Προς το περιεχόμενο

Site με πειρατικό λογισμικό αποπειράται να φτιάξει την δική του χώρα


Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν γίνει κατά καιρούς γνωστές οι προσπάθειες των κινηματογραφικών εταιριών, αλλά και των οργανισμών που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δισκογραφικών κολοσσών, να κλείσουν sites που διακινούν πειρατικό λογισμικό.

 

Οι περισσότερες μηνύσεις και καταδίκες κερδίζονται όταν ένα site εδρεύει σε χώρα που μπορεί με την νομοθεσία της να επηρεάσει καταστάσεις και να συμμαχήσει στον αγώνα ενάντια στην πειρατεία. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, ένα από τα γνωστότερα sites που διακινούν torrents, αποφάσισε να αγοράσει το νησί Sealand που έχει δημιουργηθεί χάρη στην ανθρώπινη παρέμβαση στα ύδατα, δυτικά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν και το Sealand δεν έχει κυβέρνηση που να αναγνωρίζεται από οποιοδήποτε κράτος, ο μικρός του πληθυσμός (δέκα άτομα περίπου), δίνει το δικαίωμα στην εταιρία να κάνει αγώνα έτσι ώστε να το χαρακτηρίσει ως ξεχωριστό κράτος!

 

Με αυτή την κίνηση, το site θα καταφέρει να δρα χωρίς την παραμικρή παρενόχληση, αν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο αγώνας των οργανισμών θα είναι τόσο σκληρός που μάλλον θα αποτρέψει την όποια προσπάθεια.

 

 

http://news.contra.gr/Technology/139276.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναρωτιέμαι ποιος θα τους έδινε γραμμή για σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

btw ψάξτε και κατεβάστε ένα video που έχουνε βγάλει τα εν λόγο παλικάρια: "Steal this film - part1"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ επαγγελματίες τα παλικάρια!

 

Όσον αφορά τη γραμμή για νετ, μπορεί να γίνεται μέσω δορυφόρου, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί να συνεργαστεί με κάτι τόσο βασικό όσο είναι η επικοινωνία.

 

Καλή φάση, το νησάκι έλεγε η είδηση, πως δημιουργήθηκε απο την παρέμβαση του ανθρώπου στα ύδατα, δλδ η πειρατεία εκδικείται εκ μέρους της φύσης :mrgreen: LOL τραγική ειρωνία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"που έχει δημιουργηθεί χάρη στην ανθρώπινη παρέμβαση στα ύδατα"

 

παλια αντιαεροπορικη βαση του Η.Β. τον β' ππ ηταν ρε παιδια και ενας αποστρατος την ανακηρυξε κρατος.Πολεμησε κιολας εναντιον βρετανικου σκαφους που πηγε να το ανακαταλαβει.Θεοςςςς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...