Προς το περιεχόμενο

Sony mini dv camera transfer still image to pc problem.HELP!


Antonis32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.Έψαξα και δεν βρήκα κάτι για το πρόβλημα μου οπότε είπα να ρωτήσω σε ένα καινούριο τόπικ.

 

Πήρα μια videocamera mini DV την Sony DCR-HC35E.Είναι η πρώτη μου ψηφιακή και ευτυχώς το μελέτησα καλά το θέμα οπότε δεν είχαν κανένα προβλημα στις λειτουργίες της.Δεν την έχω ακόμα δοκιμάσει με firewire αλλά μέχρι αύριο θα το κάνω και αυτό.Το usb streaming της δουλεύει μια χαρά,η αντιγραφή βίντεο οκ, χαμηλή ποιότητα λόγω usb βέβαια.

Το μόνο πρόβλημα που ,όσο και να έψαξα,στο manual,σε όλα τα μενού της αλλά και σε πολλά sites και forums στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα λύση είναι το εξής:

Η κάμερα έχει και κουμπάκι που πατάς και βγάζει φωτογραφίες.Το πάτησα έβγαλα κάποιες και μετά πήγα να τις μεταφέρω στο pc.

Το μάνουαλ δεν λέει τίποτα στο θέμα εκτός ότι η μεταφορά γίνεται ξεκινώντας το πρόγραμμα video capture βρίσκεις το still που θες και πατάς capture.Το θέμα είναι ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην DV κασέτα.Δεν υπάρχει πουθενά κουμπί στο πρόγραμμα capture να πατήσω για image.Έτσι οτι κάνει capture και export,είναι βίντεο,μερικών δευτερολέπτων.Τα προγράμματα που συνοδευουν την κάμερα είναι επιοικώς απαράδεχτα.

Υπάρχει κάποια λύση,κάποιο κόλπο που ξέρετε,κάτι που σαν νέος χρήστης δεν ξέρω;Κανονικά αφού έχει κουμπάκι photo δεν θα έπρεπε να αποθηκεύει σε φορμά φωτογραφίας ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...