Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά μόλις έβγαλα το τηλ που είχα στην ίδια πρίζα, έφτιαξε... Κοίτα και αν τα καλώδια του ΟΤΕ είναι ΟΚ πίσω απο την πρίζα σου.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά μόλις έβγαλα το τηλ που είχα στην ίδια πρίζα, έφτιαξε... Κοίτα και αν τα καλώδια του ΟΤΕ είναι ΟΚ πίσω απο την πρίζα σου.

Εγώ χρησιμοποιώ το φίλτρο που μου έστειλε η forthnet που έχει είσοδο 1 καλώδιο από την πρίζα και δίνει έξοδο 1 καλώδιο για το router και 1 για το τηλέφωνο...Θα περιμένω μιας και είναι η πρώτη, επίσημα, μέρα στο 2play μήπως καλυτερέψουν τα νούμερα...

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το φίλτρο που μου έστειλε η forthnet που έχει είσοδο 1 καλώδιο από την πρίζα και δίνει έξοδο 1 καλώδιο για το router και 1 για το τηλέφωνο...Θα περιμένω μιας και είναι η πρώτη, επίσημα, μέρα στο 2play μήπως καλυτερέψουν τα νούμερα...

φιλε εαν φτιαξει με οποιονδηποτε τροπο ενημερωσε, εγω κανα 2μηνο ειμαι κολλημενος στα 4mbps...

Δημοσ.

ρε παιδια μια βοηθεια.δεν εχω καθολου σταθερο και θελω να βαλω 2play soho,οποτε πρεπει να βαλω πρωτα οτε.θα περιμενω πανω απο μηνα μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη της forthnet;μενω πειραια.

Δημοσ.

telika i forthnet exei tilefono kanoniko san tou ote i meso voip?? Giati ston logariasmo poy moi irthe dipla stis kliseis leei voip..episis yparxoun kapoies mikroxreoseis poy den kseroume..px an peseis se tilefoniti. ayto den anaferetai poythena..deite k to logariasmo.

post-73805-129062954589_thumb.jpg

Δημοσ.
[...]

Όλα πάνε ρολοϊ προς το παρόν και είμαι σίγουρος οτι κάπου εκεί 23/10 θα είμαι έτοιμος. FORTHNet FTW!

Και ναι! Όντως σήμερα 23/10 η ADSL και το τηλέφωνο ενεργοποιήθηκαν. Η όλη ιστορία έχει ώς εξείς:

24/07/2007 Αίτημα μέσω internet στον ΟΤΕ για εγκατάσταση νεας PSTN γραμμής

25/07/2007 Με πήραν τηλ. για επιβεβαίωση και μου λένε να πάρω σε ένα νούμερο για να κλείσω ραντεβού με τεχνικό

25/07/2007 Τηλεφωνώ και μου λένε οτι το ραντεβού είναι στις 05/09/2007 :confused:

05/09/2007 Συνεργείο έρχεται και διαπιστώνει πως δεν υπάρχει επαρκής εγκατάσταση στην περιοχή. Μου λένε οτι θα κανονίσουν να περάσει εργολάβος :cry:

14/09/2007 Ο εργολάβος έρχεται και κάνει την δουλειά του.

26/09/2007 Έρχεται πάλι τεχνικός του ΟΤΕ να εγκαταστήσει την γραμμή. Ούτε το νούμερο δεν μου δώσανε! :eek:

30/09/2007 Άφησα στα κεντρικά της FORHTNet την αίτησή μου για 2Play Soho

04/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

09/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:23/10/2007

17/10/2007 Παραλαβή του εξοπλισμού απο την ACS

23/10/2007 Η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί.

Όλα καλά δηλαδή, και όπως βλέπετε η 4net ήταν συνεπής, ο πΟΤΕ ήταν ο δυσκοίλιος....

Τώρα με 30db attunetion συνχρονίζω στα 12Mbps αλλά σε ένα τηλ. μου λείπει το φίλτρο. Δεν με πειράζει, θα το φτιάξω κι αυτό. Αλλά ακόμα κι αν δεν ανέβει μια χαρά είναι.

Πρώτο τεστ με download manager, average speed 1250Kb/sec :)

Cheers!

Δημοσ.

Επιτέλους έφτασε η μέρα της αποκάλυψης !!:lol: Σήμερα πήγε την αίτηση ο πατέρας μου στα γραφεία της forthnet.Σε 3 βδομάδες λένε θα έρθει ο εξοπλισμός με κούριερ και σε 6 βδομάδες περίπου θα έχει ενεργοποιηθεί.Ουυυυυυυυφ αρχίζει ο γολγοθάς :lol: Να σας πώ παιδιά επειδή δεν ξέρω καλά,πάντα router δίνουν έτσι ? Γιατί δεν είπανε τίποτα στον πατέρα μου για εξοπλισμό...

Edit:6 εβδομάδες δεν είναι λίγο....πολύ ????

Δημοσ.

τελικα ρε παιδες τι εξοπλισμο δινουν αυτοι??ειναι τιποτα αξιολογο με modem -royter -ethernet???η τιποτα απλο τισ πλακας???και ποτε στον στελνουν??εφοσν ενεργοιποιηθεισ η μετα???για δωστε μασ μια σωστη απαντηση??ευχαριστω....

Δημοσ.
τελικα ρε παιδες τι εξοπλισμο δινουν αυτοι??ειναι τιποτα αξιολογο με modem -royter -ethernet???η τιποτα απλο τισ πλακας???και ποτε στον στελνουν??εφοσν ενεργοιποιηθεισ η μετα???για δωστε μασ μια σωστη απαντηση??ευχαριστω....

dinoun royter siemens, usr k den ksero poio allo..to stelnoun liges meres prin tin energopiisi..exei k ethernet

Δημοσ.
Επιτέλους έφτασε η μέρα της αποκάλυψης !!:lol: Σήμερα πήγε την αίτηση ο πατέρας μου στα γραφεία της forthnet.Σε 3 βδομάδες λένε θα έρθει ο εξοπλισμός με κούριερ και σε 6 βδομάδες περίπου θα έχει ενεργοποιηθεί.Ουυυυυυυυφ αρχίζει ο γολγοθάς :lol: Να σας πώ παιδιά επειδή δεν ξέρω καλά,πάντα router δίνουν έτσι ? Γιατί δεν είπανε τίποτα στον πατέρα μου για εξοπλισμό...

Edit:6 εβδομάδες δεν είναι λίγο....πολύ ????

Φίλε μου κλείνω 3 μήνες στο περίμενε κι απ' ότι βλέπω δν υπάρχει φως..

Άμα σου ενεργοποιηθεί σε 6 εβδομάδες να είσαι υπερευχαριστημένος..

Δημοσ.
Παιδιά η τεχνική υποστηριξη δουλευει όλη τη μερα?

nai..alla mallon tha xreiasteis ligi ypomoni mexri na miliseis..

Δημοσ.
Φίλε μου κλείνω 3 μήνες στο περίμενε κι απ' ότι βλέπω δν υπάρχει φως..

Άμα σου ενεργοποιηθεί σε 6 εβδομάδες να είσαι υπερευχαριστημένος..

Ναι ξέρω ότι πολλοί περιμένουν πααααααρα πολύ καιρό και είμαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.Πάντως ένα παιδί που ξέρω από την στιγμή που έκανε την αίτηση είχε μέσα σε 2 εβδομάδες adsl.Μου το πε και δεν το πίστευα....

Δημοσ.

11/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:25/10/2007

05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

02/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...