a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 παιδια εχω ενα προβλημα...το iphone μου ζιτισε να το κανω ρεστορ για να μπουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις του αλλιος δεν δουλευε..το εκανα και κολισε...δεν ανιγει...μενει στην οθονη με το μηλο..προσπαθω να το ξανακανω ρεστορ απο το itunes και μου βγαζει αυτο the iphone could not be restored. an unknown error occurred (1604) μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω???? helppppp:shock:
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Έτσι φαίνονται στο iPhone ή στο pc? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες για τα 2 MP που έχει. Ναι, βγάζει καλές φωτογραφίες. Χειρότερες περίμενα. Και στα δύο φαίνονται έτσι, μου φαίνεται πιο πολύ στο iphone. Έχω τραβήξει και με προγράμματα και τα ίδια.
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ναι, βγάζει καλές φωτογραφίες. Χειρότερες περίμενα. Και στα δύο φαίνονται έτσι, μου φαίνεται πιο πολύ στο iphone. Έχω τραβήξει και με προγράμματα και τα ίδια. Εισαι σιγουρος οτι παραμορφωνει?? Το δικο μου δεν παραμορφωνει.. Δοκιμασε να φωτογραφισεις εναν τελειο κυκλο ή ενα τετραγωνο (πχ εκτυπωσε κατι). Μονο που για να δουμε αν παραμορφωνει να βγαλεις 2 φωτογραφιες: τη μια με το κινητο καθετα και την αλλη με το κινητο οριζοντια. Αν στις φωτογραφιες που τραβηξες , ο κυκλος ή το τετραγωνο γινουν ελλειψη ή ορθογωνιο , τοτε υπαρχει προβλημα.
Emilie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 παιδια εχω ενα προβλημα...το iphone μου ζιτισε να το κανω ρεστορ για να μπουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις του αλλιος δεν δουλευε..το εκανα και κολισε...δεν ανιγει...μενει στην οθονη με το μηλο..προσπαθω να το ξανακανω ρεστορ απο το itunes και μου βγαζει αυτο the iphone could not be restored. an unknown error occurred (1604) μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω???? helppppp:shock: Το 1604 error συνηθως εχει να κανει με το itunes,καποια usb κλπ.Τουλαχιστον αυτα λεει στο site η apple.Αν συνεχιζει να σου βγαζει το ιδιο λαθος,δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση-εγκατασταση το itunes,βαλε το iphone σε αλλη usb και λογικα θα εισαι οκ.Tουλαχιστον ετσι το ελυσα εγω οταν μου το εβγαλε.
a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ευχαριστω φιλαρακι....αλλα οταν λες USB τι εννοεις?? θυρα USB η καλωδιο USB???? οχ συγνωμη για το φιλαρακι...τωρα πρωσεξα το ονομα σου...
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Πολύ καλή η ιδέα με τον κύκλο. Όντως δεν παραμορφώνει. Λάθος μου. Αλλά χθες έβγαλα την κοπέλα μου, και τον εαυτό μου φωτογραφία, και μας έβγαζε πιο χοντρούς. Ήταν κοντινές φωτογραφίες. Ίσως να ήταν ιδέα μας. Άλλο: Απο τις ρυθμίσεις πάω να βάλω wallpaper, και δεν αλλάζει. Το είχα αλλάξει μια φορά, όταν το πρωτοπήρα, αλλά τώρα δεν αλλάζει. Μένει το ίδιο. Το ίδιο και απο το customize, όταν πατάω apply only->wallpaper.
Emilie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ευχαριστω φιλαρακι....αλλα οταν λες USB τι εννοεις?? θυρα USB η καλωδιο USB???? οχ συγνωμη για το φιλαρακι...τωρα πρωσεξα το ονομα σου... Eννοω να αλλαξεις την θυρα usb που εχεις συνδεσει το iphone.Το καλωδιο που εχεις λειτουργει μια χαρα απ οτι φαινεται
a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αλλαξα και θυρα...το ιδιο μου βγαζει...μηπως το προβλημα ειναι οτι εχω vista?? τωρα διμιουργηθηκε αλλο ενα προβλημα...δεν μπορω να το βαλω σε DFU (τις περισοτερες φορες)
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αλλαξα και θυρα...το ιδιο μου βγαζει...μηπως το προβλημα ειναι οτι εχω vista??τωρα διμιουργηθηκε αλλο ενα προβλημα...δεν μπορω να το βαλω σε DFU (τις περισοτερες φορες) http://support.apple.com/kb/TS1458 για να δεις τι λεει και η apple.Σε dfu mode πως ακριβως το βαζεις και δεν πιανει παντα?Δοκιμασε και με τον τροπο που περιγραφω εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Firmware_2_0_%E3%E9%E1_2g_iPhones_(Windows) Edit:Σημερα εγινε και το μπαμ,"πεταξε"το drm απο το appstore.Παρ ολα αυτα,δεν λυπαμαι με τιποτα τα-ελαχιστα για την ποιοτητα-euro που εδωσα για το holdem.
a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 :-Dτο εφτιαξα το εφτιαξα... επρεπε να παιρασω το itunes 7.5 και να κανω doungrade.. απο 2.0 σε 1.1.4... im hupppppyyyyyyy:-D ευχαριστω ολους που με βοηθησαν....) ????(ξερεει κανεις πως να λυσω το προβλημα με το ηχο?? ειναι πολυ χαμηλος)????
Psyx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 τα ελληνικά για το v2.0 είναι γεγονός... βρεφικό στάδιο ακόμα, αλλά από το τίποτα... http://rapidshare.com/files/132884290/Keyboard-default.plist.zip.html Η πρώτη και αρκετά καλή προσπάθεια ελληνοποίησης του πληκτρολογίου του iPhone v2.0 είναι γεγονός, από τον Στέφανο (Stef)! iPhone v2.0 Greek keyboard Επισκεφτείτε το URL και κατεβάστε το αρχείο Keyboard-default.plist. Στη συνέχεια τοποθετήστε το Keyboard-default.plist στο φάκελο: System/Library/Frameworks./Uikit.framework (δημιουργήστε ένα back up του προηγούμενου αρχείου σε περίπτωση που το χρειαστείτε). Το πληκτρολόγιο παραμένει αγγλικό και οι ελληνικοί χαρακτήρες βρίσκονται εάν το “αντίστοιχο” λατινικό το έχετε παρατεταμένα πατημένο (ξέρετε…εναλλακτικοί χαρακτήρες). Όσοι χαρακτήρες δεν έχουν αντιστοιχία βρίσκονται στο Ζ ή στο C. Η ανάπτυξη συνεχίζεται… Προς το παρόν υπάρχει ένα πρόβλημα με το πλήκτρο D και το Δ, διότι by default δεν υπάρχει εναλλακτικός χαρακτήρας για το D.
dali13gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Καλή κίνηση και μπράβο στα παιδιά. Όμως με την κυκλοφορία του iPhone στην Ελλάδα και στις άλλες "ριγμένες" χώρες, έρχεται και το firmware 2.1 που εντέλει θα έχει τα Ελληνικά. Οπότε υπομονή και σε λίγο καιρό θα είναι ΟΚ.
gbras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Θα ηθελα να μου πει καποιος αν χρησιμοποιει skype στο iphone και με πιο προγραμμα ( IM+ , Fring ). Επισης υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει συγχρονισμο δεδομενων για τις επαφες και ημερολογιο??
summit1_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα ,ενδιαφερομαι τρελά για αγορά iphone, σχεδόν πουθενα δεν το βρισκω και αν τυχον το βρv ακοuω οτι να ναι απο τον καθε πωλητη.Τελικα ποια προβληματα εγκυμονουν με την αγορα ενος iphone, και το πιο σημαντικο, σε περιπτωση βλαβης , υπαρχει service kai eggyhsh?
ALFR3D Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα ,ενδιαφερομαι τρελά για αγορά iphone, σχεδόν πουθενα δεν το βρισκω και αν τυχον το βρv ακοuω οτι να ναι απο τον καθε πωλητη.Τελικα ποια προβληματα εγκυμονουν με την αγορα ενος iphone, και το πιο σημαντικο, σε περιπτωση βλαβης , υπαρχει service kai eggyhsh? ενα προβλημα που εγγυμονει ειναι να το <χαλασεις> περνοντας καποια αναβαθμιση χωρις να ξερεις πως γινετε σωστα,παρολο που στο τηλεφωνο αυτο τπτ δεν ειναι μη αναστρεψιμο αμα δεν εχεις διαβασει καποια αρθρα θα εχεις πολλες αποριες και ολο και κατι μπορει να παει στραβα,για σερβις ολο και κατι μπορει να βρεθει σε μαγαζια οπως το 9volto η να βρεις κομματια και να κανεις μονος σου το σερβις,για εγγυηση δεν το συζηταμε καν εκτος παλι αν το πηρες απο το καποιο μαγαζι εδω που παρεχουν καποια υποτυπωδη εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.