jakegate7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα ήρθε το router....λέτε στην Forthnet να διαβάζουν Insomnia και όποιος κάνει παράπονα τον εξυπηρετούν αμέσως???? Το λέω αυτό γιατί και την προηγούμενη φορά που είχα ξαναποστάρει εδώ ,επειδή είχε αργήσει η ενεργοποίηση της σύνδεσης,με ενεργοποίησαν μετά από μια μέρα. Τι να πω....είναι απλή σύμπτωση?
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εξαρτάται. Στα στοιχεία της αίτησης έδωσες jakegate7 ως όνομα... ;
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εξαρτάται. Στα στοιχεία της αίτησης έδωσες jakegate7 ως όνομα... ; LOL lete giauto na eimai toso super me Forthnet? Kai egw NOP$TRIM edwsa...
jakegate7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Parsifal:Τώρα που το λες αυτό είχα δώσει... ΝΑ και η υπογραφή που έβαλα :lol: 3-0
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Κακώς επέλεξες Forthnet. Έπρεπε να πας σε HOL για να έχεις και τις ευλογίες του θείου Socrates...
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Κακώς επέλεξες Forthnet. Έπρεπε να πας σε HOL για να έχεις και τις ευλογίες του θείου Socrates... could you please specify that ?
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 could you please specify that ? http://www.intracom.gr/intracom_holdings/en/news/press/press2006/2006_12_4.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 could you please specify that ? ws gnwston o Kokkalhs exei thn HOL pleon
thodoras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Τι μπορει να σημαινει το Εκκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας????
anthony_88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εγω μετα απο σχεδον μια εβδομαδα, παρα μια μερα, με Forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σταθερα κατεβαζω απο rapidshare με 1,6-1,8Mb/s το σερφαριασμα ειναι γρηγορο, δεν υπαρχουν disconnects ουτε ασταθεια. Το τηλεφωνο φυσαει, η ποιοτητα ειναι τελεια, δεχομαι και κανω κλησεις απο ολους, ολα δουλευουν ρολοι. Βεβαια, περιμενα καπου 3 μηνες, ο εξοπλισμος ηρθε 2 μερες καθυστερημενος αλλα χαλαλι, πλεον φτιαξανε και το τηλεφωνικο κεντρο και το κυριοτερο, απολαμβανω αυτα που πληρωνω και με το παραπανω
Members gsarig Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εγω μετα απο σχεδον μια εβδομαδα, παρα μια μερα, με Forthnet ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σταθερα κατεβαζω απο rapidshare με 1,6-1,8Mb/s το σερφαριασμα ειναι γρηγορο, δεν υπαρχουν disconnects ουτε ασταθεια. Το τηλεφωνο φυσαει, η ποιοτητα ειναι τελεια, δεχομαι και κανω κλησεις απο ολους, ολα δουλευουν ρολοι. Βεβαια, περιμενα καπου 3 μηνες, ο εξοπλισμος ηρθε 2 μερες καθυστερημενος αλλα χαλαλι, πλεον φτιαξανε και το τηλεφωνικο κεντρο και το κυριοτερο, απολαμβανω αυτα που πληρωνω και με το παραπανω Άντε καλορίζικος! με αυτές τις ταχύτητες ο Dexter θα κατεβαίνει σε λιγότερο από ένα τεταρτάκι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 giati 8a katevazei HD episodia tou 1gb gia na kanei 15 lepta? giati sta normal 350aria panw apo 4-5 lepta den prokeitai na tou pairnei...
thodoras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κανεις δεν ξερει να μου πει τι ειναι αυτη η "Εκκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας" που παραθετω λιγο πιο πανω????
user-64 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κανεις δεν ξερει να μου πει τι ειναι αυτη η "Εκκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας" που παραθετω λιγο πιο πανω???? με απλα λογια και αν ειμαι σωστος εχουν αρχισει τις εργασιες για την "αλλαγη" της τηλεφωνικης σου γραμμης σε Adsl
pseira Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ από 2/11 βλέπω στο site τους το "παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης απο forthnet" Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι περιμένουν ζεύγος χαλκού από τον ΟΤΕ. Τί σημαίνει αυτό; Αίτηση έκανα τέλη οκτώβρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.