Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε το router....λέτε στην Forthnet να διαβάζουν Insomnia και όποιος κάνει παράπονα τον εξυπηρετούν αμέσως????

Το λέω αυτό γιατί και την προηγούμενη φορά που είχα ξαναποστάρει εδώ ,επειδή είχε αργήσει η ενεργοποίηση της σύνδεσης,με ενεργοποίησαν μετά από μια μέρα.

Τι να πω....είναι απλή σύμπτωση?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω μετα απο σχεδον μια εβδομαδα, παρα μια μερα, με Forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σταθερα κατεβαζω απο rapidshare με 1,6-1,8Mb/s το σερφαριασμα ειναι γρηγορο, δεν υπαρχουν disconnects ουτε ασταθεια. Το τηλεφωνο φυσαει, η ποιοτητα ειναι τελεια, δεχομαι και κανω κλησεις απο ολους, ολα δουλευουν ρολοι.

Βεβαια, περιμενα καπου 3 μηνες, ο εξοπλισμος ηρθε 2 μερες καθυστερημενος αλλα χαλαλι, πλεον φτιαξανε και το τηλεφωνικο κεντρο και το κυριοτερο, απολαμβανω αυτα που πληρωνω και με το παραπανω :)

• Members
Δημοσ.
Εγω μετα απο σχεδον μια εβδομαδα, παρα μια μερα, με Forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σταθερα κατεβαζω απο rapidshare με 1,6-1,8Mb/s το σερφαριασμα ειναι γρηγορο, δεν υπαρχουν disconnects ουτε ασταθεια. Το τηλεφωνο φυσαει, η ποιοτητα ειναι τελεια, δεχομαι και κανω κλησεις απο ολους, ολα δουλευουν ρολοι.

Βεβαια, περιμενα καπου 3 μηνες, ο εξοπλισμος ηρθε 2 μερες καθυστερημενος αλλα χαλαλι, πλεον φτιαξανε και το τηλεφωνικο κεντρο και το κυριοτερο, απολαμβανω αυτα που πληρωνω και με το παραπανω :)

Άντε καλορίζικος! με αυτές τις ταχύτητες ο Dexter θα κατεβαίνει σε λιγότερο από ένα τεταρτάκι! :lol:

Δημοσ.
Κανεις δεν ξερει να μου πει τι ειναι αυτη η "Εκκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας" που παραθετω λιγο πιο πανω????

με απλα λογια και αν ειμαι σωστος εχουν αρχισει τις εργασιες για την

"αλλαγη" της τηλεφωνικης σου γραμμης σε Adsl

Δημοσ.

Εγώ από 2/11 βλέπω στο site τους το "παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης απο forthnet"

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι περιμένουν ζεύγος χαλκού από τον ΟΤΕ. Τί σημαίνει αυτό; Αίτηση έκανα τέλη οκτώβρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...