Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το SIEMENS CL-110. Τελικά είναι καλό router? Η FORTHNET έδινε κάποιο καλύτερο? Και αν ναί υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χε χε, red7genius, μην τα θελουμε ολα δικα μας. 24Mbit φοιτητικο? :razz:

s.xaris: Τη ταχυτητα την βλεπεις απ'το web interface του ρουτερ σου.

soiramk: Αυτο δινει και η forthnet. Καλο ειναι, εμενα δεν μ'αρεσει γιατι εχει μονο μια ethernet.

Δημοσ.

Παίδες Ελλήνων, μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει ξαναγίνει αλλά να μην τρέχω σε 170+ σελίδες please :-)

1. Σε πόσο καιρό αφού ανακοινωθεί η ημερομηνία ενεργοποίησης φέρνουν τον εξοπλισμό? και 1β) μιλάμε μόνο για ενσύρματο μόντεμ/ρούτερ, έτσι? Γιατί ετοιμάζομαι από Δευτέρα να πάρω ασύρματο. Αν και δεν νομίζω να παίζει επί του παρόντος κάτι τέτοιο, ας σιγουρευτώ όμως από εσάς που ήδη έχετε τη σύνδεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τύπος SharedLLU

Ταχύτητα D1024_U256

Πάροχος Δικτύου OTE

Διάρκεια 12 μήνες

Κόστος 21,5 ευρώ/μήνα (χωρίς προληρωμή!)

Προπληρωμή ΟΧΙ

nai mono pou sta details leei Download 1024 Upload 256...

Παίδες Ελλήνων, μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει ξαναγίνει αλλά να μην τρέχω σε 170+ σελίδες please :-)

1. Σε πόσο καιρό αφού ανακοινωθεί η ημερομηνία ενεργοποίησης φέρνουν τον εξοπλισμό? και 1β) μιλάμε μόνο για ενσύρματο μόντεμ/ρούτερ, έτσι? Γιατί ετοιμάζομαι από Δευτέρα να πάρω ασύρματο. Αν και δεν νομίζω να παίζει επί του παρόντος κάτι τέτοιο, ας σιγουρευτώ όμως από εσάς που ήδη έχετε τη σύνδεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

synh8ws to fernoun mia vdomada prin...nai ensyrmato synh8ws xwris wi-fi

Δημοσ.

Πρεπει να ειμαι στους τυχερους..Εκανα αιτηση 6/09 και μου εβγαλε εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησης 2/10. Ισα ισα 1 μηνα δλδ :)

Δημοσ.

paidia mou irthe logariasmos 79 euro .giati?40 euro den itan na mou erthi.o 1 minas mou itan aftos.den pira kinita apo to stathero.kai to xarti elege kati gia teli.den itan tsdampa ta teli?gia peste re paidia kai esis.79 euro tha mou erxete i 40?

Δημοσ.

Ο λογαριασμός,αν δεν κάνω λάθος, θα σου έρχεται κάθε 2 μήνες άρα καλά σου ήρθε.Όσο για τα τέλη δεν γνωρίζω για να σου απαντήσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...