Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mia erwtisi!

se poses meres meta tin paralavi & kataxwrisi erxetai To router;

13/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντιγραφω απο τη σελιδα της forthnet, στις "συχνες ερωτησεις" για το 2play.

Έχω ADSL (ΑΡΥΣ ΟΤΕ) από άλλο πάροχο. Μπορώ να πάρω Forthnet 2play;

Απλά συμπληρώστε την αίτηση Forthnet 2play!

H αίτηση περιλαμβάνει ειδική εξουσιοδότηση με την οποία η Forthnet είναι σε θέση να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες διακοπής των παλαιότερων συμβάσεων παροχής ADSL που έχετε με άλλο πάροχο. Έτσι γλυτώνετε κόπο και χρόνο καθώς η διακοπή της παροχής ADSL ελαχιστοποιείται.

Αν καταλαβαινω καλα,λεει ο,τι ειπα κι εγω, αλλα σε πιο επισημη γλωσσα (συμβαση= συμβολαιο).

Δυστυχως απο οσες αναφορες εχω διαβασει , δε φαινεται να λειτουργει ετσι (για καμμια εταιρια οπως on , netone κλπ ) . Στο adslgr υπαρχουν παρα πολλα παρομοια παραδειγματα .

Αυτη τη στιγμη ,η διακοπη συμβασης περιοριζεται κατα καποιον τροπο μονο ως προς τον ΟΤΕ .Ο ΟΤΕ ,δηλαδη, διακοπτει την προηγουμενη σου υπηρεσια . Καλο θα ηταν να παιρναμε διευκρυνησεις επισημα και επωνυμα απο τη forthnet , αλλα το βρισκω πολυ δυσκολο ...

Και για να συνεχισω, το ιδιο δεν κανει και με παροχους σταθερης τηλεφωνιας? Ειχα προεπιλογη φορεα στη ΛΑΝΕΤ, σταματησε και σταματησε και το συμβολαιο μου. Η 4νετ τα ανελαβε ολα. Το σωστο να λεγεται.

(Το οτι εχτες το βραδυ παλι δεν ειχα τηλεφωνο,ενω ειχα ιντερνετ, για 2 ωρες και βαλε,δεν ανηκει στα "σωστα" και πρεπει να λεγεται επισης.)

Ειχες συμβολαιο με τη lannet ??? Μηνιαιο παγιο ??? Ή μηπως χρεωνοσουν με τις κλησεις ?

Σε αντιστοιχη περιπτωση να αναφερω πως ειχα teledome (unlimited 2) με απεριοριστες κλησεις για 23 Ευρω περιπου το μηνα .

Εκανα αλλαγη της προεπιλογης σε forthnet , αλλα η teledome ηθελε fax με αιτηση διακοπης . Επειδη ημουν διαβασμενος και βρηκα πολλες αναφορες απο αλλους χρηστες που δεχοντουσαν λογαριασμους ακομη και μετα την αλλαγη της προεπιλογης , εστειλα τα απαραιτητα fax στην teledome .

Οταν ειχα παλαιοτερα altectelecoms με χρεωση ανα κληση (χωρις παγιο ανα μηνα) και μεταφερθηκα στην teledome , δε χρειαστηκε τιποτα , γιατι απλα μετα την αλλαγη της προεπιλογης δεν υπηρχαν κλησεις στο δικτυο της altec.

Επισης .... να και ενα αλλο περιστατικο : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=118776

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει (ή αν χρειάζεται καν) αναβάθμιση στην περιοχή μου, εγώ πάντως στα 10 είμαι. Και ποιότητα ήχου ψιλομέτρια...

Δημοσ.

Κανονική συσκευή τηλεφώνου χρησιμοποιώ. Η ποιότητα όμως δεν είναι η ίδια με αυτή που είχα στον ΟΤΕ. Επιπλέον μου έχει τύχει 5-6 φορές, ενώ μιλάω, να κόβεται η γραμμή και να μην έχω τηλέφωνο για κανά μισάωρο.

Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα βάλω μια extra γραμμή ΟΤΕ, μόνο και μόνο για να με καλούν και να έχω 24ώρες το 24ωρο τηλέφωνο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Linksys WAG200 kai xero psomi! Apo ti mera pou to ebala pano oute ena disconnect!!! 4 meres tora sxedon ola teleia, oute ena disconnect!

sxetika me to thema ton downloads. piano 21mbps kai to megisto pou exo dei se torrent kai se barbato malista prive tracker einai gyro sta 9mbps....

se download apo site, ftp ktl to megisto itan 16mbps....

Δημοσ.

kali xrusi i forthnet alla... ektos apo tin proti mera energopoihshs... tis epomenes.. apla den exo tilefono kai to router sigxronizei sta 2.5Mbit! xD

Kai apo tote pernei ka8e mera kai diaforetikos texnikos gia na tou eksigiso to provlima... les kai den to katalavenoun.. e.. meta apo vrisimo.. eipan pos simera 8a to ftiaksoun... allios xD xD xD 8a tous kano pasxa kalokairiatika xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...