Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά...

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω πληροφορίες σχετικά με το τι τρώμε στη δίαιτα Άτκινς. Θα ήθελα ακριβή στοιχεία, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται. Ευχαριστώ.:razz: :shock:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε ρε φίλε τις δίαιτες και τις παπαριές μην σε τρέχουν και σένα.

Η δίαιτα Άτκινς νομίζω είναι για προσωρινά αποτελέσματα. Και σου μαμάει και τον οργανισμό με τις μλκιες που λέει. (Μια φορά λένε πως ο Άτκινς πίστευε πως τρώγοντας μόνο γαρίδες θα χασει κιλά, και δεν είχε τίποτα άλλο στο ψυγείο εκτός απο γαρίδες. Και τον τρέχαν στα νοσοκομεία.)

Μετά από 3 κοπιαστικούς μήνες με ζαλάδες και ψυχολογικό πόλεμο ένα έχω να πώ. Τι δίαιτες και χάπια και αρχ...δια, αν δεν ράψεις λίγο το στόμα σου προκοπή δεν θα δείς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε έναν διαιτολόγο. Πάντως μία έρευνα που διάβασα πρόσφατα έγραψε για ένα ενδιαφέρον στατιστικό:

Δώσανε σε μία ομάδα δίαιτα, σε μία άλλη ομάδα δίαιτα και άσκηση, και σε μία τρίτη ομάδα μόνο άσκηση.

Όλοι χάσανε κιλά. Μετά από δύο χρόνια ομώς οι μόνοι που δεν τα ξαναπήραν ήταν αυτοί που έκαναν μόνο άσκηση.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά, αλλά δεν θα ήθελα γνώμη, αλλά τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται να τρώμε. Κάποιο Link ίσως. Τη θέλει η μητέρα μου και μου είπε να ψάξω να βρω ακριβώς αυτό που ρώτησα.

Δημοσ.

Επιτρέπονται σε άφθονη ποσότητα κρέας, ψάρια, λιπαρά τρόφιμα, απαγορεύονται όμως φρούτα, γάλα, ψωμί, όσπρια, ρύζι και μακαρόνια.

Που σημαίνει ότι ενώ θέλουμε να έχουμε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, με την δίαιτα του Άτκινς πάμε να αυξήσουμε την χολήστερίνη μας και τα τριγλυκερίδια! :shock: Σε αυτή την παράγραφο σου δίνω μόνο την απάντηση που θες. Τώρα σε τι ποσότητες και σε ποια φάση των γευμάτων λαμβάνεις τα παραπάνω, τι περιορισμοί άλλοι υπάρχουν και τι απαγορεύεται ακόμη' επέτρεψέ μου να μην σημειώσω περισσότερα.

Μακρυά από δίαιτες αυτού του τύπου, που μια τα λένε έτσι και την άλλη τα αλλάζουν! Κάποτε άκουγα και γω διάφορα... Επηρεάστηκα και ευτυχώς που δίεκοψα εγκαίρως πριν καταλήξω στο νοσοκομείο. Έτσι για να χάσω κάτι περίσσια που είχα, πήγα σε διαιτολόγο έκανα και γυμναστική και το ευχαριστήθηκα. Ο Aigeas παραπάνω πολύ σωστά τα λέει.

Ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και δεν μπορεί να αντέξει σε ένα διαιτολόγιο που το δίνουν ποιος ξέρεις για ποιον. Σε έναν διαιτολόγο η μητέρα σου θα ακολουθήσει ένα διατροφικό πρόγραμμα αναλόγως τις συνήθειές της και τον τρόπο ζωής και αναλόγως αν χαίρει άκρας υγείας ή έχει κάποιο προβληματάκι.

Δημοσ.

Για να χασεις λιπος η λυση δεν ειναι να ραψεις το στομα σου αλλα να κουνησεις τον χοντρο κωλο σου και να τρεχεις.Σε διαδρομο,γηπεδο,οπου θες. αρκει να λιωνεις στον ιδρωτα.

Δημοσ.

Γυμναστική και να μην τρώμε σαν ζώα. Εγώ από 96 κιλά που ήμουν τώρα είμαι στα 84 κιλά. Από το καλοκαίρι Ιούλιο μήνα μέχρι το Σεπτέμβριο. Τρέξιμο στο γήπεδο, μπάσκετ, και φαί έτρωγα με μέτρο. Το είχα παρακάνει το πράγμα. Τα πάντα γίνονται αν έχεις θέληση τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια καμμια διαιτα για να παίρνεις κιλα υπάρχει? :P. Και μην μου πειτε να τρωω πολυ γιατι το εχω δοκιμασει.Ασχημο πραγμα ο μεταβολισμος.

Δημοσ.

Κάνε την δίαιτα Άτκινς! :lol:

Βεβαίως και υπάρχουν και δίαιτες για να πάρεις κιλά! Απλά πολλαπλασιάζεις τα καθημερινά σου γεύματα... Ζηλεύω τους ανθρώπους που έχουν τέτοιον μεταβολισμό! Έτσι είναι κι ο άντρας μου... Τρώει-τρώει-τρώει και αν πάρει κάνα-δυο κιλά το 3μηνο ζήτημα είναι. Βέβαια τα χάνει κι εύκολα... Μια βδομάδα να σταματήσει το φαγοπότι και επανήλθε! Αν εγώ αρχίσω κι τρώω όπως αυτός, ούτε απ'την διπλή μου μπαλκονόπορτα δεν θα χωρώ να περάσω και που για να τα χάσω θα μου πάρει 3 μήνες!!! :shock:

Δημοσ.

Μακριά από περίεργες δίαιτες, μπαλονάκια και άλλες αλχημείες. Δεν παίζουμε με τον οργανισμό μας γιατί θα το πληρώνουμε μέχρι τέλους.

Πες στη μάνα σου να απευθυνθεί σε διαιτολόγο. Εμένα φίλη μου έσκαγε 20 ευρώ την εβδομάδα και της είχε φτιάξει η διαιτολόγος υπερπλήρες και ισορροπημένο διαιτολόγιο, βασισμένο στον μεταβολισμό της. Έχασε τα κιλά που ήθελε, αργά αλλά σταθερά και χωρίς κινδύνους. Και προφανώς αεροβική γυμναστική (jogging, ποδήλατο, διάδρομος). Καλύτερα εκτός γυμναστηρίου (τα περισσότερα έχουν ανθυγειινή ατμόσφαιρα).

Είναι όλα θέμα θέλησης. Οι αλχημείες που πλασάρουν οι επιτήδειοι είναι για άτομα με πρόβλημα θέλησης, όχι πρόβλημα βάρους. Λίγοι έχουν παθολογικό πρόβλημα παχυσαρκίας (θυρεοειδής κλπ)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια καμμια διαιτα για να παίρνεις κιλα υπάρχει? :P. Και μην μου πειτε να τρωω πολυ γιατι το εχω δοκιμασει.Ασχημο πραγμα ο μεταβολισμος.

Έτσι και ξαναπείς κάτι τέτοιο, θα φας 856 χρόνια ban.

Παίζεις με τον πόνο μας... :P

Δημοσ.
Έτσι και ξαναπείς κάτι τέτοιο, θα φας 856 χρόνια ban.

Παίζεις με τον πόνο μας... :P

Και φαντασου οτι επαιρνα για 6 μηνες διπλες δοσεις σκευασματων πρωτεινης με 1200 θερμιδες η δοση μαζι με 4 δοσεις κρεατινης για να παρω κανα κιλο και εχασα 2 κιλα :P :D

Εχει κανεις κανα κιλο να μου δανεισει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...