερβολικης ταχυτητας. Δώρο ένα κανγκουρο.

Δημοσ.

Καλά τα έχωσε ο scider αν και το παράχεσε "λίγο" με τις βρισιές(όμως ποιός τη χάρη του,του έκανε edit ο ίδιος ο hal :D ).

Άντε γιατί γεμίσαμε από ψώνια που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και που το παίζουν μάγκες με τους υπερυπολογιστές που αγοράζουν ή με τα turbo αμάξια να προσπαθούν να "ρίξουν" γκομενάκια.Ουστ ρεεεε τα ψώνια!!! Άλλα μετράνε στη ζωή,πιο "ζωντανά" πράγματα.....

Όσον αφορά τα internet cafe,άστα να πάνε....Όταν περνάω απ΄εξω και βλέπω κάτι παιδάκια 14-15 χρόνων να παίζουν με τις ώρες εκεί μέσα,κάτι με πιάνει.....

Δημοσ.
Όσον αφορά τα internet cafe,άστα να πάνε....Όταν περνάω απ΄εξω και βλέπω κάτι παιδάκια 14-15 χρόνων να παίζουν με τις ώρες εκεί μέσα,κάτι με πιάνει.....

εγω το παραδεχομαι πηγαινω καμια φορα :)

αλλα ανατριχιασα οταν ειδα ενα 10 χρονο δεν κανω πλακα να πεζει 12 ωρα το βραδυ.μα καλα πως τα αφηνουν εξω?ελεος.σε τετοια ηλικια πρεπει να παιζεις μπαλα κ να κοιτας κατω απο φουστες κοριτσιων.

Δημοσ.

Πριν κάτι μήνες ήμουν σε ένα φίλο στη Κατερίνη, φεύγαμε από ένα μπαράκι (το Κερί για όσους ξέρουν από Κατερίνη), κατά τις 2πμ περίπου, καθώς περπατούσαμε λοιπόν πάνω στον πεζόδρομο, βλέπουμε πάνω σε ενα πολυ στενό μονόδρομο να σταματάει ένας τύπος με ένα παλιό φορτηγάκι (της δουλειάς μάλλον) μέσα στη μέση του δρόμου!

Κατεβαίνει φρικαρισμένος και μπαίνει μέσα σε ένα Ιντερνετ Καφέ που ήταν περίπου 100 μέτρα απο εμάς.

Μετά απο λίγο βγαίνει με έναν τύπο γύρω στα 16 ψηλό (μάλλον ο γιός του ήταν, και τον είχε αρχίσει στις φάπες κ στα κλωτσομπουνίδια!

Ταυτόχρονα του έχωνε! "Πάλι εδώ ήσουν μαλακισμένο, θα σε σαπίσω!" κτλ, τον βάζει μέσα στο αμάξι και φεύγει κομμάτια!

Πολύ γέλιο κ επίσης πολύ βαρετή η πλειοψηφία αυτών (όχι όλοι) που παίζουν συστηματικά Lineage κτλ. Κάθεσαι για καφέ μαζί τους κ είναι να μην αρχίσουν την συζήτηση τουλάχιστον 2 απο αυτούς... αν δε είναι κανένας μόνος του, θα αρχίσει να σου λέει πόσο μάγκας είναι μέσα στο σερβερ κ πως είναι ο μαμάω κ δέρνω κ έχω τα κονέ κ δύναμη σε αυτό το παιχνίδι κτλ.

Το κορυφαίο είναι πως αρκετοί απο αυτούς, τα σπουδαιότερα πράγματα που έχουν να σου πουν, φάσεις κ εμπειρίες, έχουν να κάνουν μόνο με το mmog που παίζουν. Από ζωή τπτ!

-Do you have a WoW account?

-Noooooooo, i have a real life!

;)

Δημοσ.
εγω το παραδεχομαι πηγαινω καμια φορα :)

αλλα ανατριχιασα οταν ειδα ενα 10 χρονο δεν κανω πλακα να πεζει 12 ωρα το βραδυ.μα καλα πως τα αφηνουν εξω?ελεος.σε τετοια ηλικια πρεπει να παιζεις μπαλα κ να κοιτας κατω απο φουστες κοριτσιων.

Μα δεν είπε κανένας να μην πας ρε.Κι εγώ πήγαινα παλιότερα για κανά CS ας πούμε. :razz:

Το πρόβλημα έγκειται σε αυτό που λες,δηλ ότι κλείνονται από τόσο μικρά μπροστά σε μια οθόνη όλη τη μέρα.

ΥΣ:ε όχι και στα 12 να κοιτάς κάτω από φούστες κοριτσιών.Είπαμε......:mrgreen:

Πολύ γέλιο κ επίσης πολύ βαρετή η πλειοψηφία αυτών (όχι όλοι) που παίζουν συστηματικά Lineage κτλ. Κάθεσαι για καφέ μαζί τους κ είναι να μην αρχίσουν την συζήτηση τουλάχιστον 2 απο αυτούς... αν δε είναι κανένας μόνος του, θα αρχίσει να σου λέει πόσο μάγκας είναι μέσα στο σερβερ κ πως είναι ο μαμάω κ δέρνω κ έχω τα κονέ κ δύναμη σε αυτό το παιχνίδι κτλ.

Το κορυφαίο είναι πως αρκετοί απο αυτούς, τα σπουδαιότερα πράγματα που έχουν να σου πουν, φάσεις κ εμπειρίες, έχουν να κάνουν μόνο με το mmog που παίζουν. Από ζωή τπτ!

-Do you have an WoW account?

-Noooooooo, i have a real life!

;)

OMG....ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑ.Μου είχε τύχει μια φορά σε μια παρέα και κόντεψα να βαρέσω αλυσίδες,να τα πάρω στο κρανίο κλπ κλπ....

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί νευρίασες.....Το παιδί ήθελε να μοιραστεί μαζί σου τις WOW ΓΟΥΟΟΥ(πως σκατά λέγεται) εμπειρίες του.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...