Προς το περιεχόμενο

που καταγγελουμε για υγειονομικες παραβασεις τροφιμων?


mitsikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το θεμα εχει ως εξης:

στην μικρη πολη(-χωριο) που μενω ένας μαγκας σουπερμαρκετας εχει γινει μονοπωλειο (πρωτού κανω την καταγγελια και βγουν αποτελεσματα δεν θα ηθελα να πω ακομα την φιρμα της εταιριας του αφου ειναι γνωστη, στην βορεια Ελλαδα κυριως).

Αγορασε σχεδον ολα τα διαφορετικα σουπερ μαρκετ της πολης με αποτελεσμα αυτος να ειναι το μοναδικο σχεδον σουπερ μαρκετ της πολης. Ανταγωνιστικα καταστηματα ειναι μονο 3,4 (σε οχι βολικες παντα περιοχες) οταν αυτος εχει πανω απο 20. Ετσι αναγκαζεσαι να ψωνισεις απο αυτον μη εχοντας αλλη εναλλακτικη ανταγωνιστικη λυση κοντα σου ή εστω λιγο μακρυα σου σε λογικη αποσταση.

Αυτος ομως θελοντας να βγαλει απο τη μυγα ξιγκι, πασαρει στην αγορα συνεχεια αλλοιωμενα τροφιμα. Μου εχουν τυχει σοκολατες, τυρια, γαλατα, χαλβαδες κ.α.

Απο φιλους που δουλευουν γι' αυτον μαθαμε οτι ο εν λογω κυριος-μαγκας τις νυχτερινες ωρες κλεινει τα ψυγεια του, για να κανει λεει οικονομια στο ρευμα με ο,τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στην ασφαλεια των προϊοντων και την σωστη συντηρηση τους, οτι στις αποθηκες του ποιο ευκολα βλεπεις γατες και ποντικια, παρα προϊοντα, οτι το περασμενο καλοκαιρι δεν θυμαμαι απο ποιον φορεα υποχρεωθηκε να πεταξει μερικους τονους εμπορευματατων αφου ειχαν θεωρηθει ακαταλληλα και αλλα πολλα τα οποια δυστυχως τα τοπικα ΜΜΕ δεν τα προβαλλουν. Το κακο βλεπετε στην μικρη πολη ειναι οτι ευκολα μπορεις να τους εχεις ολους πιασμενους και να μην σε κυνηγαει κανεις :( .

Θυμαμαι που απο την τηλεοραση ακουσα πολλες φορες οτι η νομαρχια σε Αθηνα και Πειραια εχει κατα καιρους σφραγισει σουπερ μαρκετ για αντιστοιχες παραβασεις.

Eδω ομως επειδη ειναι ολοι γνωστοι (δυστυχως ενα απο τα πολλα κακα της μικρης πολης) και στην νομαρχια να κανω καταγγελια, αμφιβαλω αν θα εχει το οποιο κοστος γι'αυτον.

 

Επειδη βαρεθηκα να πεταω τροφιμα και χρηματα, για να πλουτιζει αυτος εις βαρος μου, γνωριζει κανεις αν υπαρχει αλλος πιο αρμοδιος κρατικος φορεας, πλην της νομαρχιας, που να μπορει να ενεργησει αυτεπαγγελτα αν του κανω την καταγγελια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...