emm_stra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα, ενδιαφερομαι να φτιαξω DVD απο διαφορα βιντεο που εχω τραβηξει με την βιντεοκαμερα μου (digital 8).. Χρησιμοποιω καποιο προγραμμα για να φτιαξω τα εφε και να ενωσω σκηνες των βινετο μου.. Δεν ξερω σε ποιο προγραμμα DVD Authoring να καταληξω!!! (Κατα καιρους εχω χρησιμοποιησει το DVDit, Sonic MyDVD 6 και το Roxio MyDVD 9 καθως και το TMPGenc DVD author).. Θελω να κανω μενου και κεφαλαια στις ταινιες μου... ποιο μου προτεινετε καθως και προγραμμα επεξργασιας βιντεο??? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!!!
accipio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Απ' όσα αναφέρεις έχω δοκιμάσει το TMPGEnc DVD Author, που κάνει πολύ καλή καλή δουλειά αλλά δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες (σε σύγκριση με άλλα βέβαια προγράμματα). Θα σου έλεγα να χρησιμοποιήσεις όποιο σε βολεύει καλύτερα και λειτουργεί απροβλημάτιστα στο σύστημά σου. Δες επίσης για authoring και το DVD-lab Pro, που είναι πολύ καλή επιλογή.
suspect Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 φιλε εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω Sony VEGA και SONY dvdarchitect.Eιναι πολλη αποτελεσματικα με πληρη επεξργασια video και ηχο.Τα προτεινω απο κατι pinnacle και dvdit που ειναι και ασταθεs
emm_stra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ποιο απο τα 2 ειναι για DVD authoring??? Το vegas ή το αλλο??? Για επεξεργασια χρησιμοποιω ενα εξισου καλο προγραμμα (edius..) οποτε θελω μονο dvd authoring... Μην καθομαι να μαθω τωρα και αλλο προγραμμα!! Οσον αφορα για τα τυπου pinnacle συμφωνω οτι ειναι πολυ ασταθη....
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 εχει βγει το TSUNAMI-MPEG DVD Author PRO που ειναι απογονος του TMPGEnc DVD Author και εχει εξτρα δυνατοτητες οπως προσθηκη ηχου στα μενου εισαγωγη slideshow με μουσικη...........
suspect Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 SONY dvdarchitect για dvd authoring.Ειναι ψιλοαπλο και πολλη καλο με πολλεs δυνατοτητεs
kallair Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 dvdlab pro... to oti einai apogonos tou dvdmaestro ta leei ola...
emm_stra Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 SONY dvdarchitect για dvd authoring.Ειναι ψιλοαπλο και πολλη καλο με πολλεs δυνατοτητεs Eπειδη εχω μπερδευτει... βαζω ενα αρχειο Mpeg στο προγραμμα... Το χωριζω σε κεφαλαια μεσα απο το αντιστοιχο μενου.. Οταν παω να βαλω κουμπια με Link για καθε κουμπι, εω προβλημα με τον φαινεται το thumbnail του αντιστοιχου κεφαλαιου... Δεν μου δινει δυνατοτητα να βαλω ως thumbnail συγκεκριμενη σκηνη κεφαλαιου.. Ή τελος παντων πως μπορω να φτιαξω ενα μενου με ενα αρχειο που να εχει 2-3 κεφαλαια τα οποια τα ορισα μεσα απο το DVD architect και να φαινονται σε κεφαλαια με τααντιστοιχα thumbnail τους??? Δεν μπορω να το καταλαβω... Η λογικη μου ειναι οτι με ενα προγραμμα dvd editing (π.χ. edius / adobe premier) φτιαχνω ολο το βιντεο μου με τα εφε και οτι αλλο θελω.. Τωρα αυτο θελω να το κανω dvd με μενου και τετοια... Αντι το αρχικο μου βιντεο να το χωρισω σε μικροτερα βιντεακια και να τα βαλω μεσα στο DVD architect ως ξεχωριστα αρχεια και να τα κανω Link με αντιστοιχα κουμπια και να εχω το αποτελεσμα που θελω... Εχω την εντυπωση οτι μπορει να γινει αυτο που θελω και αναφερω παραπανω... please help!!!!!! απο εσενα που χρησιμοποιεις αυτο το προγραμμα ή ακομα με το dvd LAb αν γινεται.... Ξερω οτι με το TMPGenc γινεται αλλα δεν θελω να το αγορασω μιας που εχω ηδη τα αλλα προγραμματα!!!
kallair Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 rikse mia matia sto dvd lab pro. exei kai etoima profiles oste na kaneis link tis skines sou k eisai etoimos gia na ftiakseis to dvd sou.
emm_stra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Που ειναι τα ετοιμα profiles???? με ποια διαδικασια μπορω να το χρησιμοποιησω???
damino Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Pinnacle Studio 10 ή Adobe Premiere Elements 2 ή 3 αν εχεις γερο Pc
emm_stra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Το pinnacle αποκλειεται ειδικα την 10 εκδοση... Την δοκιμασα.. πολυ ασταθης.. Οσο για το adobe συμφωνω απλα το elements 2.0 χτυπαει οταν παει να κανει menu για το βιντεο... Το premier pro 2.0 κανει την δουλεια καλυτερα οπως εχω δοκιμασει.. και στην δημιουργια μενου και DVD, αλλα θα προτιμουσα το DVD architect για να κανω μενου για DVD. Δεν εξρω οτι βγηκε και η 3 εκδοση της adobe... Θα το δω!!!
emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει κανενας ποιοτικοτερος τροπος για την συλληψη του βιντεο απο την ηφιακη βιντεοκαμερα?? Καποιο αλλο προγραμμα εκτος του premier ή οτι αλλο.. Το winAVI capture ειναι καλο?????
nikkeii Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Οταν λες ποιοτικοτερος τροπος τι εννοεις ακριβως? Το Premiere Pro ειναι ποιοτικοτατο...Οσο για dvd authoring πιστευω πως το Adobe Encore ειναι πολυ καλο και πολυ απλο.
emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ποιοτικοτερο εννοω κατι καλυτερο απο αυτο το premier οσον αφορα το capture... π.χ. παρατηρησα οτι το capture με το Edius pro 4 το avi που δημιουργειται οταν το παιζω στον Media player καταλαμβανει μεγαλυτερο χωρο στην οθονη απο οταν το κανω capture με το premier... Ενω ολα τα στοιχεια τους ειναι ιδια (εκτος βεβαια απο τον codec) ακομα και το μεγεθος παρουσιαζονται διαφορετικα στον player... (το καθε προγραμμα capture εχει τον δικο του codec για συλληψη avi απο βιντεοκαμερα???? Ισχυει κατι τετοιο? τουλαχιστον ετσι φαινεται εδω.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.