{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 δεν ξέρω πως λέγεται μιας και δεν προλαβαίνω να δω λαμπίρη(htf is she?) αλλα θα πρέπει να είναι πολύ καλή μιας και τα ουκ του ισραήλ είναι από καλύτερα...τα αμερικανικα ουκ πάντως κάνουν "καπατιραν" άρνης...πολύ καλή τέχνη την κάνω 1 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
tornado21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Που θα μπορουσαμε να δουμε που είναι καλες σχολες πχ TWD
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Φιλαράκι είναι κάτι που δεν μπορείς να το δεις...γιατί 90% είναι ο δάσκαλος και 10% η σχολη/σύνδεσμος..οποτε μονο με το να πας να δεις γίνετε η δουλειά...
tornado21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Kαι στο περιπου τα δίδακτρα πόσα ειναι κανενα 50 ???
TonyMontana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 αν ξεκινήσει τώρα aikido στα 25 του κανένας αντίστοιχος kickboxer ή karateka δεν θα μπορεί να τον πλησιάσει στο μισό μέτρο.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια ένας που έιχε βγει στην Λαμπίρη έλεγε ότι ειναι τεχνη για αυτοάμυνα και δεν χρείζεται την τρομερη φυσική κατασταση και ότι προέρχεται απο τεχνικες που έκαναν στον Ισραηλινό στρατο ξερεις κανεις πως λέγεται? krav maga.
Andree Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχήν, θέλεις να ασχοληθείς με κάποια πολεμική τέχνη του "δρόμου", απλά και μόνο για να μάθεις αποτελεσματική αυτοάμυνα ή να έχει και κάποια φιλοσοφία, ας πούμε? Μη σε επηρεάζει ο καθένας που βγαίνει και κάνει επίδειξη, γιατί ο καθένας υποστηρίζει ότι η τέχνη του είναι η καλύτερη.
geovard Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια για μαθηματα αυτοαμυνας σε ενα ...νεαρο 15 ετων τι θα προτεινατε οσοι γνωριζετε ???? Ευχαριστω.:grin: :grin: Γιατί να το κουράζεις το παιδί?Βάλτου δυό μπράβους εκατέρωθεν καί είσαι οκ:roll:
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Kαι στο περιπου τα δίδακτρα πόσα ειναι κανενα 50 ??? Σε μια σολη καρατε που ρωτησα στο Ν.Ηρακλειο μου ειπαν 40 ευρω αλλα ο μικρος εχει full προγραμμα και δεν μπορει να συνδιασει ωρες...Σχολειο , Αγγλικα, Φροντηστηριο , Ποδοσφαιρο ... :mrgreen:
tornado21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχήν, θέλεις να ασχοληθείς με κάποια πολεμική τέχνη του "δρόμου", απλά και μόνο για να μάθεις αποτελεσματική αυτοάμυνα ή να έχει και κάποια φιλοσοφία, ας πούμε? Μη σε επηρεάζει ο καθένας που βγαίνει και κάνει επίδειξη, γιατί ο καθένας υποστηρίζει ότι η τέχνη του είναι η καλύτερη. Σιγουρα.Απλα προσωπικα θέλω κυρίως για αυτοάμυνα.Για hapkido γνωρίζει κανεις τπτ?
ClouD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε ένα παλικάρι αξιοπρόσεκτων διαστάσεων, αργόστροφο, να το κάνει ότι θέλει κάποιος λιγότερο γυμνασμένος που είναι απλά πιο εύστροφος; Η φιλοσοφιά κάθε πολεμικής τέχνης, έχει να κάνει με το μυαλό και την αντίληψη. Στο κάτω κάτω όταν μιλάμε για πολεμικές τέχνες δεν αναφερόμαστε σε Kick Boxing, Krav Manga και τα σχετικά, αναφερόμαστε σε τέχνες. Η δύναμη έρχεται από το μυαλό.
fireflies Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ^ Στο Αστερίξ και ο Αγώνας των Αρχηγών. Αλλά όντως, ισχύει αυτό που λες. Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει από TWD, είναι λάθος η εντύπωση που έχω ότι απαιτεί μεγάλη αλτικότητα εκτός των άλλων?
Andree Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Σου προτείνω να ψάξεις τις σχολές στην περιοχή σου ή τουλάχιστον σχετικά κοντά σου και να αρχίσεις δοκιμαστικά, για να δεις τι σου "ταιριάζει"(νομίζω οτι οι περισσότερες προσφέρουν δωρεάν μαθήματα τουλάχιστον μιας εβδομάδας). Θέλει χρόνο βέβαια, αλλά στο λέω για να μην το μετανιώσεις μετά. Πες μας και τις σχολές αν θέλεις. Το ίδιο θα πρότεινα και στον Γιάννης Platano.
Andree Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε ένα παλικάρι αξιοπρόσεκτων διαστάσεων, αργόστροφο, να το κάνει ότι θέλει κάποιος λιγότερο γυμνασμένος που είναι απλά πιο εύστροφος; Η φιλοσοφιά κάθε πολεμικής τέχνης, έχει να κάνει με το μυαλό και την αντίληψη. Στο κάτω κάτω όταν μιλάμε για πολεμικές τέχνες δεν αναφερόμαστε σε Kick Boxing, Krav Manga και τα σχετικά, αναφερόμαστε σε τέχνες. Η δύναμη έρχεται από το μυαλό. Όμως όταν αντιμετωπίζεις κάποιον στο δρόμο δεν κάθεσαι να σκεφτείς τι θα του κάνεις, ενεργεί το σώμα σου αυθόρμητα(με την εξάσκηση το σώμα αποκτάει "μνήμη"). Όσον αφορά αυτό που ανέφερες για το πως αντιμετωπίζει ένας μικρόσωμος και λιγότερο γυμνασμένος ένα "θηρίο", ας πούμε, το wing tsun πιστεύω οτι είναι η καταλληλότερη πολεμική τέχνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.