Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια εγω παντως εχω ενεργοποιηθει απο την προηγουμενη Τεταρτη.

Μολις 4 ωρες διακοπη του τηλεφωνου. internet αμεσως, κλειδωνω απο 17-19Μbit λογω ενος βραχυκυκλωματος στην γραμμη που δεν εχω λυσει ακομη,και φυσικα κατεβαζω με 1.75MB/s εως 1.95ΜΒ/s αναλογα το που εχει κλειδωσει ΟΛΗ ΜΕΡΑ αναπασα στιγμη.

Υποψιν αυτες οι ταχυτητες ειναι απο το rapidshare, μιας και ακομη και το site της Microsoft ωρες ωρες δεν εχει να δωσει ταχυτητα οταν κατεβαζεις μονο ενα αρχειο.

Σε γενικες γραμμες, ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και οι ταχυτητες ειναι εκπληκτικες και ελαχιστα μακρια απο τις ονομαστικες.

Επισης ΔΕΝ εχω καθολου disconnects.

Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα.

Εδω και τα στατιστικα...

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 17142 kbps

Upstream Rate: 509 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 25 db

Downstream Line Attenuation: 22 db

Upstream Line Attenuation: 5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...και φυσικα κατεβαζω με 1.75MB/s εως 1.95ΜΒ/s αναλογα το που εχει κλειδωσει ΟΛΗ ΜΕΡΑ αναπασα στιγμη.

Downstream Rate: 17142 kbps

Ta statistika sou deixnoun 16,7Mbit peripou.

To na ftaseis ws ta 19 omws einai polu periergo :confused:

Mhpws katebazeis mikra arxeia? Katw apo 10-20Mb?

Giati ki egw an 3ekinhsw download mou leei sthn arxh kati astronomika alla argei na sta8eropoih8ei. An loipon to arxeio einai mikro teleiwnei enw upoti8etai oti fenei me 2,5Mb/s+

Twra an stis 3 to meshmeri p.x. katebaseis me to minimum 1.75Mb/s (ontws omws) tote prepei na eisai polu tuxeros kai mallon se dslam pou akoma einai se diadikasia 'gemismatos'

Δημοσ.

Ρε παιδια help!!!!

Οι κωδικοί μου έχουν έρθει σε μνμ από χθες τηλέφωνο έχω κανονικά, αλλα ιντερνετ δε μπορω να μπω. Πρεπει να κάνω κάτι εγω? Στο ρουτερ ανάβουν το power, to dsl, kai to ethernet. Το PPP δεν ανάβει καθόλου.

Μπηκα στη σελίδα του ρουτερ αλλα δεν κανει κάτι.

Δημοσ.
Πρεπει να κάνω κάτι εγω?

Mazi me to router, sou steilane kai mia selida me odhgies, gia to ti prepei na kaneis prin sunde8eis.

Tis akolou8hses?

An den elabes to xarti auto (?) h forthnet exei tis odhgies sto site ths.

Δημοσ.
γιατί ρε φίλε να φταίνε οι χρήστες δηλαδή? το ακούω συνέχεια αυτό. εγώ που αγόρασα και πληρώνω πακέτο internet 24ωρης βάσης, έχω κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιώ. γιαυτό και το αγόρασα. αν δεν το ήθελα, θα πήγαινα μια φορά την εβδομάδα σε ενα net cafe να κατεβάσω τον όγκο που θέλω, και θα είχα την dialup για τις καθημερινές ψευτοδουλειές. πηρα το μεγάλο πακέτο των 24Μbits, σε κόσμο ονειρικά πλασμένο, δεν ζω. 24 δεν θα είχα ποτέ. αλλά νομίζω ότι με ενα 60% θα έπρεπε να είμουν ικανοποιημένος. ε, ούτε το 10% δεν έχω τις τελευταίες μέρες. και φταίω εγώ και εσύ γιαυτό? ε δε νομίζω.

αν δεν μπορεί η forthnet και η κάθε forthnet να στηρίξει και να δώσει αυτό που πούλησε στους πελάτες της, να μήν το προσφέρει καν. να μεγαλώσει τα δίκτυά της, να μην εγγράφει νέους πελάτες ή δε ξέρω και εγώ τι. είναι καθαρά δικό της πρόβλημα αλλά με επηρρεάζει γιαυτό δυσανασχετώ. αλλά στο κέρδος δεν μπορείς πάντα να σκέφτεσαι ανθρωπιστικά.

καταλάβετε επιτέλους ότι δε φταίνε οι χρήστες που προσπαθούν να "απολαύσουν" το γρήγορο και μόνιμα σταθερό Internet που πληρώνουν.

αυτά.

+1 απο εμενα...

Στην αρχη επιανα 9mbit περιπου...και οσο παει πεφτουν...τωρα ειμαι στα 7mbit! Nα δουμε που θα το πανε πια!!!Η forthnet ειναι οτι χειροτερο εχω αντιμετοπισει σε τεχνικη εξυπηρετιση!Γραμμη στο τεχνικο τμημα δεν πιανεις για κανεναν λογο...Ελεος!

Αν δεν φτιαξουν τα δικτυα τους...που δεν προκειται, γιατι απλα θα τα αναβαμθισουν για να παρουν και αλλους πελατες και οχι για να εξυμηρετισουν τους υπαρχοντες...σε λιγο θα ειναι οπως οταν ειχαμε 1mbit και πιαναμε 512k!

Oμαδικο κραξιμο απο το ιντερνετ και μποϊκοταζ μπας και φιλοτιμηθουν και κανουν οτι ΠΡΕΠΕΙ!

Δημοσ.

paidia simera ekana diakopi ston ote kai thelw na valw 2play.

mou ipan pws to internet tha kopei se 5 meres?

pote prepei na kanw diadikasies me ti forthnet kai ti?

mporei kapoios na me voithisei?

Δημοσ.

Δεν έπρεπε να κόψεις τον ΟΤΕ, αυτά τα κάνει η Forthnet, και έχεις ίντερνετ μέχρι την ημέρα που θα σε ενεργοποιήσουν.

Δημοσ.

Πρέπει να κανω ενεργοποιήση της συνδρομής μου για να μπορώ να μπω στο ιντερνετ? Μέσα απο τη σελιδα της φορθνετ στο My Forthnet??

:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

pragmati syndeese xamhla gia to attenuation pou exeis...elpizw na exeis valei filtra se oles tis thlefwnikes syskeues tou spitiou sou...

Δημοσ.

Ναι ολα εχουν φιλτρο και μονο το router συνδεεται ξερα στην μπριζα. Να βαλω το φιλτρο που ειχε το router στην υποδοχη adsl??

Εχω το Siemens CL-110 και το Fritz!box. Τι να προτιμησω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...