Προς το περιεχόμενο

Τι κάνουν τα PDA;


Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται.

 

Είδα το qtek s2000 (νομίζω οτι λέγεται κάπως έτσι), πριν απο περίπου 1 χρόνο κ δε μου έκανε τρομερή εντύπωση, όσον αφορά τις δυνατότητες του σε σχέση με διάφορα κινητά τηλέφωνα.

 

Εννοώ, εκτός από το GPS κτλ, τι άλλο μπορείς να κάνεις με ένα PDA;

 

Μπορείς για παράδειγμα, να γράψεις ένα πρόγραμμα σε C ή ακόμη καλύτερα σε C++ και να το τρέξει; όπως πχ γίνεται στο SonyEricsson P990i;

 

Επίσης, είχα αρχίσει να ψήνομαι να αγοράσω το iPhone, αλλά μόλις είδα την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ξενέρωσα και είπα αν τελικά το επόμενο μου κινητό είναι PDA, να πάρω κανένα της προκοπής...

 

Σκεφτόμουν για το: HP iPAQ rw6815 Multimedia Messenger, ποιά η γνώμη σας;

 

Σε μια διαφήμιση είδα ότι η τιμή του + ΦΠΑ είναι στα 549?, ακριβούτσικο και μάλιστα χωρίς GPS...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει αν επενδύσεις σε κάποιο PDA αν δεν σου χρειάζεται πραγματικά.Αν δεν σου χρειάζεται για την δουλειά σου δηλαδή.Έχουν πολλές δυνατότητες,αλλα οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες.

Καλύτερα να πάρεις κάποιο κινητό αν θέλεις οποσδήποτε να πάρεις κάποιο gadget. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συμφωνώ με τον giannisk1, βέβαια αν ταξιδεύεις συχνά θα σου φανούν πολύ χρήσιμα, π.χ. θα περνάς μεταφραστές μιας γλώσσας μαζί με τον οδηγό της πόλης + χάρτη + GPS και θα είσαι άρχοντας. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τα mail σου και να μπείς στο internet σε wifi spots, να διαβάσεις pdf, word, excel και να παίζεις mp3, αν το θες για αναπαραγωγή video δεν λέει με την καμία. Κοίτα καλύτερα σε archos. Για εμένα η μόνη χρησιμότητά του είναι για πλοηγός GPS. Αν δεν έχει όμως ενσωματωμένη κεραία γίνεται μπακατέλα η συσκευή γιατί πρέπει να της συνδέσεις εξωτερική γκουμούτσα οπότε χάνει και την λειτουργικότητα για πλοηγός πεζού... Αν το θές για κινητό με τα ίδια λεφτά σίγουρα θα πάρεις πολύ καλύτερο sony ericsson κλπ με καλύτερες δυνατότητες. Στο κάτω κάτω περισσότερες εφαρμογές java θα βρείς παρα σοβαρά προγράμματα για ppc. γράψε στο google ppc και warez να πάρεις μια ιδέα από προγράμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...